• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Walla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadım
Bnde aşılamadan 2 gün önce iğne vuruldum fitil de kullanıyorum ama doktorum 15. Gün test yaparsın dedi hiç öyle iğne felan demedi çok tuhaf belki yükselir 2 gün sonra regl olmazsan tekrar test yapsana bi

Ayın 22 sinde aşılama oldum bugün 14. Gün doktorum 17 gün sonra test ver dedi ben erken davrandım
Ben 20 sinde oldum doktor 3 ocakta yani 14. Gün yap dedi bu doktorlarda bi tuhaf yaa hepsi kafasına göre tarih veriyo

Kızlar benim dün aşılamanın 12. Günüydü kahverengi akıntı görünce kan test yaptırdık negatif çıktı. Progestanı bıraktım bugünde çok az bi kahve akıntı yerleşme kanaması olsa kan testinde pozitif çıkmaz mıydı. Ben heralde kırmızıları görene kadar Ümit etmeye devam edcem🥺 yerleşme kanaması olduktan sonra mı beta yükselir önce mi bilgisi olan var mı cevap verirseniz sevinirim🥰

Yerlesme kanamasindan sonra yuselir.illa yerlesme kanamasi olucak diye dusunme bazen olmuyo.yerlesme kanamasi pembe sonra kahve az gelip kesiliyor.ilk kahve gelip kirmiziya donerse adet basliyo 3/4 gun bekle derim

Ewet dün kan verdim negatif 8.1
Merhaba. Görünce yazmak istedim. Bende Kasım ayında ilk asilamami yaptırmıştım ve şükür tuttu. Bende 13.gunde 9.2 ile öğrenmiştim. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor dedi doktor. Şuan 7+2 haftaligim. Önemli olan değer değil 2 günde 2 katı artması bende yarın tekrar kan verin 🙏

Yerlesme kanamasindan sonra yuselir.illa yerlesme kanamasi olucak diye dusunme bazen olmuyo.yerlesme kanamasi pembe sonra kahve az gelip kesiliyor.ilk kahve gelip kirmiziya donerse adet basliyo 3/4 gun bekle derim
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yerleşmeden sonra yükseliyorsa hala umudum vAr demektir😂 çünkü hala kahverengi akıntı pembeyle başlamadı kırmızıya da dönmüyor bakalım hayırlısı🤲🏻

Benm malesef negatf sonucu gormeden regl oldum zatn😔

Back
X