Hayirlisi insallah bu sefer gorursunuz pozitifiinsallah sizin pozitif olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi insallah bu sefer gorursunuz pozitifiinsallah sizin pozitif olur![]()
İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ya. Morfoloji kaç olması gerekiyor benim eşimin de 4 o da problem oluyor mu ya benim gittiğim doktorlar pek bişey söylemiyor. Hareketlilik düşüktü onu düzelttik morfoloji daha önce bakılmamıştı kaçtı bilmiyorumEvet canim insallah subat ayinda 3 olucak bu sefer cipli deneyecgiz . 6 yillik evliyim esimin morfolojisi 3![]()
Çatlatma iğnesini kendim kullandım göbeğe incecik ucu zaten acımıyor. Ama bu normal enjeksiyon kalçaya yaptırdım acilde. Siz nasıl yaptırdınız göbeğe miAlla alla degisk bse ozamn . Kndinmi yapiyosn bn hic kendim yapamadm kucukler dahi olsa
Kötü şeylerden kastınız nedirKizlar bir sey soylemek istiyorum asilamanin baslangicinda saldim kotu seyler yedim hormonun cok kotu cikti .sonradan ilacimi degistirdi doktor bende guzel seyler yememin mi faydasi oldu ilaclarinmi degerim yukseldi.beslenmenize dikkat edin bu surecte tavsiyem.
Benim esiminde 4 morfoloji butun doktorlar iyi dedi.birde hiz a bakiyorlar o onemliymis 32 mi neydi ileri hiz 35 40 olsa daha iyi ama buda iyi dediler.birde sayiönemliİnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ya. Morfoloji kaç olması gerekiyor benim eşimin de 4 o da problem oluyor mu ya benim gittiğim doktorlar pek bişey söylemiyor. Hareketlilik düşüktü onu düzelttik morfoloji daha önce bakılmamıştı kaçtı bilmiyorum
Ben de uzun zamandır o şekilde besleniyorum çok da kilo aldım o yüzden hep adetlerim de bozuldu negatif sonucu da ondan görüyorum gibime geliyor. Bu hormon ilaçları yüzünden kilo aldım dikkat ettiğim halde veremiyorum daAbur cubur tatli ekmek gibi
Sayıda hiç sıkıntı yoktu bizim 3 4 kere test yaptı. En düşüğü 42 milyon en yüksek 160 milyon çıktı. Hızı düşüktü en düşük yüzde 16 en yüksek 64 çıktı morfoloji 4 aşılama tutmadı değerler gayet iyiydi. Ama bence doktor ilaçsız büyümesini bekledi yumurtaların ondan olmadı kimsede görmedim böyle bişeyBenim esiminde 4 morfoloji butun doktorlar iyi dedi.birde hiz a bakiyorlar o onemliymis 32 mi neydi ileri hiz 35 40 olsa daha iyi ama buda iyi dediler.birde sayiönemli
Benimde normalde 16/17 oluyordu yumurtam.simdi herhalde 20 22 mi oldu ne iğneyle tam bilmiyorumSayıda hiç sıkıntı yoktu bizim 3 4 kere test yaptı. En düşüğü 42 milyon en yüksek 160 milyon çıktı. Hızı düşüktü en düşük yüzde 16 en yüksek 64 çıktı morfoloji 4 aşılama tutmadı değerler gayet iyiydi. Ama bence doktor ilaçsız büyümesini bekledi yumurtaların ondan olmadı kimsede görmedim böyle bişey![]()
Her doktorun yöntemi fArklı kimi iyice büyütüp çatlatır diğeri çok büyütmedenBenimde normalde 16/17 oluyordu yumurtam.simdi herhalde 20 22 mi oldu ne iğneyle tam bilmiyorum
Bende cok kilo aldim ve ignenin son 4 tanesinde oyle bir karnim sisti ki 6 aylik gibi gezdim .asilamadan sonra ben fazla dinlemedim canim ise gittim evde ev isleri falan yinede cok yormamaya çalistim.neyse o sislik indi birazda hareketten birazda dogru beslendim 1/2 kilo geri gitti sukur.Ben de uzun zamandır o şekilde besleniyorum çok da kilo aldım o yüzden hep adetlerim de bozuldu negatif sonucu da ondan görüyorum gibime geliyor. Bu hormon ilaçları yüzünden kilo aldım dikkat ettiğim halde veremiyorum da1 haftadır daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bakalım
![]()
Bende 1.5 2 kilo verdim biraz hafif hissediyorum en azından nefes almamda sıkıntı yaşamıyorumBende cok kilo aldim ve ignenin son 4 tanesinde oyle bir karnim sisti ki 6 aylik gibi gezdim .asilamadan sonra ben fazla dinlemedim canim ise gittim evde ev isleri falan yinede cok yormamaya çalistim.neyse o sislik indi birazda hareketten birazda dogru beslendim 1/2 kilo geri gitti sukur.
