Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

merhaba canım ben cuma günü asılama yaptırdıö 1 ay önce cpk fazla yumurtam olusmustı oyuzden yapmadı doktor bu ay 2 tame 22 cm olusmustu catlatma ignesi vuruldum 1 gün sonra asılama oldum insaşşah tutar

merhaba canım ben cuma günü asılama yaptırdıö 1 ay önce cpk fazla yumurtam olusmustı oyuzden yapmadı doktor bu ay 2 tame 22 cm olusmustu catlatma ignesi vuruldum 1 gün sonra asılama oldum insaşşah tutar
Canım hoşgeldin aşılaman hayırlara vesile olur inşallah Bana martın başındaki iğne tedavimde doktorum söylemişti yumurta sayın çok olursa aşılamanı iptal ederim diye. Zaten 1 yumurtam olmuştu. Ben bunu anlayamıyorum çok yumurtası olup hiç tutmayanlar da var neden iptal ediyorlar neden değerlendirmiyorlar ki? Peki siz çok yumurta olunca korundunuz mu ? Yumurtalarınız kam mm idi.

Hayırlısı canım zaten gebeliğin başında spor yapmak hiç iyi değil. Ben de aşılamadan sonra yatmayı düşünüyorum belki gerek yok günlük yaşamına geri dönülebilir fakat psikolojik sanırım yatınca olacak gibi geliyor. Zaten koronadan eve gelen giden de yok 15 gün dağınık kalsın

hayır canım bana zaten gün asiri iliski demişti ozaman catlatma ignesi vuramam o riski alamam dedi 4üz 5iz olur demişti klomen kullandım 5 gün birer tane günde 3 gün sonra igne vuruldum Allah razı olsun rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın ben de heyecanla brkliyorum acaba tuttumu tutmadımı

Haklısın sanırım. 4üz 5şiz çok ama çok riskli. İnşallah tutmuştur 2 yumurtan da İkizlerin olur inşallaaah Ben de birazdan doktora gideceğim. Yumurta sayıma bakacak. İğne tedavisi bitse ben de sizin gibi aşılamadan sonra umutla gün saysam. Günler geçmiyor sanki

insallah canım haberini beklyorum

insallah canım haberini beklyorum
Merhaba kızlar doktordan geldim az önce. İkinci iğnemi de oldum. Yumurtalıkların çok güzel görünüyor gebeliğe hazır dedi. Cuma günü 11.30 da vajinal ultrasonla tekrar kontrolüm var doktor bu ay ikizin olur diyor bakalım

yaaa cok sevindim cok mutlu oldum hangi hastaneyr gidiyodun canım birde doktorun kim benim tutmazsa baska biyer denicem neye göre ikixin olur dedi yumurta sayın fazlamı

yaaa cok sevindim cok mutlu oldum hangi hastaneyr gidiyodun canım birde doktorun kim benim tutmazsa baska biyer denicem neye göre ikixin olur dedi yumurta sayın fazlamı
Bugün onu da konuştuk doktor çok umutlu aşılamada.83.ikizi doğurtmuş. Benim doktorum 3 tane yumurta olduğunda aşılamayı iptal etmiyor çoğul gebelik olasılığını söylüyor hala aşılamaya devam etmek isteyip istemediğimizi soruyor. İstiyorsak devam ediyor. 3 üzün olabilir dedi bana ama 4 üze asla izin vermem dedi. Doktorum Hüseyin Baş Marmariste

anladım hayırlısıyla bebişlerin olur insaşallah bide bisey sorucam canım brnim 2 tane 22 cm di ikiz plma ihtimali varmı

anladım hayırlısıyla bebişlerin olur insaşallah bide bisey sorucam canım brnim 2 tane 22 cm di ikiz plma ihtimali varmı
Hem de çok yüksek canım 2 yumurtam vardı benimde doğal yolla ikizlere hamile kaldım. İnşallah senin de ikizlerin olur dua edicem Doktor aşılamada sana çoğul gebeliği anlatmadı mı ?

Aynen canım iş her zaman ol ur zaten inşallah bebişlerimz tutunur bize

tamam canım ama insallah tutmustur ya bugun 5. gün ne zaman test yapsam sence
İnşallah tutmuştur tatlım ağır iş yapma kesinlikle. Erken daha test yapman için 5 gün sonra çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor.

canım ben dayanamayıp test yaptım az önce silik cizgi cıktı acaba hamilemiyim
Canım çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu varmış ve etkisi 10 günde atılıyormuş vücuttan. Sen azıcık daha bekle şu anda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…