Aşılama aşılama yaptıranlar buraya bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün rüyamda bebisimi gördm yeni doğmuş çok tatlıydı emziriyorum. öpüp kokluyorum çok güzeldi sanki gerçekti.. rüyalarım gerçek olsun artık

inşallah aşılamlarınız tutar ben 5 kez yaptırdım malesef tutmadı yarın tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısı inşallah

neden 5 kez yaptırdınki ben 2 kez yaptırdım ve tutmayınca semiha şakir de tüp bebek tedavisinebaşladım buay 5 kere çok yaptırmışşın hangi doktorda yaptırdın

neden 5 kez yaptırdınki ben 2 kez yaptırdım ve tutmayınca semiha şakir de tüp bebek tedavisinebaşladım buay 5 kere çok yaptırmışşın hangi doktorda yaptırdın

inşallah hayırlısıyla tutunur bebişin.

amin canm inallah allahim hepimize nasip etsin insallah :) artik ruyalarimdan cikkmiyo yaa ... bi saniye bile beklemek istemiyorum artik

devlet hastanesinde öyle 3 kez ilaçlı 2 kez iğneli aşılama yaptırmak zorundasın herhangi bir sorun yoksa eğer yapıyolar 5den sonra yapmıyolar

amin canm inallah allahim hepimize nasip etsin insallah :) artik ruyalarimdan cikkmiyo yaa ... bi saniye bile beklemek istemiyorum artik
Bende beklemek ten yoruldum asılamanin 12 gunu son iki gunum tahlil icin umarim tutarda hayirli haberleri veririm.

Bende beklemek ten yoruldum asılamanin 12 gunu son iki gunum tahlil icin umarim tutarda hayirli haberleri veririm.

İNŞALLAH canm benide dun doktor aradı gel diye.. gittim aşılama için evrakları istedi verdim.. aricaklar sonucu söylemek için dort beş gune belli olur dedi... sen evrakları verdikten sonra ne yaptılar

slm napıyosun canm perşembe belli olcak diyodun n oldu :)

aleykum selam cnm iyim,sen nasılsın.
Sanırım yanlıs anlamıssın,bugun test yaptı doktorum 10 üzeri iyimiş.
Benim değerimde 12 ymiş.bugun 7.gün daha bişi yookkkk belirti falan :26:
sende varmı bi gelişme peki ??

selam kızlar bende bundan 3 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı bıraktım tedavıyı felan 2,5 yıldır evlıyım 1,5 yıldır deneme ustune deneme tutmadı tabikide bende bıraktm 1 defa aşılama yaptrmıştım işte şimdi kararsızım ne yapsam nere gtsem tup bebegemı gecsem aşılamamı olsam cok kararsızım cokk

birakma tedavine devam et Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. bir gun gelecek insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…