Igneyle dene canim sonuc alirsin.birde bana merinol çok iyi geldi .gonal f den daha iyi geldi.herkese her ilac ayni etkiyi yaratmiyorSayıda hiç sıkıntı yoktu bizim 3 4 kere test yaptı. En düşüğü 42 milyon en yüksek 160 milyon çıktı. Hızı düşüktü en düşük yüzde 16 en yüksek 64 çıktı morfoloji 4 aşılama tutmadı değerler gayet iyiydi. Ama bence doktor ilaçsız büyümesini bekledi yumurtaların ondan olmadı kimsede görmedim böyle bişey![]()
İğne verdi bugün inşallah işe yarar ya benimde içimde bi umut var fostimon vermiş 150lik. Kalçadan yaptırdım o konuda biraz tedirginim çoğu kişi göbeğine yapmışIgneyle dene canim sonuc alirsin.birde bana merinol çok iyi geldi .gonal f den daha iyi geldi.herkese her ilac ayni etkiyi yaratmiyor
Ilacin prospektül ünde yazar.igne ucu inceyse gobekten kalinsa kalcadan.amaç yumurtaliklara yakin bir yerden yapmakmisİğne verdi bugün inşallah işe yarar ya benimde içimde bi umut var fostimon vermiş 150lik. Kalçadan yaptırdım o konuda biraz tedirginim çoğu kişi göbeğine yapmış
Ama yinede yanlis bilgi vermek istemem doktor nasil dediyse o dogrudur.Ilacin prospektül ünde yazar.igne ucu inceyse gobekten kalinsa kalcadan.amaç yumurtaliklara yakin bir yerden yapmakmis
İğne ucu yoktu eczacı enjeksiyon verdi doktora sormayı unuttum eczacı kalçadan yapılır dedi bizde kalçadan yaptırdık aman olacağı varsa oluyor ovitrelleyi bile kalçadan yapan çok insan varIlacin prospektül ünde yazar.igne ucu inceyse gobekten kalinsa kalcadan.amaç yumurtaliklara yakin bir yerden yapmakmis
4 un alti skntili dna si hasarli oluyor deniyor.İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ya. Morfoloji kaç olması gerekiyor benim eşimin de 4 o da problem oluyor mu ya benim gittiğim doktorlar pek bişey söylemiyor. Hareketlilik düşüktü onu düzelttik morfoloji daha önce bakılmamıştı kaçtı bilmiyorum
Evet gobektenti ozel klinik vardi yakinimda rda yaptiriyordumÇatlatma iğnesini kendim kullandım göbeğe incecik ucu zaten acımıyor. Ama bu normal enjeksiyon kalçaya yaptırdım acilde. Siz nasıl yaptırdınız göbeğe mi
Nasıl yükseltebilirik4 un alti skntili dna si hasarli oluyor deniyor.