Canım senin aşılama yaptıralı 10 gün doldu mu?canım ben dayanamayıp test yaptım az önce silik cizgi cıktı acaba hamilemiyim
6.gün bugunCanım senin aşılama yaptıralı 10 gün doldu mu?
4 gün daha bekle canım. Aslında 15. gün kan veriliyor diye biliyorum ben ama idrarda 11.gün 13.gün yapan pozitif çıkanları okudum platformlarda.inşallah hamilesindir canım bu arada6.gün bugun
tamam canım coktanumutlanöıstım ilk defa böyle silik cizgi görümce hryecanlandm4 gün daha bekle canım. Aslında 15. gün kan veriliyor diye biliyorum ben ama idrarda 11.gün 13.gün yapan pozitif çıkanları okudum platformlarda.inşallah hamilesindir canım bu arada
Kıyamam ki ama dileklerimiz gerçek olacak canım bu ay hepimiz hamileyiz Allahın izniyletamam canım coktanumutlanöıstım ilk defa böyle silik cizgi görümce hryecanlandm
bel boslugum ve kalcamda agrı cok ara ara kasıgıma agrı geliyoKıyamam ki ama dileklerimiz gerçek olacak canım bu ay hepimiz hamileyiz Allahın izniylevar mı bir belirtin kasık ağrın uyku hali halsizlik ?
Hamilelikle regl belirtileri hemen hemen aynı oluyor canım. Bu yüzden karıştırılıyor aslında. Ben de bel ağrısı çok olmuştu mesela. Ama en belirgin bana memelerin karasındaki büyümeydi bir de uyku hali sen sonucunu benden önce öğreneceksin ben daha yumurta çoğaltma sürecindeyim. Bize haberdar etmeyi unutmabel boslugum ve kalcamda agrı cok ara ara kasıgıma agrı geliyo
merak etmw haber veririm insallah hepimiz güzel hayırlı sonuclar alırızHamilelikle regl belirtileri hemen hemen merak etme canım bildiririmaynı oluyor canım. Bu yüzden karıştırılıyor aslında. Ben de bel ağrısı çok olmuştu mesela. Ama en belirgin bana memelerin karasındaki büyümeydi bir de uyku hali sen sonucunu benden önce öğreneceksin ben daha yumurta çoğaltma sürecindeyim. Bize haberdar etmeyi unutma
Çok teşekkür ederim canım. Reglim bugün bitti ovulasyon testi yaptım evde ilk defa bugün başladım test çizgisi silik çıktı. Yumurtlamanın olup olmadığını ikinci çizgi koyu çıkınca mı anlayacağız.merak etmw haber veririm insallah hepimiz güzel hayırlı sonuclar alırız
ben onu hic yapmafım kullanmadım canım ben yumurtlama günümü asırı akıntı oldugunda anlıyorum bide kasık agrısı olur bilhin olsunÇok teşekkür ederim canım. Reglim bugün bitti ovulasyon testi yaptım evde ilk defa bugün başladım test çizgisi silik çıktı. Yumurtlamanın olup olmadığını ikinci çizgi koyu çıkınca mı anlayacağız.
Tamam tatlım çok teşekkür ederim yine de. Cuma doktora gideceğim kaç folikül oluştu diye meraktan duramıyorum. Pazar günü idrar testini yenilersin sen de sanırım hadi bakalım inşallah hayırlara vesile olur da güzel haberler verirsin bizeben onu hic yapmafım kullanmadım canım ben yumurtlama günümü asırı akıntı oldugunda anlıyorum bide kasık agrısı olur bilhin olsun
Doktordan geldim az önce aşılamam yapıldı. Bugün sabahtan beri karın ağrım var. Canım çok yanmadı aşılamada ama doktora sordum kaç yumurtam çatlamış diye ona ben bakmıyorum işte yanıtını aldım ve çok üzüldüm.Nedense doktordan dolayı olumsuzum. Ayın 24 ünde kan testi yaptır dedi bana. Regl günüm de ayın 25 i zaten.
Senin sonucu öğrenmene kaç gün var canım?Canım benim Dr da yum çatlamış mı diye bakmadı direk aşılama yaptı. Sanırım geneli böyle
Senin sonucu öğrenmene kaç gün var canım?
Gebelik testi yapmadın mı progestanı ağızdan mı alıyorsun vajinadan mı ? Adet gecikmesi yapmaz ben ikizlere hamileyken kullandım o ilacı yine verdi bana da .Benim bugün 15.günüm dün adet olmam gerekiyor du olmadım progestan kullanıyorum ondan adetim gecikti diye düşünüyorum bilen var mı içinizde kızlar progestan adet gecikmesi yapar mı
Gebelik testi yapmadın mı progestanı ağızdan mı alıyorsun vajinadan mı ? Adet gecikmesi yapmaz ben ikizlere hamileyken kullandım o ilacı yine verdi bana da .
Gebelik testi yapmadın mı progestanı ağızdan mı alıyorsun vajinadan mı ? Adet gecikmesi yapmaz ben ikizlere hamileyken kullandım o ilacı yine verdi bana da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?