Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim eger adet donemine az kaldiysa sanirim olmayabilir ama icini ferah tut ben ne umitsiz arkadaslari gordum menepoza 1 ay kala hamile kaldilar kendiliginden tedavisiz Allah ol der insallah cumlemiz mutlu oluruz:)

Canim kac gun oldu asilama yaptirali bi de ben hic asilama ile hamile kalan duymadim gibi bisey bu da beni tedirgin ediyor sanki olmayacakmis gibi

Canim kac gun oldu asilama yaptirali bi de ben hic asilama ile hamile kalan duymadim gibi bisey bu da beni tedirgin ediyor sanki olmayacakmis gibi
benim bugun 6.gunum az kaldi sonucu ogrenmeye ama ben asilamayla hamile kalan cok arkadas biliyorum hatta bu forumdada vardi olumlu dusunmek lazim insallah olucak sabret :)

benim bugun 6.gunum az kaldi sonucu ogrenmeye ama ben asilamayla hamile kalan cok arkadas biliyorum hatta bu forumdada vardi olumlu dusunmek lazim insallah olucak sabret :)
Insallah olacak ama ben cok stresliyim benim bi arkadasim 3uz hamile kaldi ama benim esimde problem var o yuzden cok emin olamiyor

Arkadaslar gonal ignem bitti bugun muaynem. Var bakalm ne diyecek doktor bide igne bitince ne oluyo ilk defa kullandim ya merak ediyom

arkadaslar bugun bi arkadasim soyledi onun yumurtasi buyumuyodu ilacla bile istenilen buyukluge gelmiodu kurru inciri 5 dk kaynatip yemis suyunuda icmis bu ay 2 yumurtasi olmus biri 25mm digeri 24 mm doktoru bile sasirmis ben incirin faydasini duymustum ama hic yapmadim benim yumurtam buyuyo diye ama illaki bu bilgiye ihtiyaci olucak birileri vardir...

Canim evet plastik bisey taktilar ve benim toplamda 500tl ye maloldu

Anladim canim inanki okadar sitrs yapiyorumki carsamba yada persembe gunu yapariz dedi doktor simdi nasilsin agrin varmi canim

Anladim canim inanki okadar sitrs yapiyorumki carsamba yada persembe gunu yapariz dedi doktor simdi nasilsin agrin varmi canim
Yok canim agrim felan yok sadece kahverengi akintim var baska bisey yok ama ilk gun sana tavsiyrm yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…