Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ekimde bende yaptırıcam offf şimdiden korkusu,stresi çöktü içime daralıyorum resmen gariptir umudum da yok nedense an an yazıcam kızlar buraya biliyorum ki burda birbirine destek olan melekler var seviyorum sizleri Rabbim Bebişlerimizin sevimli resimlerini atmayıda nasip etsin

Aynı fıkırdeyım tatlım ben ınsanlardan cok kazık yedım eger noksan bı tarafın varsa yarana basa basa konuşuyo ama unuttukları tek sey herşey allahtan kullarını sınav eden dert veren o benı bunla sınıyo kimbilir onu neyle sınıcak o yüzden o pabuç dillerını azcık kısaltmaları lazım allah korkuları varsa

stres yok kuzum günlük yürüyüşlere çık spor yap stres azalır kendini daha dinç hissedersin

Kızlar sızınle özelden konusmak ısterım tabı ıstersenız bazen bı yabancı tanıdığın coğu insandan ıyı geliyo cünkü aynı yaranın acısı ıcındesın

Kızlar sızınle özelden konusmak ısterım tabı ıstersenız bazen bı yabancı tanıdığın coğu insandan ıyı geliyo cünkü aynı yaranın acısı ıcındesın
Ne zaman istersen ne sıkıntın olursa bana yazabilirsin burada tanıştığım bir arkadasım var Sibel ismi bildiğin can yoldaşı oldu bana her derdimi sıkıntımı paylaşıyorum o kadar destek oluyor ki anlatamam

kesinlikle katılıyorum bin kat yabancı seni aileden çevrenden iyi tanıyor .... ne zaman istersen tatlım yazabilirsin

hastaneyi aradım kızlar jel kullanmama gerek yokmuş sadece folik asidi kullanmam gerekliymiş.. şaşırdım aslında

Kızlar üzgün olduğunuzu biliyorum özür dileyerek soruyorum erken gebelik testini ne zaman yapabilirim

Merhaba hanimlar. Son 5-6 sayfayi okuyabildim ancak. Ben de bu ay 2. Asilamami yaptirdim. 5 senelik evliyim. Rabbim hepimize kolayliklar versin, hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin ins. Gercekten cok zor surecler

Merhaba hanimlar. Son 5-6 sayfayi okuyabildim ancak. Ben de bu ay 2. Asilamami yaptirdim. 5 senelik evliyim. Rabbim hepimize kolayliklar versin, hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin ins. Gercekten cok zor surecler
Hoşgeldin kuzum aşılama ne zaman oldu ... sorun neydi sizde benimde evlilgimim 5.ci senesi

Hoşgeldin kuzum aşılama ne zaman oldu ... sorun neydi sizde benimde evlilgimim 5.ci senesi

Hosbulduk, sagolun. Asilamam cok yeni 2 gun oldu. Net bir sorun yok aslinda. Cikolata kistim vardi ama degerlerime olumsuz bir tesiri yoktu, yine de aklimizi bulandirmasin diye ameliyat oldum alindi. Onun disinda pcoluyum. Ama hem cikolata kisti hem pcolu olup da dogal yolla hamile kalanlari gorunce, bunlar sebep diyemiyorum. Sizin nasil sureciniz?

Hosgeldin canım hakkında hayırlısı olur insallah nasıl geçti sürecin ağrın sancın yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…