Ben de 15 Ocakta 3. aşılamamı yaptırdım. Bekliyoruz bakalım ne olacak? Progel doktorum sabah ağızdan akşamda vajinadan 1'er tane kullanıyorum.
İnşallah olumlu cvp alırsın bekliyorum haberleriniKızlar bende yarin ilk aşılama için tedaviye baslicam varmi benim gibi olan beraber bekleyelim
canım ben yaptırdım pazartesı kan tahlili yaptıracağım bakalım umudum yok ama nasip bakalım...Merhaba arkadaşlar son zamanlarda aşılama yaptıran varmı aranızda. .
canım soğan kürüne ne zaman başlanıyor nasıl yapılıyor anlatabılırmisinBrokenan cok Sağol cnm aynen oyle büyük bir mucize Allaha şükürler olsun. Sogan kürü deneyin mutlaka
Bende bu gün ilaca başladım cnm haftaya cumartesi gidecem aşılama tarihi verecek bakalım hayırlısı. Sende inşallah tutar Rabbim gönlüne göre versin..canım ben yaptırdım pazartesı kan tahlili yaptıracağım bakalım umudum yok ama nasip bakalım...
sagol canım aklına takılan olursa sorabılırsınBende bu gün ilaca başladım cnm haftaya cumartesi gidecem aşılama tarihi verecek bakalım hayırlısı. Sende inşallah tutar Rabbim gönlüne göre versin..
Canım sen hangi ilacı kullandın bide bu ilk aşın mı benim ilk olucak çok sağol yardimci olduğun içinsagol canım aklına takılan olursa sorabılırsın
cANIM BENIM ILK AŞILAMAM BEN ADETI 3. GÜNÜ SEREPHONE KULANDIM ONIKINCI GÜNÜ KONTROL ETTI DOKTORUM 12. GECE ONIKIDE ÇATLAMA OLDUM 13.GÜNDE AŞILAMAM YAPILDI 2 TANE YUMURTAM OLUŞTU HAPLARI 3 ÖGÜN KULLANDIM BIRDE INCIR KÜRÜ YAPTIM BAL ÇÖREKOTU TARCIN KARIŞIMI YAPTIMCanım sen hangi ilacı kullandın bide bu ilk aşın mı benim ilk olucak çok sağol yardimci olduğun için
Rabbim yüzüne baksın emeğinizi bosa çıkarmasın inşallah canım banada klomen hap verdi birde adetin 6 .günü yapmam için gonalf iğne verdi .cANIM BENIM ILK AŞILAMAM BEN ADETI 3. GÜNÜ SEREPHONE KULANDIM ONIKINCI GÜNÜ KONTROL ETTI DOKTORUM 12. GECE ONIKIDE ÇATLAMA OLDUM 13.GÜNDE AŞILAMAM YAPILDI 2 TANE YUMURTAM OLUŞTU HAPLARI 3 ÖGÜN KULLANDIM BIRDE INCIR KÜRÜ YAPTIM BAL ÇÖREKOTU TARCIN KARIŞIMI YAPTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?