canım bebişolursa tutunmasıiçn.inan hep dua ediyorum sana ve isteyen arkadaşlarımaa
saol cnm ins. ilk denememde olur ya,sende bi gelisme varmı?
inşallah canım yainsan maddi manevi yıkılıyo gerçekten.yok ben bu ay gitmedim daha doğrusu eşim bu ayda bekleyelim dediyoksa koşa koşa gidecektim hastaneye.daha ne bekleyeceksek 3 sene yetmedi heralde
aynen cnm ya,daha ne bekleyelımm ooff
insallahhh tutmustur bebeklerimizzzzzz.
Sen test yaptınmı?:44:
benim adetim 2 gün önce bittibu ay içimden bir ses olacak diyo yaa inşallah gelsin artık bebişim .içim yanıyorr
ayy insallah pespese olurr bebeklerimiz cnmm yaa
bende bugun asılama oldum,haydi hayırlısııııı ....
hayırlısı artık canım.ne kadara yaptırdın ve çok acıdımı
ooyy oyy insallah cektigimiz cilelere deger cnm yaaa, acı olmaıd cnm
stres yaptımm ama cookk heyecanlandım.cnm ya baskente 1 milyara para döktük biz kiii..
Sen asılama olmadınmı hic???
1 milyarmıçokmuş ya ama bebişlere değer demi.yok canımolmadım
evett cnmya 2aydır gidip ugrasıyorum.bugun ilk kez asılama oldum.
Sadece asılama 250,300 civarı cnm özele gidiorm bennn..
insallah tutar cnm ya,ben zaten her hafta ordayım.
Doktorum iğneyi yaptır diğer gün gel asılama yapalım dedi.
Evrak falan almadık vermedik.
inşallah canım ya kısmetse perşembe günü belli olacak yazarım o zaman. ama adet olacağım gibi karnım belim ağrıyor. kasığıma ara ara bişey saplanıyor sanki. çok merak ediyorum zaman durdu sanki geçmiyor. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.sizde gelişmeleri yazın lütfen:)inşallah hayırlısıyla tutar canım yaa buraya yaz gelişmeleri :)
inşallah canım ya kısmetse perşembe günü belli olacak yazarım o zaman. ama adet olacağım gibi karnım belim ağrıyor. kasığıma ara ara bişey saplanıyor sanki. çok merak ediyorum zaman durdu sanki geçmiyor. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.sizde gelişmeleri yazın lütfen:)
bende özele gidiyorumama öbürlerinede güvenemem heralde ya.aslında direk tüp bebek denemeli
Anladım canım.. Bizimki farklı herhalde neyse hayırlısı olsun. Bekleyelim bakalım.. Agrili bir işlem miydi aşılama. Bide yumurtlamasi normal olanlara da mı iyi ne veriyorlar bir bilgin varmı.. ayy inşallah tutar aşılaman bana yapmışlar gibi heyecanlandım valla
muhtemelen aşılamadan kaynaklanıyor bekleyip göreceğiz inşallah. bende rahim filmi çektirdiğimde ağrılarım olmuştu 2,3 gün sonra geçti. umarım sende hayırlı sonuçlar alırsın. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.insallah hayrli haberlerini aliriz canm. asilama yaptirdigin icindir agrilar kafana takma.. bende rahim filmi cektireli iki hafta oldu adetime daha zaman olmasına rağmen benimde belim karnım ağrıyor.. bende flimden dolayi diye düşünüyorum.. seninki de öyledir. sen yinede cok kafana takma rahat olmaya calis canmTamam yazarım ben de gelişmeleri.. kib :)
inşallah canım ya kısmetse perşembe günü belli olacak yazarım o zaman. Ama adet olacağım gibi karnım belim ağrıyor. Kasığıma ara ara bişey saplanıyor sanki. çok merak ediyorum zaman durdu sanki geçmiyor. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız.sizde gelişmeleri yazın lütfen:)
vakti saati dolmadan olmaz canım benimm
hayırlı zamanda hayırlı evlatlatlar nasip olsun insallahh
"~ hayırlı cumalarr ~"
insallah hayrli haberlerini aliriz canm. Asilama yaptirdigin icindir agrilar kafana takma.. Bende rahim filmi cektireli iki hafta oldu adetime daha zaman olmasına rağmen benimde belim karnım ağrıyor.. Bende flimden dolayi diye düşünüyorum.. Seninki de öyledir. Sen yinede cok kafana takma rahat olmaya calis canmtamam yazarım ben de gelişmeleri.. Kib :)
aynen canım rabbim bugünün hürmetine verir inşallah bebişlerimiziHayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?