Merhaba arkadaşlar aşılama yaptıracağım bu ay. Sizlerin kaç yumurtası olmuştu? Kaç gün iğne tedavisi olmuştunuz? Hangi iğneyi kaç ml kullandınız? Kaçıncı aşılamada hamile kaldınız? Aşılamadan sonra evde yatak istirahatinde miydiniz? Yoksa normal hayatınıza mı devam ettiniz? Yeni aşılama tedavisine başlayanlar destek olalım birbirimize
Canım hoşgeldin aşılaman hayırlara vesile olur inşallahmerhaba canım ben cuma günü asılama yaptırdıö 1 ay önce cpk fazla yumurtam olusmustı oyuzden yapmadı doktor bu ay 2 tame 22 cm olusmustu catlatma ignesi vuruldum 1 gün sonra asılama oldum insaşşah tutar
Hayırlısı canım zaten gebeliğin başında spor yapmak hiç iyi değil. Ben de aşılamadan sonra yatmayı düşünüyorum belki gerek yok günlük yaşamına geri dönülebilir fakat psikolojik sanırım yatınca olacak gibi geliyor. Zaten koronadan eve gelen giden de yok 15 gün dağınık kalsınAmin inşallah evet çarşamba günü saat 1 de işlem yapıldı elimden geldiğince uzanıyorum yorulmuyorum. Meyve ve soda folic asit kullanıyorum evdeyiz çok fazla diyet yapamıyorum aşılama öncesi spora yazılmıştım şansımdan kapandı.
hayır canım bana zaten gün asiri iliski demişti ozaman catlatma ignesi vuramam o riski alamam dedi 4üz 5iz olur demişti klomen kullandım 5 gün birer tane günde 3 gün sonra igne vuruldum Allah razı olsun rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın ben de heyecanla brkliyorum acaba tuttumu tutmadımıCanım hoşgeldin aşılaman hayırlara vesile olur inşallahBana martın başındaki iğne tedavimde doktorum söylemişti yumurta sayın çok olursa aşılamanı iptal ederim diye. Zaten 1 yumurtam olmuştu. Ben bunu anlayamıyorum çok yumurtası olup hiç tutmayanlar da var neden iptal ediyorlar neden değerlendirmiyorlar ki? Peki siz çok yumurta olunca korundunuz mu ? Yumurtalarınız kam mm idi.
Haklısın sanırım. 4üz 5şiz çok ama çok riskli. İnşallah tutmuştur 2 yumurtan dahayır canım bana zaten gün asiri iliski demişti ozaman catlatma ignesi vuramam o riski alamam dedi 4üz 5iz olur demişti klomen kullandım 5 gün birer tane günde 3 gün sonra igne vuruldum Allah razı olsun rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın ben de heyecanla brkliyorum acaba tuttumu tutmadımı
insallah canım haberini beklyorumHaklısın sanırım. 4üz 5şiz çok ama çok riskli. İnşallah tutmuştur 2 yumurtan daİkizlerin olur inşallaaah Ben de birazdan doktora gideceğim. Yumurta sayıma bakacak. İğne tedavisi bitse ben de sizin gibi aşılamadan sonra umutla gün saysam. Günler geçmiyor sanki
Merhaba kızlar doktordan geldim az önce. İkinci iğnemi de oldum. Yumurtalıkların çok güzel görünüyor gebeliğe hazır dedi. Cuma günü 11.30 da vajinal ultrasonla tekrar kontrolüm var doktor bu ay ikizin olur diyor bakalıminsallah canım haberini beklyorum
yaaa cok sevindim cok mutlu oldum hangi hastaneyr gidiyodun canım birde doktorun kim benim tutmazsa baska biyer denicem neye göre ikixin olur dedi yumurta sayın fazlamıMerhaba kızlar doktordan geldim az önce. İkinci iğnemi de oldum. Yumurtalıkların çok güzel görünüyor gebeliğe hazır dedi. Cuma günü 11.30 da vajinal ultrasonla tekrar kontrolüm var doktor bu ay ikizin olur diyor bakalım
Bugün onu da konuştuk doktor çok umutlu aşılamada.83.ikizi doğurtmuş. Benim doktorum 3 tane yumurta olduğunda aşılamayı iptal etmiyor çoğul gebelik olasılığını söylüyor hala aşılamaya devam etmek isteyip istemediğimizi soruyor. İstiyorsak devam ediyor. 3 üzün olabilir dedi bana ama 4 üze asla izin vermem dedi. Doktorum Hüseyin Baş Marmaristeyaaa cok sevindim cok mutlu oldum hangi hastaneyr gidiyodun canım birde doktorun kim benim tutmazsa baska biyer denicem neye göre ikixin olur dedi yumurta sayın fazlamı
anladım hayırlısıyla bebişlerin olur insaşallahBugün onu da konuştuk doktor çok umutlu aşılamada.83.ikizi doğurtmuş. Benim doktorum 3 tane yumurta olduğunda aşılamayı iptal etmiyor çoğul gebelik olasılığını söylüyor hala aşılamaya devam etmek isteyip istemediğimizi soruyor. İstiyorsak devam ediyor. 3 üzün olabilir dedi bana ama 4 üze asla izin vermem dedi. Doktorum Hüseyin Baş Marmariste
Hem de çok yüksek canım 2 yumurtam vardı benimde doğal yolla ikizlere hamile kaldım. İnşallah senin de ikizlerin olur dua edicemanladım hayırlısıyla bebişlerin olur insaşallahbide bisey sorucam canım brnim 2 tane 22 cm di ikiz plma ihtimali varmı
Hayırlısı canım zaten gebeliğin başında spor yapmak hiç iyi değil. Ben de aşılamadan sonra yatmayı düşünüyorum belki gerek yok günlük yaşamına geri dönülebilir fakat psikolojik sanırım yatınca olacak gibi geliyor. Zaten koronadan eve gelen giden de yok 15 gün dağınık kalsın
Tek duam o isteyen tüm müslüman kardeşlerimize versin RabbimAynen canım iş her zaman ol ur zaten inşallah bebişlerimz tutunur bize
Allah razı olsun yaa cok heyecanlıyımHem de çok yüksek canım 2 yumurtam vardı benimde doğal yolla ikizlere hamile kaldım. İnşallah senin de ikizlerin olur dua edicemDoktor aşılamada sana çoğul gebeliği anlatmadı mı ?
Biraz daha regl gününe yaklaş belirtilerini kan değerini paylaşırsın ben tahmin yürütürüm tek mi çift mi diyeAllah razı olsun yaa cok heyecanlıyım
tamam canım ama insallah tutmustur ya bugun 5. gün ne zaman test yapsam senceBiraz daha regl gününe yaklaş belirtilerini kan değerini paylaşırsın ben tahmin yürütürüm tek mi çift mi diyeSağ salim doğsunlarda
İnşallah tutmuştur tatlım ağır iş yapma kesinlikle. Erken daha test yapman için 5 gün sonra çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor.tamam canım ama insallah tutmustur ya bugun 5. gün ne zaman test yapsam sence
canım ben dayanamayıp test yaptım az önce silik cizgi cıktı acaba hamilemiyimİnşallah tutmuştur tatlım ağır iş yapma kesinlikle. Erken daha test yapman için 5 gün sonra çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor.
Canım çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu varmış ve etkisi 10 günde atılıyormuş vücuttan. Sen azıcık daha bekle şu anda değil.canım ben dayanamayıp test yaptım az önce silik cizgi cıktı acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?