Canım benim istediğin zaman yaz ister burdan ister özelden her zaman yanındayız dertleşiriz gerekirse beraber ağlarızBiliyodum olumsuzdu icimde öyle bisey vardi zaten adet olur olmaz ücüncüye baslancak hic ara vermeden doktorum receteyi hazirlamis bile psikolojim berbat ya iki aydir stres bi tane daha hic ara vermeden offffffffffff aglamaktan helak oldum kimseyede demedim konuscak gücüm yok annemi aricam haber bekliyo kizkardesim ama arasam aglicam üzülcekler zaten cok uzaktayim mahvoluyolar iyki varsiniz kizlar yaaaaa eşim belli etmiyo ben agladıkca o etrafımda dönüyo onun için aglama dıyom ıçimden ama tutamıyommmmmmmmm
Cok iyisınız tesekkürler allahım güzel yüregnızı melekleriyle müjdelesınCanım benim istediğin zaman yaz ister burdan ister özelden her zaman yanındayız dertleşiriz gerekirse beraber ağlarız
Saol canım benım allahım yavrularınla müjdelesın senı......ara veremem tüp bebege gecmem için üç defa ardarda olmam lazım ıykı varsınız kızlar cok ıyısınız güzel kalplılerım ıykı tanıdım sızıCanimmmm biz varız çok yıprandıysan 1 ay ara ver psikoloji çok önemli bizimle konuş kuzum biz varız kuzum yanlız değilsin
Tüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah adetin ile bal tarçın çörek otu hazırlayıp hergün 1 kaşık yiceksin eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin her gün ya da zeytinyağına 1 kuru incir koyup geceden sabaha kalacak sabah yesin başka aklıma gelirse kür soylerim ... sıkıldıkça yaz hepimiz buradayız dertlesirizSaol canım benım allahım yavrularınla müjdelesın senı......ara veremem tüp bebege gecmem için üç defa ardarda olmam lazım ıykı varsınız kızlar cok ıyısınız güzel kalplılerım ıykı tanıdım sızı
Hatta o keçi boynuzu kürünü yapınca kalan keci boynuzlarınıda yesin eşleriniz aktar öyle söyledi birde aktarlarda macun var onlarda iyi geliyormuş.ya noldu ki böyle niye negatif oldu ben çok üzüldümTüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah adetin ile bal tarçın çörek otu hazırlayıp hergün 1 kaşık yiceksin eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin her gün ya da zeytinyağına 1 kuru incir koyup geceden sabaha kalacak sabah yesin başka aklıma gelirse kür soylerim ... sıkıldıkça yaz hepimiz buradayız dertlesiriz
Amin canım cümlemizinCok iyisınız tesekkürler allahım güzel yüregnızı melekleriyle müjdelesın
Oyyy oyy kiyamam sanaa bugun 2 tane nefatifimiznolduBiliyodum olumsuzdu icimde öyle bisey vardi zaten adet olur olmaz ücüncüye baslancak hic ara vermeden doktorum receteyi hazirlamis bile psikolojim berbat ya iki aydir stres bi tane daha hic ara vermeden offffffffffff aglamaktan helak oldum kimseyede demedim konuscak gücüm yok annemi aricam haber bekliyo kizkardesim ama arasam aglicam üzülcekler zaten cok uzaktayim mahvoluyolar iyki varsiniz kizlar yaaaaa eşim belli etmiyo ben agladıkca o etrafımda dönüyo onun için aglama dıyom ıçimden ama tutamıyommmmmmmmm
Aktarın güvenilir olması lazım keçi boynuzu bu mevsimde olgunlaşır hatta sonu neredeyse park bahçelerde ekili ise ordan toplayın bizim burda vardı 2 hafta önce budadılar ağacı azıcık toplamıştım taze taze ..Hatta o keçi boynuzu kürünü yapınca kalan keci boynuzlarınıda yesin eşleriniz aktar öyle söyledi birde aktarlarda macun var onlarda iyi geliyormuş.ya noldu ki böyle niye negatif oldu ben çok üzüldümmihracee Hurihuri2013 lütfen toplayın kendinizi hemen yıkılmak yok ağrınız varsa ıhlamur için sıcak sıcak hem rahatlatırda
Üzüldüm senden umutluydum benBiliyodum olumsuzdu icimde öyle bisey vardi zaten adet olur olmaz ücüncüye baslancak hic ara vermeden doktorum receteyi hazirlamis bile psikolojim berbat ya iki aydir stres bi tane daha hic ara vermeden offffffffffff aglamaktan helak oldum kimseyede demedim konuscak gücüm yok annemi aricam haber bekliyo kizkardesim ama arasam aglicam üzülcekler zaten cok uzaktayim mahvoluyolar iyki varsiniz kizlar yaaaaa eşim belli etmiyo ben agladıkca o etrafımda dönüyo onun için aglama dıyom ıçimden ama tutamıyommmmmmmmm
Sanirim kirmizilari gormeden rahatlayamayacagim
Kimseyé söylememek en iyisi bu sefer ben sadece anneme kv birde gorumceme söyledim o da akraba gördü beni hastanede mecbur kaldım ...sonra millete laf anlat dur ... 2 tedavimi arka arkaya yaptım sonuç değişmedi digerine ara verdim sonuç yine aynı bence şansÜzüldüm senden umutluydum ben
Bende ilk gün bayagı agladım ama elden bişey gelmiyor,
Ben kimseye yaptırdıgımı soylemedım.
İnşallah olumlu olur bu sefer,
Hepımızin yüzü güler.
