- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 32
Esimin degerleri cok iyi ama bende pcos varAsilamanin tutmama ihtimali yuksek ondan dolayi eger iki tarafta da ptoblem yoksa asilama olabilir ama problem olanlarda ben cok az gördüm tutan
Merhaba ceren nasılsın inşallah bebeğin tutunur inşallah bekleyen herkesin bebekleri annelerine tutunur ve sağlıklı kucaginiza almayı nasip eder suan durumun nasıl varmı bi gelişme belirti bende bu ay 21 inde 2 inci asilamami yaptırdım ve bekliyorum sabırsızlıkla inşallah bebeklerimiz meleklerimiz bu sefer bizimle olurlar anne geliyorum der
prensprenses ne durumda ağrıların? bende hiç bi şekilde hiç bi yerimde ağrı yokKızlar slm salı gunu asılama mı ilk defa yaptırdım ılk gun agrı vardı dun yanı ikinci gunu carsambaydı agrı kesıldı fakat bugun ogleden sonra yıne basladı normalmı bu sefer bel agrı var
Slm canım benım bugun 10.gunum ılk 23 hazıranda yaptırdım dun olucam sandım agrı dan dr gıttım kan sayıları normal beta hcg yaptırdım 1.77 cıktı dr dediki en azından sıfır degıl bebek tutunmaya calısıyo dur ondan dedı bakalım carsamba tekrar test yapcaz sukur ler olsun agrı kesıldı bugun cok kotuydu modemler karnım felaketi canimprensprenses ne durumda ağrıların? bende hiç bi şekilde hiç bi yerimde ağrı yoksanırım işe yaramadı
hadi yaa neden o kadar ağrın oldu acaba? araştırdım ama bu ağrıların sebebini bulamadım. bende pek yok zaten. arada bir kasığım ağrıyo o kadar. 12-13 güne kadar aşılama iğnesinin etkisiyle b-hcg zaten yanıltabiliyomuş. neyse umutllanmayalım biz yine deSlm canım benım bugun 10.gunum ılk 23 hazıranda yaptırdım dun olucam sandım agrı dan dr gıttım kan sayıları normal beta hcg yaptırdım 1.77 cıktı dr dediki en azından sıfır degıl bebek tutunmaya calısıyo dur ondan dedı bakalım carsamba tekrar test yapcaz sukur ler olsun agrı kesıldı bugun cok kotuydu modemler karnım felaketi canim
Oyle bısey varmis cnm 8 gun dedı benım Dr asılama ve tup bebek uzmanı normal kadın dogumcu degıl cnm ben cok memnunum herseyin hayırlısı ıns senın Kac ıncı gununhadi yaa neden o kadar ağrın oldu acaba? araştırdım ama bu ağrıların sebebini bulamadım. bende pek yok zaten. arada bir kasığım ağrıyo o kadar. 12-13 güne kadar aşılama iğnesinin etkisiyle b-hcg zaten yanıltabiliyomuş. neyse umutllanmayalım biz yine de
Birde dr bebek yerlesmesini agrılar dedı belirtiler erken baslamıs dedıOyle bısey varmis cnm 8 gun dedı benım Dr asılama ve tup bebek uzmanı normal kadın dogumcu degıl cnm ben cok memnunum herseyin hayırlısı ıns senın Kac ıncı gunun
ben de bir eğitim araştırma hastanesinin infertilite uzmanına gidiyorum canım.zaten o sıradan kadın doğumcular bir zamanlar başıma iyi işler açtılar sağolsunlar,uzak dursunlar :) ben bu forumda okudum vallla bu çatlatma iğnesinin etkisi denen durumu. adetten önce test yapınca bu iğnenin etkisiyle hamilelik karıştırılabiliyomuş. benim daha 4. günüm ve ilk aşılamamOyle bısey varmis cnm 8 gun dedı benım Dr asılama ve tup bebek uzmanı normal kadın dogumcu degıl cnm ben cok memnunum herseyin hayırlısı ıns senın Kac ıncı gunun
Benim 9.gun v ılk asılama mben de bir eğitim araştırma hastanesinin infertilite uzmanına gidiyorum canım.zaten o sıradan kadın doğumcular bir zamanlar başıma iyi işler açtılar sağolsunlar,uzak dursunlar :) ben bu forumda okudum vallla bu çatlatma iğnesinin etkisi denen durumu. adetten önce test yapınca bu iğnenin etkisiyle hamilelik karıştırılabiliyomuş. benim daha 4. günüm ve ilk aşılamam
Sorununuz nedır pekiben de bir eğitim araştırma hastanesinin infertilite uzmanına gidiyorum canım.zaten o sıradan kadın doğumcular bir zamanlar başıma iyi işler açtılar sağolsunlar,uzak dursunlar :) ben bu forumda okudum vallla bu çatlatma iğnesinin etkisi denen durumu. adetten önce test yapınca bu iğnenin etkisiyle hamilelik karıştırılabiliyomuş. benim daha 4. günüm ve ilk aşılamam
ben pko^luyum. eşimde de az bir miktar hareket sorunu var.sizin?Sorununuz nedır peki
Bendede pko var adet sorunum var esımde hıc bır sorun yok 4 yıllık evliyimben pko^luyum. eşimde de az bir miktar hareket sorunu var.sizin?
ben de 3 yıllık evliyim. kaç yumurtayla aşılama yaptırdın?Bendede pko var adet sorunum var esımde hıc bır sorun yok 4 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?