Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar benım adetımın 19.gunu hıc yumurtla olusmadı yumurtlamada bu normalmı ya gecmı olusucak acaba

Canim o belli olmaz ki ama genelde adet bittikten bir hafta sonra olur yumurtlama

Merhaba arkadaslar yeni katildim araniza ama cok uzun zamandir zaten okuyorum takip ediyorum sizi
Artik tek basima dusunmek yetmiyo bana stres gercekten cok yipratiyor . 5 gun once asilama oldum ilk asilamamdi 3 tane yumurtam buyumustu 19-22-23 mm buyuklugundeydiler doktorum sag ve sol kalcamdan ignelerimi yapti yarin asilama olcan dedi eve geldik baya bi agrim vardi ertesi gun sabahin korunde asilamam yapildi.Doktorum bendede esimdede herseyin olmasi gerekenden daha iyi oldugunu soledi Asilamadan sonra bugun 5 inci gun oldugu halde hala ara ara kasiklarim ve karnim agriyo doktorumuza sorduk dollenme olduysa ondan dolayi olabilir dedi dayanamadim dun test yaptim ki ne kadar erken daha pozitif cikti cizgi vardi bugun sabah tekrar yaptim yine pozitif cikti cizgi var sonra bu formda bi arkadas yazmis catlatma ignelerinden dolayi pozitif cikabiliyormus cok umudum kirildi kirk yilda bir cizgi gordum oda igneden dolayiymis 10 gun beklicem bakalim ne olucak Rabbim yardimcimiz olsun.

Oncelikle hosgeldinn canim bende yeni katildim sayfaya bende asilma yaptircam da cok korkuyorum nasil bisey cok agri oluyomuhaklisin stres yapmak kafaya takmamak elde deyil arkadasim hayirlisi bakalim

Oncelikle hosgeldinn canim bende yeni katildim sayfaya bende asilma yaptircam da cok korkuyorum nasil bisey cok agri oluyomuhaklisin stres yapmak kafaya takmamak elde deyil arkadasim hayirlisi bakalim
Hosbulduk iyikide gelmisim buraya ayni skintilarin icinde olan insanlar anca anlar birbirini
Asilamada bi agri yok sadece esinden aldiklari spermi sana enjekte ederken cok hafif bi kramp oluyo ama inan insan kendini kasmazsa hic sorun yok ben Amerikada yasiyorum bayan doktor bulamadim mecbur erkek doktor yapti asilamami ondan dolayi cok stres yaptim cok agladim asilamadan sonra kasiklarda ve karinda agri oluyo ama kisiden kisiye degisiyomus benimi hafifti ole adet sancim gibi deildi insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz

İnsanllah yaakendime cok sitrs yapiyorum ya bi hayirlisiyla olsa rabbim.insanllah kucagimiza almayi nasip eder beklemek cok zor

İnsanllah yaakendime cok sitrs yapiyorum ya bi hayirlisiyla olsa rabbim.insanllah kucagimiza almayi nasip eder beklemek cok zor
Aynen valla ayni durumdayim Insallah su frumlarda herbirimiz hamileyim diye yazariz...

bende bugün öğlen aşılama yaptırdım kızlar,ilk aşılamamdı,biraz ağrı oldu,stresten mi bilmem,rahim filmine benzer bi ağrıydı..şimdi 2 haftalık bekleme süreci başladı bakalım

bende bugün öğlen aşılama yaptırdım kızlar,ilk aşılamamdı,biraz ağrı oldu,stresten mi bilmem,rahim filmine benzer bi ağrıydı..şimdi 2 haftalık bekleme süreci başladı bakalım
canim asilama aninda bi kramp oluyo normal dedi doktor insallah bebisin sana tutunur haber verirsin bize :)

kızlar benım asılamam ıptal oldu bugun 20 gunum klomen kullandım doktor tekrar baktı ve hıc yumurta olusmamıs dedı bu saatten sonra yumurta olussada olumsuz dedı ıgneyle yumurtaları buyutmek lazım dedı ben nabım yaa bu saatten sonra bıse olmazmı

Tatlim kac gunde bur oluyon eger adetim yakinsa olmaz huyuk ihtimalle

Canim doktor asilamadan sonra iliski dedi mi benim de yarin asilamam var ve ilk kez yaptiracagim benim doktorumda erkek o yüzden cok rahatsiz oluyorum bi de asilamadan sonra ne dedi doktor

Canim doktor asilamadan sonra iliski dedi mi benim de yarin asilamam var ve ilk kez yaptiracagim benim doktorumda erkek o yüzden cok rahatsiz oluyorum bi de asilamadan sonra ne dedi doktor
Canim doktor iliski onerdi benimkide ilk kez yapildi suan sonucu merakla bekliyorum Asilamadan sonra 15 dk hic kalkmadim sonra hemsire gelip kalkabilirsin dedi eve gelip uyudum bir gun onceden yemeklerimi felan yapmistim iki gunluk o nedenle ben asilamadn sonraki iki gun keyf ettim sanada oyle yapmani oneririm ufak karin aygisi kasik agrisi ve gaz sorunun olabilir onlarda normalmis kasma kendini rahat ol insallah hayirli sonuc lirsin haber beklicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…