aşılama yaptırmayı düşünüyrom.toplam fiyatı ne kadara maloluyor.ve tutma şansı ne kadar arkadaşlar.şimdiden teşekkürler...
inşallah aşılamlarınız tutar ben 5 kez yaptırdım malesef tutmadı yarın tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısı inşallah
neden 5 kez yaptırdınki ben 2 kez yaptırdım ve tutmayınca semiha şakir de tüp bebek tedavisinebaşladım buay 5 kere çok yaptırmışşın hangi doktorda yaptırdın
muhtemelen aşılamadan kaynaklanıyor bekleyip göreceğiz inşallah. bende rahim filmi çektirdiğimde ağrılarım olmuştu 2,3 gün sonra geçti. umarım sende hayırlı sonuçlar alırsın. Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
ghhinşallah aşılamlarınız tutar ben 5 kez yaptırdım malesef tutmadı yarın tüp bebek tedavisine başlıcam hayırlısı inşallah
ayyy annişiz biz demi
T
[B[/B]
Tabiki annişiz :) Hemde engüzelindeeeenn
neden 5 kez yaptırdınki ben 2 kez yaptırdım ve tutmayınca semiha şakir de tüp bebek tedavisinebaşladım buay 5 kere çok yaptırmışşın hangi doktorda yaptırdın
Bende beklemek ten yoruldum asılamanin 12 gunu son iki gunum tahlil icin umarim tutarda hayirli haberleri veririm.amin canm inallahallahim hepimize nasip etsin insallah :) artik ruyalarimdan cikkmiyo yaa ... bi saniye bile beklemek iste miyorum artik
Bende beklemek ten yoruldum asılamanin 12 gunu son iki gunum tahlil icin umarim tutarda hayirli haberleri veririm.
aynen cnm ya,daha ne bekleyelımm ooff
insallahhh tutmustur bebeklerimizzzzzz.
Sen test yaptınmı?:44:
slm napıyosun canm perşembe belli olcak diyodun n oldu :)
birakma tedavine devam et Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. bir gun gelecek insallah :)selam kızlar bende bundan 3 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı bıraktım tedavıyı felan 2,5 yıldır evlıyım 1,5 yıldır deneme ustune deneme tutmadı tabikide bende bıraktm 1 defa aşılama yaptrmıştım işte şimdi kararsızım ne yapsam nere gtsem tup bebegemı gecsem aşılamamı olsam cok kararsızım cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?