Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
OYY YAVRUMM UTANDIM KENDİMDENN İNŞ. İNŞ. İNŞ. EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN
hayır utanma sadece vazgeçmek için erken olduğunu anlatmak istedim rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin
Canımsın ya kıyamam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana
amin hepimize nasip kuzum içimizde kalmasın
Günaydın canım evet verdım adet sancılarım var ama bı mucıze olurmu bılmiyorum hayırlısı canlar beklıcemmmmmm
sancıları görmezden gel sonuçları nasıl alacksın yarına mı kalacak

Yok canım klınıkltekılerden öğrencek tlf la anca sabaha alabılırız denıcek aksam bakalım allahım hayırlısını versın güzel temennın için tesekkürler ınan tek dılegım güzel bır haber hepımız için

beklemekte kötü yaa neyse yapacak birşey yok

güzel haber aldığımızda bir tarafımız eksik hissedecez ama iyi bir habere ihtiyacımız var
Ya bılmıyorumda senın cok güzel ıki çocuğun olcak gıbı hıssedıyorum benım hislerım cok kuvvetlıdır sadece kendımde calısmıyo o hisler hayırlısı bılmıyom

Ya bılmıyorumda senın cok güzel ıki çocuğun olcak gıbı hıssedıyorum benım hislerım cok kuvvetlıdır sadece kendımde calısmıyo o hisler hayırlısı bılmıyom
hayalim 4 çocuktu ya da 5 1 kardeşimi kaybettim bir kardeşim spastik engelli ... hep yanlızlık çektim çocuklarım olsun kalabalık ailem olsun istiyordum hep ama kısmet işte umarım hissettiklerini yaşarım 2 evladım olur

Allahım sana bundan sonra güzel yazılar yazsın colugunla cocugunla işallah bak benım de kardeslerım herseyım vardı bıraktım geldım dünyanın bı ucuna kımsesız gıbı yasıyorum kımsem yok sade kocam üzülme tatlım hersey gönlünce olsun :)

amin
tr den mi gittin çok zor olmalı

Ben 41 meryem okumuştum ama arapca bilmedigim için mealini okudum.
Arapca okumak gerekiyor sanırım.

meryem suresini duymuştum sık sık okunması gerek ama 70 ağızdan 70 kişiyi duymamıştım .. ben 500 yasin başlattım dediğin gibi 500 ağız 500 yasin 500 kişiyi geçtim 100 kişi bile bulmakta çok zorlandım

Ben 41 meryem okumuştum ama arapca bilmedigim için mealini okudum.
Arapca okumak gerekiyor sanırım.
ben inanarak okuduğun sürece her şeklinin kabul olduğunu düşünüyorum ama şöyle yapabilirsin video ve alt yazı şeklinde olan videolar ordan okunabilir ben öyle yapıyorum ayrıca mealini de okuyorum tabi en doğrusunu allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…