Aşılama aşılama yaptıranlar buraya bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol cnm ins. ilk denememde olur ya,sende bi gelisme varmı?

inşallah canım yainsan maddi manevi yıkılıyo gerçekten.yok ben bu ay gitmedim daha doğrusu eşim bu ayda bekleyelim dedi yoksa koşa koşa gidecektim hastaneye.daha ne bekleyeceksek 3 sene yetmedi heralde

inşallah canım yainsan maddi manevi yıkılıyo gerçekten.yok ben bu ay gitmedim daha doğrusu eşim bu ayda bekleyelim dedi yoksa koşa koşa gidecektim hastaneye.daha ne bekleyeceksek 3 sene yetmedi heralde

aynen cnm ya,daha ne bekleyelımm ooff
insallahhh tutmustur bebeklerimizzzzzz.
Sen test yaptınmı?:44:

aynen cnm ya,daha ne bekleyelımm ooff
insallahhh tutmustur bebeklerimizzzzzz.
Sen test yaptınmı?:44:

benim adetim 2 gün önce bitti bu ay içimden bir ses olacak diyo yaa inşallah gelsin artık bebişim .içim yanıyorr

benim adetim 2 gün önce bitti bu ay içimden bir ses olacak diyo yaa inşallah gelsin artık bebişim .içim yanıyorr

ayy insallah pespese olurr bebeklerimiz cnmm yaa
bende bugun asılama oldum,haydi hayırlısııııı ....

hayırlısı artık canım.ne kadara yaptırdın ve çok acıdımı

ooyy oyy insallah cektigimiz cilelere deger cnm yaaa, acı olmaıd cnm
stres yaptımm ama cookk heyecanlandım.cnm ya baskente 1 milyara para döktük biz kiii..
Sen asılama olmadınmı hic???

ooyy oyy insallah cektigimiz cilelere deger cnm yaaa, acı olmaıd cnm
stres yaptımm ama cookk heyecanlandım.cnm ya baskente 1 milyara para döktük biz kiii..
Sen asılama olmadınmı hic???

1 milyarmıçokmuş ya ama bebişlere değer demi.yok canımolmadım

insallah tutar cnm ya,ben zaten her hafta ordayım.
Doktorum iğneyi yaptır diğer gün gel asılama yapalım dedi.
Evrak falan almadık vermedik.

Anladım canım.. Bizimki farklı herhalde neyse hayırlısı olsun. Bekleyelim bakalım.. Agrili bir işlem miydi aşılama. Bide yumurtlamasi normal olanlara da mı iyi ne veriyorlar bir bilgin varmı.. ayy inşallah tutar aşılaman bana yapmışlar gibi heyecanlandım valla

inşallah hayırlısıyla tutar canım yaa buraya yaz gelişmeleri :)
inşallah canım ya kısmetse perşembe günü belli olacak yazarım o zaman. ama adet olacağım gibi karnım belim ağrıyor. kasığıma ara ara bişey saplanıyor sanki. çok merak ediyorum zaman durdu sanki geçmiyor. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.sizde gelişmeleri yazın lütfen:)

insallah hayrli haberlerini aliriz canm. asilama yaptirdigin icindir agrilar kafana takma.. bende rahim filmi cektireli iki hafta oldu adetime daha zaman olmasına rağmen benimde belim karnım ağrıyor.. bende flimden dolayi diye düşünüyorum.. seninki de öyledir. sen yinede cok kafana takma rahat olmaya calis canm Tamam yazarım ben de gelişmeleri.. kib :)

bende özele gidiyorumama öbürlerinede güvenemem heralde ya.aslında direk tüp bebek denemeli

vakti saati dolmadan olmaz canım benimm
hayırlı zamanda hayırlı evlatlatlar nasip olsun insallahh
"~ hayırlı cumalarr ~"

tatlımm hiçç hissetmedimmm,muayeene gibi aynıııı.
Yumurtayı büyüttü catlattı doktorum ilacla,iğneyle ..
36 saat sonraya randevulastık asılamamı yaptıııı ...
insallahhh tutar cnm dualarını esirgemeeeeeee
aşılama diyorsa doktorun hiççç korkmaaaa

muhtemelen aşılamadan kaynaklanıyor bekleyip göreceğiz inşallah. bende rahim filmi çektirdiğimde ağrılarım olmuştu 2,3 gün sonra geçti. umarım sende hayırlı sonuçlar alırsın. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

inşallah bebiş yerleşiyodur.namazlarımda benim gibilere dua ediyorum hep çünkü ben çok acı çekiyorum Rabbim herkese hayırlı evlat versin.olmazsada rabbimin takdiri napalım.amahep inanmamız lazımkızlar sanki her ay kesin olucak gibi dua edin.teheccüd namazı kılın.ama dediğim gibi içinizde şüphe olmasın.
Benim adetim yeni bitti sayılır.tahmini yumurtalama 6 -7 şubtta olur neyse takmıyorum fazla

vakti saati dolmadan olmaz canım benimm
hayırlı zamanda hayırlı evlatlatlar nasip olsun insallahh
"~ hayırlı cumalarr ~"

aynen canım rabbim bugünün hürmetine verir inşallah bebişlerimizi Hayırlı cumalarr

canım rahim filminden sonra ağrı oluyo.hele benim lekem çok geç kesildi.adetimde 4 gün sürdü filmden bir ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…