- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
Aşılama günü hangi gün kan vermen gerektiğini söylemedi mi hangi gün aşılama oldunuz14 günü doktorumla konuştum erken yapmisin dedi cuma günü bi daha vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama günü hangi gün kan vermen gerektiğini söylemedi mi hangi gün aşılama oldunuz14 günü doktorumla konuştum erken yapmisin dedi cuma günü bi daha vericem
Canım 8.1 negatif değil ki yükseleblr
Ama yuksek sen tekrar baktr igne etkisi gdinceEwet dün kan verdim negatif 8.1
Bnde aşılamadan 2 gün önce iğne vuruldum fitil de kullanıyorum ama doktorum 15. Gün test yaparsın dedi hiç öyle iğne felan demedi çok tuhaf belki yükselir 2 gün sonra regl olmazsan tekrar test yapsana biWalla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadım
YaaBenimde 2 çıktı negatif![]()
15. Gün daha doğru çıkar bnce 2 yükselmeye meğilli bi değer14 günü doktorumla konuştum erken yapmisin dedi cuma günü bi daha vericem
Ayın 22 sinde aşılama oldum bugün 14. Gün doktorum 17 gün sonra test ver dedi ben erken davrandımAşılama günü hangi gün kan vermen gerektiğini söylemedi mi hangi gün aşılama oldunuz
Ben 20 sinde oldum doktor 3 ocakta yani 14. Gün yap dedi bu doktorlarda bi tuhaf yaa hepsi kafasına göre tarih veriyoAyın 22 sinde aşılama oldum bugün 14. Gün doktorum 17 gün sonra test ver dedi ben erken davrandım
Herkes farklı demekkiBen 20 sinde oldum doktor 3 ocakta yani 14. Gün yap dedi bu doktorlarda bi tuhaf yaa hepsi kafasına göre tarih veriyo
E nabizdada mi gözükmüyorBnm sonjcum daha gorunmuyor ya
Yok grunmuyor yaE nabizdada mi gözükmüyor
Yarın sorarsın daha iyi olurYok grunmuyor ya
Cikmasaole yaparm artkYarın sorarsın daha iyi olur
Inş sen güzel haberlerle gelirsin birimizin mucizesi gerçekleşirCikmasaole yaparm artk
Merhaba. Görünce yazmak istedim. Bende Kasım ayında ilk asilamami yaptırmıştım ve şükür tuttu. Bende 13.gunde 9.2 ile öğrenmiştim. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor dedi doktor. Şuan 7+2 haftaligim. Önemli olan değer değil 2 günde 2 katı artması bende yarın tekrar kan verinEwet dün kan verdim negatif 8.1
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yerleşmeden sonra yükseliyorsa hala umudum vAr demektirYerlesme kanamasindan sonra yuselir.illa yerlesme kanamasi olucak diye dusunme bazen olmuyo.yerlesme kanamasi pembe sonra kahve az gelip kesiliyor.ilk kahve gelip kirmiziya donerse adet basliyo 3/4 gun bekle derim