- 12 Temmuz 2016
- 62
- 11
- 3
- 35
canım inşallah sende olumlu sonuçlar alırsınbenım ıkı yumurtam oluşmuştu bakalım hayırlısı inşalh kafayı yıcem yarın bı olsa yarın tahlil yaptırcam bakalım sonucu yazarımRabbim yüzüne baksın emeğinizi bosa çıkarmasın inşallah canım banada klomen hap verdi birde adetin 6 .günü yapmam için gonalf iğne verdi .
Inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin özelinede mesaj attım cnm senin beni haberdar edersin.canım inşallah sende olumlu sonuçlar alırsınbenım ıkı yumurtam oluşmuştu bakalım hayırlısı inşalh kafayı yıcem yarın bı olsa yarın tahlil yaptırcam bakalım sonucu yazarım
meraba canım malasef aşılamam tutmadıeşımde bende yıkıldık adetın ılk üç günü içinde çağırdı bakalım umutlar ıkıncı aşılamaya
Çok üzüldüm inan çok zor oldu bende haber bekliyordum kader kısmet
Peki sorun neymiş sebeb olarak ne dedimeraba canım malasef aşılamam tutmadıeşımde bende yıkıldık adetın ılk üç günü içinde çağırdı bakalım umutlar ıkıncı aşılamaya
belli bı sorun demedı canım adetın 3. günü gel dedı bende yumurta rezervı azlıgı teşhisi koydu hapla tedavıler çok umut verıcı olmuyor iğne tedavılerı daha çok etkılıymış herhalde ıgne tedavısıne başlayacak canım ınşallh sen olumlu sonuç alırsın sedede mı yumurtalık problemı varPeki sorun neymiş sebeb olarak ne dedi
Yok canım ya benimki sebepsiz hersey normal ama kısmet işte benim doktor bana hem hap hem gonal f diye bi ine verdi ineye yarın başlayacağım bakalım doktor umutlu konuştu baya ama ben çok umutsuzum.belli bı sorun demedı canım adetın 3. günü gel dedı bende yumurta rezervı azlıgı teşhisi koydu hapla tedavıler çok umut verıcı olmuyor iğne tedavılerı daha çok etkılıymış herhalde ıgne tedavısıne başlayacak canım ınşallh sen olumlu sonuç alırsın sedede mı yumurtalık problemı var
cnm iğne daha etkılıymış tutma ıhtımalı yuksek moralını yüksek tut belkı banada iğne der ıkıncı aşılama için hapla olmazsa iğne olur demıştı pekı o iğneler çok pahalı deılmı bırde rapor çıkartıyorlar mı bıldırlendırsen sevınırım canım sana tavsiyem 14.gün gelmeyınce idrar testı yapma ığnlerın etkısı 10.günden sonra kayboluyorYok canım ya benimki sebepsiz hersey normal ama kısmet işte benim doktor bana hem hap hem gonal f diye bi ine verdi ineye yarın başlayacağım bakalım doktor umutlu konuştu baya ama ben çok umutsuzum.
Canım ben hapı 11 liraya aldım ine milimine göre değişiyomus bana 300 milimlik verdi 140 tl ye aldım rapor çıkıyor dediler ama uzun sürer dediler o yüzden parayla aldım bu gün ineye başladım onuda yanlış yaptım sanırım yacnm iğne daha etkılıymış tutma ıhtımalı yuksek moralını yüksek tut belkı banada iğne der ıkıncı aşılama için hapla olmazsa iğne olur demıştı pekı o iğneler çok pahalı deılmı bırde rapor çıkartıyorlar mı bıldırlendırsen sevınırım canım sana tavsiyem 14.gün gelmeyınce idrar testı yapma ığnlerın etkısı 10.günden sonra kayboluyor
nasıl yanlış yaptın canım sağlık ocagına yaptırsaydın kendınmı yaptın ınşallh olumlu haberını alırım benımde adet hala olmadı bıran önce olsada kıncıye başlasam dıyorum rabbım hepımızn hakkında hayırlısını versın..Canım ben hapı 11 liraya aldım ine milimine göre değişiyomus bana 300 milimlik verdi 140 tl ye aldım rapor çıkıyor dediler ama uzun sürer dediler o yüzden parayla aldım bu gün ineye başladım onuda yanlış yaptım sanırım ya
Amin canım inşallah ya ineyi kendimiz yapıyoruz doktor tarif ediyor basit bir şey zaten gobegine yapıyorsun deri altına bu gün tam yapamadım artık diğer günler dikkatli yaparım Rabbim yardımcımız olsun. Zaten adet olunca 4. Günü falan başlar tedaviye doktor umarım gönlünce olur herseynasıl yanlış yaptın canım sağlık ocagına yaptırsaydın kendınmı yaptın ınşallh olumlu haberını alırım benımde adet hala olmadı bıran önce olsada kıncıye başlasam dıyorum rabbım hepımızn hakkında hayırlısını versın..
