canim eger adet donemine az kaldiysa sanirim olmayabilir ama icini ferah tut ben ne umitsiz arkadaslari gordum menepoza 1 ay kala hamile kaldilar kendiliginden tedavisiz Allah ol der insallah cumlemiz mutlu oluruz:)kızlar benım asılamam ıptal oldu bugun 20 gunum klomen kullandım doktor tekrar baktı ve hıc yumurta olusmamıs dedı bu saatten sonra yumurta olussada olumsuz dedı ıgneyle yumurtaları buyutmek lazım dedı ben nabım yaa bu saatten sonra bıse olmazmı
Canim kac gun oldu asilama yaptirali bi de ben hic asilama ile hamile kalan duymadim gibi bisey bu da beni tedirgin ediyor sanki olmayacakmis gibiCanim doktor iliski onerdi benimkide ilk kez yapildi suan sonucu merakla bekliyorum Asilamadan sonra 15 dk hic kalkmadim sonra hemsire gelip kalkabilirsin dedi eve gelip uyudum bir gun onceden yemeklerimi felan yapmistim iki gunluko nedenle ben asilamadn sonraki iki gun keyf ettim sanada oyle yapmani oneririm ufak karin aygisi kasik agrisi ve gaz sorunun olabilir onlarda normalmis kasma kendini rahat ol insallah hayirli sonuc lirsin haber beklicem :)
benim bugun 6.gunum az kaldi sonucu ogrenmeye ama ben asilamayla hamile kalan cok arkadas biliyorum hatta bu forumdada vardi olumlu dusunmek lazim insallah olucak sabret :)Canim kac gun oldu asilama yaptirali bi de ben hic asilama ile hamile kalan duymadim gibi bisey bu da beni tedirgin ediyor sanki olmayacakmis gibi
Insallah olacak ama ben cok stresliyim benim bi arkadasim 3uz hamile kaldi ama benim esimde problem var o yuzden cok emin olamiyorbenim bugun 6.gunum az kaldi sonucu ogrenmeye ama ben asilamayla hamile kalan cok arkadas biliyorum hatta bu forumdada vardi olumlu dusunmek lazim insallah olucak sabret :)
gonlunu ferah tut canim olucak insallah :)Insallah olacak ama ben cok stresliyim benim bi arkadasim 3uz hamile kaldi ama benim esimde problem var o yuzden cok emin olamiyor
Bi de senin asilama sonrasi kahverengi kanaman olmus muydugonlunu ferah tut canim olucak insallah :)
yok canim benim hic kanamam olmadi daha olmasimi gerekiyomusBi de senin asilama sonrasi kahverengi kanaman olmus muydu
BIlmiyorum ki kasik agrilarim var ve hala devam ediyo damla damla lavaboya gitmeye korkuyorumyok canim benim hic kanamam olmadi daha olmasimi gerekiyomus
Yumurtanin buyuklugune bakip hangi gun asilama yapilacagini belirliyorlarArkadaslar gonal ignem bitti bugun muaynem. Var bakalm ne diyecek doktor bide igne bitince ne oluyo ilk defa kullandim ya merak ediyom
insallah hic bisey yoktur insallah tutunurlar bu ay bize bayram olurBIlmiyorum ki kasik agrilarim var ve hala devam ediyo damla damla lavaboya gitmeye korkuyorum
Yok canim agrim felan yok sadece kahverengi akintim var baska bisey yok ama ilk gun sana tavsiyrm yat dinlenAnladim canim inanki okadar sitrs yapiyorumki carsamba yada persembe gunu yapariz dedi doktor simdi nasilsin agrin varmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?