Aşılama aşılama yaptıranlar buraya bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İNŞALLAH canm benide dun doktor aradı gel diye.. gittim aşılama için evrakları istedi verdim.. aricaklar sonucu söylemek için dort beş gune belli olur dedi... sen evrakları verdikten sonra ne yaptılar
canim benden evrak falan isteedi klomen verdi sonra yumurtanin gelisimini izledi. istedigi boyutaa gelince tamam aşılama dedi. catlatma ignesi sonra laboratuvar ardinda aşılama. ama benim aşılama tutmadi ilk denememizdi. kısmet bir dahaki sefere 1 ay ara vermeyi dusunuyorum cok yoruldum.

anladım canım. doktora gittiğimde evrakları falan istedi resim evlilik cüzdan fotokopi falan... onları verdik 3,4 gün içerisinde aricak lar. evraklar kula gitti sanırım aşılama olup olmayacağı belli olcak. inşallah bir an önce çıkar. evet insan yoruluyor. Biraz kafanı dinle bencede. inşallah bu sefer tutar. rabbim isteyen herkese nasib etsin...

merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay kısmet olursa aşılama yaptırıcam ben Adanadayım Balcalıda yaptırıcam inşallah tutar yaa Balcalıda aşılaması tutan varmı acaba yaaa belki biraz umut olurdu ne olur kafam karmakarışık bi yardım edin nolurrrrrrr

Son düzenleme:

himm evt yanlis anlasilma oldu sanirim.. hayirlisi canm. benide dokt. cagirmisti yanina gitim asilama yapilmasi uygunmuş.. bir kaç tane evrak istedi. kurula verilecekmiş. onları hazırlayıp verdik. 3 4 gün içerisinde içerisinde sonuç belli olacak biz arayip haber vericem dedi... onu bekliyoruzz..

haydi hayırlısıı beee

Meraba canım.. Napiyosun bir gelişme varmı :)

sesimi duyan kimse yokmuuuuuuuu ne olur yardımcı olun banada aşılama için Balcalı nasıl ve aşılama sürecinde neler var

kızlar slm bayadır takip ediyorum bu sayfayı.bende aralık ayında ilk aşılamamı oldum fakat tutmadı.bu olay beni okadar çok üzdükü stres yaptım ve geçen ay yumurtlamam olmadı.yani bu ocak ayında o yüzden geçen ayı pas geçtik.doktorum ilacımı yükseltti ayın 6 da kontrolüm var.yumurtlamam olduysa eğer aşılama: tekrar yapılacak.ama ben çok korkuyorum çok stres yapıyorum.Allahım hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah.:18::18::18:

Bencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)
bu ay ara verdim sadece klomen önerdi dr um oluruna bıraktım. Allahım saglıklı,sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkese

Bencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)

Amin inşallah gelişmeleri yaz canim hakkimizda hayirlisi:)

Kızlar asılama tutmadıgında reglınız gecıktımıı acilllllllllllllllllllllll cvp verırmısınız

asılaman tutmadıgında kac gun sonra adet oldunz

kızlar slm geçtiğimiz cumartesi aşılama oldum.inşallah bu ay tutar.çok heyecanlıyım.ama umutluyumda.lütfen dua edin kızlar benim içn.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

kızlar slm geçtiğimiz cumartesi aşılama oldum.inşallah bu ay tutar.çok heyecanlıyım.ama umutluyumda.lütfen dua edin kızlar benim içn.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

inşallah hayırlııyla tutar canımhaber et bize

Merhaba Arkadaşlar,
ben bu Foruma üye olalı çok oluyor, ama ilk defa yazıyorum, yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.
Ben 5,5 Yıllık evliyim, evlendiğimizden beri Çocuk sahibi olmak istiyoruz Eşimle, hiç korunmadık, 3 Aylık evliyken, hamile kaldım, maalesef 3,5 aylıkken Bebeğimizi kaybettik, bu bizim için büyük bir yıkım olsa da, yapacak bir şey yoktu, veren de Allah alanda, sonrasında bir sene denedikten sonra, tekrar olmayınca Doktora gitmeye karar verdik, ben PKO hastasıymışım,bir Kistim vardı Almanya da bir Ameliyatla onu aldırdım, Eşimde varikosel ameliyatı geçirdi, sonrasında değerleri normale dönünce Doktorlar hala normal Yollardan denememizi önerdiler, neyse fazla uzatmayayım, bu arada 4,5 sene kadar bir zaman geçti aradan, ve biz başka Doktorlara da gittik, en sonunda Aşılama Uzmanı bir Doktor bulduk ve bize çok geç kaldığımızı, bugüne kadar neden Aşılama yaptırmadığımızı, ve önceki Doktorların bizi oyaladığını söyledi, ilk Aşılamam da hiç bir ek ilaç kullanmadan aşılamam yapıldı, yumurta kalitemde ve büyümesinde bir sorun olmadığı için Doktor buna gerek duymadı, fakat test negatif çıkınca ikinci aşılama için doktor bana iğne verdi Gonal f 37,5 sabah akşam bu iğneyi kendime vurdum, sonrasında bir de çatlatma iğnesi vurdum aşılamadan 36 saat önce, ikinci aşılamayı da yaptırdım ve bekledim, aşılamadan 14 gün sonra test yaptım ve sonucu pozitif çıktı, sevinemedim, içimde tuhaf bir his vardı, önceki gebeliğimden kalma bir korku, ve Doktora gittiğimizde hamilesin dedi, iki gün sonra gel eğer Beta HCG ikiye katlanmışsa sorun yok dedi, sonu yine hüsran, gittiğimizde Hormon yarı yarıya düşmüştü, Doktor Bebeğin yerleşemeden adetimle beraber kayıp gideceğini söyledi, şimdi aynı tedaviyle 3. aşılamamı yaptırdım, ilk gününden beri çok mutlu ve umutluydum, moralim çok yüksekti, günlerce göğüslerim çok sancıdı, kasıklarım da öyle, uyku ve halsizlik beraberinde, çok af edersiniz ama genelde ishal olmama rağmen, ilk defa kabızlık sorunu yaşadım, kendimi kaptırmadım ve bekledim, aşılama sonrasında 11. günde sabah uyandığımda pembe pembe kırmızıya dönük lekelenmem oldu ve tamam işte yine tutmadı diye üzüldüm, fakat adetim için çok erkendi, yumurtalarım erken büyüdüğü için Doktorum aşılamayı erken yapmıştı, Adetim daha ayın 25. filan denk geliyor, lekelenmeden sonra bir daha bir şey gelmeyince bekledim, dünden beri kahverengimsi akıntım gelince herhalde adet olacağım dedim, her ihtimale karşı hamileysem ve kanamam varsa eğer Doktoruma başvururum diye bugün aşılamadan sonraki 14. gün Gebelik testi yaptım ve sonuç tabi ki negatif çıktı, bilmiyorum erken olabilir, ama tek bir şey biliyorum, daha önce yaşamadığım belirtileri bu sefer yaşadım, inşallah hamileyimdir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, umudumuzu yitirmeyelim, kusura bakmayın oldukça kısa yazmaya çalıştım ama uzun Yıllar ve yaşanmışlıklar varken anca bu kadar oldu, umarım birbirimize güzel haberleri vermeyi de nasip eder Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…