Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bi arkadasim 3uz hamile kaldi asilama ile ama onun problem neydi bilmiyorum sizin problem ne

hayırlısı aynen bende canım yarın gıtcem doktora bakalım hayırlısı

yaa aslına bakarsan kac doktora gıttım hıc bısey yok dedı valla cok zor bısey ya

yaa aslına bakarsan kac doktora gıttım hıc bısey yok dedı valla cok zor bısey ya
Evet cok zor bence sadece sen gitme doktora esin de gitsin bizde 6aydir istiyoruz bi türlü olmadi sonra esim doktora gitti meger esimde problem varmis ondan olmuyormus o yuzden doktor asilama dedi bize bizde bu ay yaptiriyoruz bakalim

sımdı gonal dıye bı ıgne verdı göbekten yapıyom canım 3sene olcak canım evlenelı

esımde gııtı canım ama eger gerekırse yıne gelcek bakalım zaman ınsanllah hayırlısı olur

esımde gııtı canım ama eger gerekırse yıne gelcek bakalım zaman ınsanllah hayırlısı olur
Hayirlisi bakalim bu asilama bana kalsa yine bi cevap vermeyecek bana ama ne diyeyim ben elimden geleni yapiyorum zaten tam bi rezillik bu durum midem bulaniyo kendime gelemiyorum muayeneden sonra

aynen canım ya onu sorma ama umudunu kaybetme canım hayırlısı olur ınsanllah

Anldim canim hayirlisi bugun guzel haberlerle gelirsin insanllah canim

Asilamayi nerden yapiyolar canim onu merak ediom ya insanllah canim insanllah dualarim seninle

Cok agri oluyo mu ki acaba ben daha once rahim filimi cektiler cok fenaydi onun gibi bisey mi

Ewet canim cok agrili bisey bakalim canim bugun ne diyecek doktorum bende ilk defa asilama yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…