- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Günaydın canım evet verdım adet sancılarım var ama bı mucıze olurmu bılmiyorum hayırlısı canlar beklıcemmmmmmHurihuri2013 ne yaptın canım sabah kan vermeye gidebildinmi ?
hayır utanma sadece vazgeçmek için erken olduğunu anlatmak istedim rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsinOYY YAVRUMM UTANDIM KENDİMDENN İNŞ. İNŞ. İNŞ. EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN
amin hepimize nasip kuzum içimizde kalmasınCanımsın ya kıyamam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana
sancıları görmezden gel sonuçları nasıl alacksın yarına mı kalacakGünaydın canım evet verdım adet sancılarım var ama bı mucıze olurmu bılmiyorum hayırlısı canlar beklıcemmmmmm
telefon ile de öğrenemiyorsun hadi inşallah güzel haberler alalım artıkBakalım esım aksam gıdıcek eger alabılırse alcak yoksa sabaha canım
beklemekte kötü yaa neyse yapacak birşey yokYok canım klınıkltekılerden öğrencek tlf la anca sabaha alabılırız denıcek aksam bakalım allahım hayırlısını versın güzel temennın için tesekkürler ınan tek dılegım güzel bır haber hepımız için
güzel haber aldığımızda bir tarafımız eksik hissedecez ama iyi bir habere ihtiyacımız varİNŞ. SİZLERDEN GÜZEL HABERLER ALALIM CANLAR
Ya bılmıyorumda senın cok güzel ıki çocuğun olcak gıbı hıssedıyorum benım hislerım cok kuvvetlıdır sadece kendımde calısmıyo o hisler hayırlısı bılmıyomgüzel haber aldığımızda bir tarafımız eksik hissedecez ama iyi bir habere ihtiyacımız var
AminnHAPİMİZE İNŞ.
hayalim 4 çocuktu ya da 5 1 kardeşimi kaybettim bir kardeşim spastik engelli ... hep yanlızlık çektim çocuklarım olsun kalabalık ailem olsun istiyordum hep ama kısmet işte umarım hissettiklerini yaşarım 2 evladım olurYa bılmıyorumda senın cok güzel ıki çocuğun olcak gıbı hıssedıyorum benım hislerım cok kuvvetlıdır sadece kendımde calısmıyo o hisler hayırlısı bılmıyom
Allahım sana bundan sonra güzel yazılar yazsın colugunla cocugunla işallah bak benım de kardeslerım herseyım vardı bıraktım geldım dünyanın bı ucuna kımsesız gıbı yasıyorum kımsem yok sade kocam üzülme tatlım hersey gönlünce olsun :)hayalim 4 çocuktu ya da 5 1 kardeşimi kaybettim bir kardeşim spastik engelli ... hep yanlızlık çektim çocuklarım olsun kalabalık ailem olsun istiyordum hep ama kısmet işte umarım hissettiklerini yaşarım 2 evladım olur
aminAllahım sana bundan sonra güzel yazılar yazsın colugunla cocugunla işallah bak benım de kardeslerım herseyım vardı bıraktım geldım dünyanın bı ucuna kımsesız gıbı yasıyorum kımsem yok sade kocam üzülme tatlım hersey gönlünce olsun :)
Ben 41 meryem okumuştum ama arapca bilmedigim için mealini okudum.Arkadaşlar birşey diyeceğim sizeAsksevgihuzur SchonerDuft mihracee agustos72 celebrian dream3416 Ay12live Anne kaz Hurihuri2013 T Tweety hani daha önce duydunuz mu yada yaptınız mı bilmiyorum ama geçen gün çok sevdiğim bir büyüğüm söyledi çocuk isteyenler için 70 kez Meryem süresi okumak iyiymiş ama herkes Arapçasını 1 kez okumalıymış yani 70 ağızdan 70 adet toplamda bana söylendi bende size söylemek istedim sonuçta yer gök dua üstünedir
Orasını Allah bilir ama öyle dediler canımBen 41 meryem okumuştum ama arapca bilmedigim için mealini okudum.
Arapca okumak gerekiyor sanırım.
meryem suresini duymuştum sık sık okunması gerek ama 70 ağızdan 70 kişiyi duymamıştım .. ben 500 yasin başlattım dediğin gibi 500 ağız 500 yasin 500 kişiyi geçtim 100 kişi bile bulmakta çok zorlandımArkadaşlar birşey diyeceğim sizeAsksevgihuzur SchonerDuft mihracee agustos72 celebrian dream3416 Ay12live Anne kaz Hurihuri2013 T Tweety hani daha önce duydunuz mu yada yaptınız mı bilmiyorum ama geçen gün çok sevdiğim bir büyüğüm söyledi çocuk isteyenler için 70 kez Meryem süresi okumak iyiymiş ama herkes Arapçasını 1 kez okumalıymış yani 70 ağızdan 70 adet toplamda bana söylendi bende size söylemek istedim sonuçta yer gök dua üstünedir
ben inanarak okuduğun sürece her şeklinin kabul olduğunu düşünüyorum ama şöyle yapabilirsin video ve alt yazı şeklinde olan videolar ordan okunabilir ben öyle yapıyorum ayrıca mealini de okuyorum tabi en doğrusunu allah bilirBen 41 meryem okumuştum ama arapca bilmedigim için mealini okudum.
Arapca okumak gerekiyor sanırım.
Evet canım ıkı senem oldu cok zor cok yanlızım burdaamin
tr den mi gittin çok zor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?