Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de 15 Ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. Bekliyoruz bakalım ne olacak? Progesteron verdi doktorum sabah ağızdan akşamda vajinadan 1'er tane kullanıyorum.

Kızlar bende yarin ilk aşılama için tedaviye baslicam varmi benim gibi olan beraber bekleyelim

Mrb arkadaşlar ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetimin 21. Gününde yani aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili yaptırdım yumurtam çatlamışmı diye 40 çıkmış normal mi buna biraz yüksek geldi çünkü genelde 5-6 civarında çıkıyordu

Kızlar merhaba... asla umudunuzu kaybetmeyin bu ay aşılama için tedavige baslicaktim dün hamile olduğmu öğrendim. .. morfoloji sıfırdi ustelik

Aaaa çok sevindim canımmm yaa ne büyük bi mucize dimi duygulandım valla..rabbim zamanında sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasıp etsin güzel hamişlik geçirirsin inşallahhh

Brokenan cok Sağol cnm aynen oyle büyük bir mucize Allaha şükürler olsun. Sogan kürü deneyin mutlaka

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda aşılama yaptıran varmı aranızda. .

meraba arkadaşlar buğun aşılamanın 12. günü idrar testi yaptım negatif çıktı pazartesı kan tahlili yaptıracağım acaba negatıfmı çıkarkı benım sag yumurtalığımda ıkı tane yumurta oluştu , sag yumurtalıgımdada batma şeklınde arada agrı oluyor başkada hıc bı belırtım yok. bana cevap verırsenız çok sevınırm

Canım sen hangi ilacı kullandın bide bu ilk aşın mı benim ilk olucak çok sağol yardimci olduğun için
cANIM BENIM ILK AŞILAMAM BEN ADETI 3. GÜNÜ SEREPHONE KULANDIM ONIKINCI GÜNÜ KONTROL ETTI DOKTORUM 12. GECE ONIKIDE ÇATLAMA OLDUM 13.GÜNDE AŞILAMAM YAPILDI 2 TANE YUMURTAM OLUŞTU HAPLARI 3 ÖGÜN KULLANDIM BIRDE INCIR KÜRÜ YAPTIM BAL ÇÖREKOTU TARCIN KARIŞIMI YAPTIM

Rabbim yüzüne baksın emeğinizi bosa çıkarmasın inşallah canım banada klomen hap verdi birde adetin 6 .günü yapmam için gonalf iğne verdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…