amiin, Allah nasip eder de bebeklerimize kavuşuruz. dediğin gibi; hastane, doktor falan bunların hepsi birer vesile işte, Allah ol demedikten sonra doktor en iyisi olsun, hastane alanında 1 numara olsun yine de bir işe yaramaz. Rabbim yardımcımız olsun.Herkese selam...florence nightingale hastanesinde ilk asilamami 7 aralik pazartesi gunu olacagim.iki yumurtam gelismis biri 21 bucuk digeri 16 bucuk mm ama doktor pazartesiye kadar kucuk olanda gelisir dedi. Bu gece catlatma ignemi olacagim.Bakalim hayirlisi olsun isllah ilk denemede basarili oluruz.Ben doktorumdan memnunum isteyen olursa bilgilerini paylasabilirim.Bugunki muayenemde anladimki aslinda hersey ihtimaller uzerine kurulu ve once ALLAH isteyecek.isllah hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavusuruz.
mrb ınsallah pozıtıf sonuç alırsınız bende ılk aşılamamda hamıle kaldım suan 27 haftalık hamıleyım darısı sızlere olsunHerkese selam...florence nightingale hastanesinde ilk asilamami 7 aralik pazartesi gunu olacagim.iki yumurtam gelismis biri 21 bucuk digeri 16 bucuk mm ama doktor pazartesiye kadar kucuk olanda gelisir dedi. Bu gece catlatma ignemi olacagim.Bakalim hayirlisi olsun isllah ilk denemede basarili oluruz.Ben doktorumdan memnunum isteyen olursa bilgilerini paylasabilirim.Bugunki muayenemde anladimki aslinda hersey ihtimaller uzerine kurulu ve once ALLAH isteyecek.isllah hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavusuruz.
Merhaba sonuc mu belli olucak bizede yazarsan cok sevinirim ins poztifi gorrsun cnmHarika allah bagislasin isllah allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin bende yarin sabah icin cok heyecanliyim bakalim nasil gecicek deneyimlerimi paylasirim...
Cnm sonuc belli oldu mu14.gunde kan testi yapilacak canim yani onumuzdeki hafta pazara denk gelio ama bazi drlarda 12.gun de de cikar diyolar bakalim isllag regli olmam cumartesi yaptirsam cikar mi acaba
Aşılamanız ne sonuç verdiAynen egilince felan agriyo ya insAllah tutmustur Allahin izniyle...
Birde bana 15 gun boyunca kullanmam icin progesteron fitil verdi sana da verdi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?