Ara vermek mi iyi acaba arka arkaya yapmakmı avantajlı
Bana sadece arkadaşlar gibi geldi .. azcık kıskançlık sezdim sende ben olsam bende kıskanırdım o ayrı bir konu ... birde önceden tanışıyor olma ihtimalleri var mı ?Kızlar günaydın ya size bişey sormak istiyorum konu dışı ama fikir verirseniz sevinirimHurihuri2013 T Tweety SchonerDuft mihracee 2 gündür takıldığım bir konu var Çarşamba akşamı eşimin tlf baktım WhatsApp ta çalıştığı firmanın bayan muhasebecisiyle yazışması vardı huylandığımdan değil dikkatimi çekti kadın hep çocuğunun resmini koyardı profile ilk kez kendi resmini koymuş neyse baktım normal iş konuşmaları ama benimki ilk kadının işe girdiği gün tanışma Faslı'nda ki farklı şehirdeyiz kadını hiç görmeden hayırlı olsun cirkin kız yaZmıs bu zaten gereksiz daha tanımadan ne bu laubalilik neyse sonrası hep iş yazışması geçen gün benimki komik video atmış kıza iş konuşmaları yaparken kız utanan yüz benimkide dil çıkaran yüz atmış sinirlendim ha daha önce kadın bi konu anlatırken kardeş diye hitap etmiş benimkine.dün benimkiyle bi bankaya gittik hep benim tanıdığım ark.yanında başladı konuşmaya su Ayşe beni sinir etti bi işi yapamadı atayım bakalım dedi sonra geldi cvp vermedi dedi bişeye lazım oldu baktım tlf Ayşe hiç aranmamış neyse bu sabah yine iş başladı kadına kız diye hitap etti WhatsApp konuşmasında bende ver bakıyım tlf dedim sanki ilk görür gibi baktım yazışmalara ayıp evli barklı kadına kız denmez diyecektim ama sen aşmışsın kendini videolar dil çıkarmalar masallah dikkat et yanlış anlaşılmasın dedim bunu sadece sen yanlış anlarsın için fesat dedi iyi bişey demedim istersen öpücük at dedim çıktım odadan sonra yanıma geldi gidiyorum ben öpüyüm diye devam ettim konuşmakta iş ark.laubali olma heleki bayanlarla hiç kadın bana asılıyr dese yada eşi görüp yanlış anlasa ne yapacaksın dedim oha ya gerçekten ben onu aradığımda bacım diye konuşuyorum dedi bunu kimse bilmez millet yazılana bakar kimsenin içinde bilemezsin dedim tam çıkacak benim firmalarımdan bana böyle Mesajlar gelse ne yaparsın düşün öyle hareket et dedim çıktı gitti işe geldim hala sinirim geçmedi ben abartmışmıyım kızlar
Günaydın tatlım kocanı cok sevıyosun bılıyorum kıskanmanda cok güzel ama dıkkat et derım cevremız avcılarla dolu bızımkılerde av oluyo ama senın verdıgın tepkıler ona doğru ıtmesın kocanı aklında yoksa aklına düşürmesin yanı bu konularda hassas olmak lazımKızlar günaydın ya size bişey sormak istiyorum konu dışı ama fikir verirseniz sevinirimHurihuri2013 T Tweety SchonerDuft mihracee 2 gündür takıldığım bir konu var Çarşamba akşamı eşimin tlf baktım WhatsApp ta çalıştığı firmanın bayan muhasebecisiyle yazışması vardı huylandığımdan değil dikkatimi çekti kadın hep çocuğunun resmini koyardı profile ilk kez kendi resmini koymuş neyse baktım normal iş konuşmaları ama benimki ilk kadının işe girdiği gün tanışma Faslı'nda ki farklı şehirdeyiz kadını hiç görmeden hayırlı olsun cirkin kız yaZmıs bu zaten gereksiz daha tanımadan ne bu laubalilik neyse sonrası hep iş yazışması geçen gün benimki komik video atmış kıza iş konuşmaları yaparken kız utanan yüz benimkide dil çıkaran yüz atmış sinirlendim ha daha önce kadın bi konu anlatırken kardeş diye hitap etmiş benimkine.dün benimkiyle bi bankaya gittik hep benim tanıdığım ark.yanında başladı konuşmaya su Ayşe beni sinir etti bi işi yapamadı atayım bakalım dedi sonra geldi cvp vermedi dedi bişeye lazım oldu baktım tlf Ayşe hiç aranmamış neyse bu sabah yine iş başladı kadına kız diye hitap etti WhatsApp konuşmasında bende ver bakıyım tlf dedim sanki ilk görür gibi baktım yazışmalara ayıp evli barklı kadına kız denmez diyecektim ama sen aşmışsın kendini videolar dil çıkarmalar masallah dikkat et yanlış anlaşılmasın dedim bunu sadece sen yanlış anlarsın için fesat dedi iyi bişey demedim istersen öpücük at dedim çıktım odadan sonra yanıma geldi gidiyorum ben öpüyüm diye devam ettim konuşmakta iş ark.laubali olma heleki bayanlarla hiç kadın bana asılıyr dese yada eşi görüp yanlış anlasa ne yapacaksın dedim oha ya gerçekten ben onu aradığımda bacım diye konuşuyorum dedi bunu kimse bilmez millet yazılana bakar kimsenin içinde bilemezsin dedim tam çıkacak benim firmalarımdan bana böyle Mesajlar gelse ne yaparsın düşün öyle hareket et dedim çıktı gitti işe geldim hala sinirim geçmedi ben abartmışmıyım kızlar
yerleşme kanıaması çok farklı adet şakır şakır geliyor canımkırmızı görünce de yerleşme kanaması diyip kendimizi kandırıyoruz off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?