- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
unutmusum abla ya yapiatirdi kanabende fotograf cekmemisim normalde cekiyordmanladım canım doğru diyorsun barkod veriler mi sana sistemden bakabilirsin ben öyle yapıyordum
tüh neyse e nabıza bak çıkarsa çıkar çıkmazsa yapcak bişi yok 1 gün beklenirunutmusum abla ya yapiatirdi kanabende fotograf cekmemisim normalde cekiyordm
insallah abla yaa .sAsksevgihuzur bebişim hadı bakalım hayırlısı bıze müjde verirsın işallah:)
Hayrlisi olsun canim hakkinda.acilde baya uzak bize ya artk beklicem hem heyecan olur aglamamam icin alistiririm kendimi her seferinde bi husran .s
Canım benim bu şekilde çıktığında hamile değildim. Beni yanilttigi için çok sinirlenmistim. Bir test daha yap onda da çıkarsa o zaman sevin. Eğer varsa diğer testte de çıkarAncak boyle oldu
yok ztn kan veriyim ki emin olayim diye idrar testi bile almadm sevinmeyim bos yere diye .s bekliyorm amdilik korku ileCanım benim bu şekilde çıktığında hamile değildim. Beni yanilttigi için çok sinirlenmistim. Bir test daha yap onda da çıkarsa o zaman sevin. Eğer varsa diğer testte de çıkar
aminnn cumlemizin insallahhhhHayrlisi olsun canim hakkinda.
bir de b*ir şey merak ediyorum doktor dondurma işleminden bahsetti bu bizim isteğimize mi bağlı yoksa doktor mu karar veriyortüp bebekte bilemiyorsun kuzum orda benden 12 olgun 5küçük toplandı 12den bana kalan birinde 3 birinde 4 embriyo oldu kalitede düşütü zaten hepsininde çözüldükten sonra gelişimleri durdu
şöyle rahim transfere hazır değil ise doktor donduracaz öbür ay yapacaz transferi diyor yada embriyo sayın da fazla ise kalite de yüksekse donduruyorlar .. başladın mı iğnelerebir de b*ir şey merak ediyorum doktor dondurma işleminden bahsetti bu bizim isteğimize mi bağlı yoksa doktor mu karar veriyor
Dün sıkıntılıydı işallah sorun yoktur hayırlı haberler alırıxevet canımRuhudeli bugün girmedi sanırım ne yaptı acaba
inşallah girince yazar bizeDün sıkıntılıydı işallah sorun yoktur hayırlı haberler alırıx
Sen bu ay ne yapcan dınlencen sonra asılama mı esınle konustunuzmu bi karar verdınızmi yoksa oluruna mı bırakcaksınızevet canımRuhudeli bugün girmedi sanırım ne yaptı acaba
aşılama ama bundan sonraki ya da diğer reglim de giderim olursa olur olmazsa oluruna bırakcazSen bu ay ne yapcan dınlencen sonra asılama mı esınle konustunuzmu bi karar verdınızmi yoksa oluruna mı bırakcaksınız
evet canımRuhudeli bugün girmedi sanırım ne yaptı acaba
Dün sıkıntılıydı işallah sorun yoktur hayırlı haberler alırıx
evet canım dediğin gibi senden çok yumurta toplarız dedi.yok canım diğer ay başlıcam bu ay kist oluşmuşşöyle rahim transfere hazır değil ise doktor donduracaz öbür ay yapacaz transferi diyor yada embriyo sayın da fazla ise kalite de yüksekse donduruyorlar .. başladın mı iğnelere
benim diğer aya kaldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?