Canım ben kayseri deyim özel hüma hastanesine gidiyorum doktorum bayan iyi gibi beni adetin 2 günü çağırdı ultrason baktı sonra bi ine bide hap verdi hapı adetın. 3 günü başladım ineyi 6 gün yani bu gün başladım adetin 11 günü gel dedi oda pazar gününe denk geliyormuş bana cumartesi gel öğleden önce dedi. Benim hap yarın son bu gün hem ine hem hap içtim yarinda içeceğim hap 5 gun ic dedi sonra 5 gün ine yani cumartesi inede son. Ne başımı agritcan canım destek oluyorsun bana ya inşallah hayallerimiz gerçek olur.CANIM INŞALLAH RABBIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR AŞILAMAYI HANGI HASTANEDE YAPTIRACAKSIN CANIM BEN ANTALYADA VİTALEDE YAPTIRDIM. BIRDE IGNE VE HAPI AYNI ANDAMI KULANDIRDI YUMURTA TAKIBI İÇİN KAÇINCI GUN ÇAGIRDI ADETIN BENDE IKICIYE ONA GÖRE KENDIMI AYARLAYACAGIM ÇUNKU BANADA ADETIN 3. GÜNÜ GEL DEDI İĞNE TEDAVISNE BAŞLAYACAGIZ DEDİ DOKTORUM ADAM ÇOK İLGİSİZ AŞILAMA GÜNÜ YUMURTA ÇATLAMIŞ MI DIYE BAKMADI BILE SPERM YIKAMA SONUCUNA BILE BAKMADI KARA BORSA YAPTI GIBI GELDI HAYIRLIS BAKALIM CANIM BENIDE AYDINLATIRSAN SEVINIRM INŞALAH BAŞINI AGRITMAMIŞIMDIR.
Canım seninki kaca mal oldu birde bana rahim filmi çektirdi bana onu bunu şunu derken 2 bucuğa mal olduCANIM INŞALLAH RABBIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR AŞILAMAYI HANGI HASTANEDE YAPTIRACAKSIN CANIM BEN ANTALYADA VİTALEDE YAPTIRDIM. BIRDE IGNE VE HAPI AYNI ANDAMI KULANDIRDI YUMURTA TAKIBI İÇİN KAÇINCI GUN ÇAGIRDI ADETIN BENDE IKICIYE ONA GÖRE KENDIMI AYARLAYACAGIM ÇUNKU BANADA ADETIN 3. GÜNÜ GEL DEDI İĞNE TEDAVISNE BAŞLAYACAGIZ DEDİ DOKTORUM ADAM ÇOK İLGİSİZ AŞILAMA GÜNÜ YUMURTA ÇATLAMIŞ MI DIYE BAKMADI BILE SPERM YIKAMA SONUCUNA BILE BAKMADI KARA BORSA YAPTI GIBI GELDI HAYIRLIS BAKALIM CANIM BENIDE AYDINLATIRSAN SEVINIRM INŞALAH BAŞINI AGRITMAMIŞIMDIR.
Inşallah emekler boşa gitmez canım dualarına ihtiyacım var inşallah . Yastık alırım koydurursa denerim inşallah çok ağrın oldumucanım rahım fılmı bende çekıldım 250 rahım fılmı 150tlde aneztezı parası toplam 400 aşılama içinde 300 aldı rahım fılmınde rahım egrılıgı varmış onu düzelttı bı 800tlde ona bayıldım bukadar emek ınşallh boşuna gıtmez canım aşılmadan sonra ılık duş al ayakta bol sıvı al çok agır kaldırma bırde 14. gün gelmeyınce test yapma ben 10.gün idrar testı yapmaya başladım psikolojım alt üst oldu catlama ignesının etkisi 10. günden sonra kayboluyor hatta aşılama olacagın gün küçük yastık varsa onuda yanına al neden dersen muayene masasına yatırıyor doktor işlemı yapınca tabı 15.20 dakka beklıyosun belın agrıyor bu arada doktorun izin verırse belıne yastık koydur canım ınşalah olumlu sonuçlarla dönersın çok dua edecegım sana...
Inşallah olmamış gibi davranabilirim o değil bacim valla aklimdan çıkmıyor ben napim birde soğan kürü yapımını araştır onu yap herkes çok etkili olduğunu söylüyor canım.aşılama esnasında olmuyor cnm normal alttan muayene eder gıbı yapıyor zaten aşıladan sonrada agrı olmuyor normal muayeneden farkı yok ınşallh olumlu sonuçların gelir ayy bıde o bekleme sürecı kötü sakın aklına bıle getırme aşılandıgını nhıcbışey olmamış gıbı davran.
Valla bu gün bende aynen öyle dedim bunlar hep bahanesi rabbım yeterki istesin neler olur neler. Rabbim bizi duysun inşallahçok canım soğan kürünü karıştırma soğan kürü kist olmuşsa ona yardımcı oluyor şuan hap ve ıgne kullanıyosun aam istersen ıncır ye ıncır kalıteyı artırıyor incir kürü yapma çünkü yumurta sayın fazla olur örnegın4-5 tane yumurta oluşursa doktorun aşılamayı ıptal edebılır iğne zaten çok etkılıymış yumurtaların uyarılması için kafandan bı at aşılama olayını aşılama işlemındne sonrada başka şeylerle meşgul ol stresde etkılıyor canım rabbım ol derse olur canım bunlar hepsı vesıle ınşallah umutlarımız sönmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?