Canım öncelikle hoşgeldin ultrasonda görünüyor yumurta takibinde zaten test yanlış olabilir mi ya da görünmeyen gözden kaçan yumurtan da olmuş olabilir sen yine de çift çizgiyi değerlendir derimbaşıma gelen bir durumu paylaşmak istedim belki benimle aynı durumda olan vardır. Arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum. Ayın 13 ünden 17 Si dahil femara hap kullandım 18 inden itibaren 23 üne kadar predictor ovülasyon kiti kullandım eğer çift çizgi olursa ilişki dedi doktor önceki ay çatlatma iğnesinden sonuç alamadığımız için bu ay yapmadı.23 üne kadar ovülasyonda hep silik çizgi gördüm 23 ü ultrasonda hiç yumurta olmadığı zaten bu ay tekrar bir iğne yapamayız dedi diğer ay bakalım belkide önceki günlerde çatlamış sen farkedememişsindir dedi neyse ben eve geldim 23 ü bi kaç saat sonra ovülasyon yaptım ve çift çizgi gördüm olmayan yumurta nasıl ovülasyonda çift çizgi verir doktor bilgilendirmedi beni öyle kaldı ulaşamıyorumda kendisine yorumlarınızı merak ediyorum bu ayda olmazsa diğer aylara bende aşılamaya başlıyorum
Merhaba Damla sen de hoşgeldin. Ben iğne tedavisine pazartesi başlayacağım ne yazık kiMart ayında aşılama yaptıranlar kaçıncı günündesiniz ben burayı çözmeye çalışıyorumda ben 11. Günümdeyim şiddetli bir şekilde sol kasığım ağrıyor 2 dak sürüyor sonra geçiyor Sizde nasıl değişiklikler oldu hamile kalan varmı?
Hoşgeldin öncelikle. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Merhabalar kızlar benimde ilk aşılamam çarşamba günü saat 1 de oldu. Ondan önce gonaf 450 2 kutu bitirdim. İlk üç gün 125 ünite sonrası 7 günde 75 ünite olarak devam ettim. Sağda 1 yum gelişti 19 mm veya 20 mm iken ovitrelle vuruldum. Pazartesi gece 24.00 de çarşamba günü de başarılı bir işlem oldu. Bugün aşılama günüm dahil 4.günüm bakalım artık.. Gerisi rabbime kalmış.Hayırlısı ile rabbim isteyen herkese nasip eder
Hoşgeldin öncelikle. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Benim 1 tane yumurtam vardı aşılamam iptal edildi senin 1 yumurtayla aşılaman yapılmış seni dinleyince 1 ayım boşa gittiği için çok üzüldüm. Her doktorun tedavisi başka demek ki . İnşallah hamile kalırsın canım. Aşılama yaptırma sebebin neydi ?
Hoşgeldin öncelikle. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Benim 1 tane yumurtam vardı aşılamam iptal edildi senin 1 yumurtayla aşılaman yapılmış seni dinleyince 1 ayım boşa gittiği için çok üzüldüm. Her doktorun tedavisi başka demek ki . İnşallah hamile kalırsın canım. Aşılama yaptırma sebebin neydi ?
Ne kadar güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederim. Yaşadığın yerde doktor alternatifinin olmaması gerçekten çok kötü. Aramızda bir 10 gün olacak hemen hemen sen benden önce öğreneceksin sonucu bana da haber verir misinCanım senin yum kaç mm de kaldı ki iptal edildi işlem?
Ne kadar güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederim. Yaşadığın yerde doktor alternatifinin olmaması gerçekten çok kötü. Aramızda bir 10 gün olacak hemen hemen sen benden önce öğreneceksin sonucu bana da haber verir misin15 mm idi yumurtam benim iptal edildiğinde. Senin 8 yumurtan iğne tedavisiyle mi oldu ilaç mı ?
Benim Amh bakılmadı hiç. Tam özele gidiyorum birde. Şimdi anlamadım canım aşılama yaptırdığında tek yumurtan mı vardı ?Rica ederim canım tabiki de haber veririm.. Yok canım benim Amh düşük dedim Dr tahlil sonuçlarımı gösterince alttan muayene etti sağda 4 solda 4 tane toplam da 8 yum var dedi. İğne sonrası sağda 1 yum 20 mm oldu ama benim zaten ilaç kullanmadan da yumurtluyorum ama nasip kısmet heralde nedensiz olmuyor
Benim Amh bakılmadı hiç. Tam özele gidiyorum birde. Şimdi anlamadım canım aşılama yaptırdığında tek yumurtan mı vardı ?
Benim Amh bakılmadı hiç. Tam özele gidiyorum birde. Şimdi anlamadım canım aşılama yaptırdığında tek yumurtan mı vardı ?
Sağlıklı kaliteli olsun tek yumurtam olsunEvet tek yum.
Ben doğal yolla ikiz hamilelik yaşadım 5 ay önce. Fakat ikisini de kaybettim. Aşılama için gitmemiştik aslında hamileliği hızlandırmak için gitmiştik. Eşimi de çok zor ikna ettim aşılamaya şimdi benden hevesliHatta sağda tek yumurtam ama 20mm olmuştu drum çok iyi dedi. Acaba seninki 15 mm de mi kaldı canım o yüzden mi iptal oldu
Ben doğal yolla ikiz hamilelik yaşadım 5 ay önce. Fakat ikisini de kaybettim. Aşılama için gitmemiştik aslında hamileliği hızlandırmak için gitmiştik. Eşimi de çok zor ikna ettim aşılamaya şimdi benden hevesli15 mm de kalmadı doktor iğneyi keselim en az 2 yumurtan olması lazım garanti için dedi ve iptal etti. Hatta önümüzdeki ay devam edelim iğneye 3üzün bile olur dedi. Bakalım beklenen gün yarın hayırlısı eli ayağı düzgün olsun tek olsun çift olsun farketmez benim olsun
İnşallah tatlım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Senin bugün aşılama olalı 5. Günün di mi ? Nasıl besleniyorsun. Sürekli yatıyor musun? Nelere dikkat ediyorsun? Özel yaptığın bir şey var mı ?Çok şükür sıkıntın yokmuş canım içini ferah tut doğal yollarla bile okur bence senn mucizen.İnşallah sağlıklı hayırlı olsun da tek olsun.
İnşallah tatlım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Senin bugün aşılama olalı 5. Günün di mi ? Nasıl besleniyorsun. Sürekli yatıyor musun? Nelere dikkat ediyorsun? Özel yaptığın bir şey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?