canim benden evrak falan isteedi klomen verdi sonra yumurtanin gelisimini izledi. istedigi boyutaa gelince tamam aşılama dedi. catlatma ignesi sonra laboratuvar ardinda aşılama. ama benim aşılama tutmadi ilk denememizdi. kısmet bir dahaki sefere 1 ay ara vermeyi dusunuyorum cok yoruldum.İNŞALLAH canm benide dun doktor aradı gel diye.. gittim aşılama için evrakları istedi verdim.. aricaklar sonucu söylemek için dort beş gune belli olur dedi... sen evrakları verdikten sonra ne yaptılar
canim benden evrak falan isteedi klomen verdi sonra yumurtanin gelisimini izledi. istedigi boyutaa gelince tamam aşılama dedi. catlatma ignesi sonra laboratuvar ardinda aşılama. ama benim aşılama tutmadi ilk denememizdi. kısmet bir dahaki sefere 1 ay ara vermeyi dusunuyorum cok yoruldum.
aleykum selam cnm iyim,sen nasılsın.
Sanırım yanlıs anlamıssın,bugun test yaptı doktorum 10 üzeri iyimiş.
Benim değerimde 12 ymiş.bugun 7.gün daha bişi yookkkk belirti falan :26:
sende varmı bi gelişme peki ??
himm evt yanlis anlasilma oldu sanirim.. hayirlisi canm. benide dokt. cagirmisti yanina gitim asilama yapilmasi uygunmuş.. bir kaç tane evrak istedi. kurula verilecekmiş. onları hazırlayıp verdik. 3 4 gün içerisinde içerisinde sonuç belli olacak biz arayip haber vericem dedi... onu bekliyoruzz..
canim benden evrak falan isteedi klomen verdi sonra yumurtanin gelisimini izledi. istedigi boyutaa gelince tamam aşılama dedi. catlatma ignesi sonra laboratuvar ardinda aşılama. ama benim aşılama tutmadi ilk denememizdi. kısmet bir dahaki sefere 1 ay ara vermeyi dusunuyorum cok yoruldum.
Bencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)birakma tedavine devam et Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. bir gun gelecek insallah :)
Bencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)
bu ay ara verdim sadece klomen önerdi dr um oluruna bıraktım. Allahım saglıklı,sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkeseBencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)
Bencede canım tedavinin bırakma. Umudunu kesme. Ben c iyi bir hastanede tüp bebek tedavisinde başla.. Inşallah bir an önce bebişin olsun :)
anladım canım. doktora gittiğimde evrakları falan istedi resim evlilik cüzdan fotokopi falan... onları verdik 3,4 gün içerisinde aricak lar. evraklar kula gitti sanırım aşılama olup olmayacağı belli olcak. inşallah bir an önce çıkar. evet insan yoruluyor. Biraz kafanı dinle bencede. inşallah bu sefer tutar. rabbim isteyen herkese nasib etsin...
kızlar slm bayadır takip ediyorum bu sayfayı.bende aralık ayında ilk aşılamamı oldum fakat tutmadı.bu olay beni okadar çok üzdükü stres yaptım ve geçen ay yumurtlamam olmadı.yani bu ocak ayında o yüzden geçen ayı pas geçtik.doktorum ilacımı yükseltti ayın 6 da kontrolüm var.yumurtlamam olduysa eğer aşılama: Tekrar yapılacak.ama ben çok korkuyorum çok stres yapıyorum.allahım hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah.:18::18::18:
kızlar slm geçtiğimiz cumartesi aşılama oldum.inşallah bu ay tutar.çok heyecanlıyım.ama umutluyumda.lütfen dua edin kızlar benim içn.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?