Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim bu şekilde çıktığında hamile değildim. Beni yanilttigi için çok sinirlenmistim. Bir test daha yap onda da çıkarsa o zaman sevin. Eğer varsa diğer testte de çıkar
yok ztn kan veriyim ki emin olayim diye idrar testi bile almadm sevinmeyim bos yere diye .s bekliyorm amdilik korku ile

tüp bebekte bilemiyorsun kuzum orda benden 12 olgun 5küçük toplandı 12den bana kalan birinde 3 birinde 4 embriyo oldu kalitede düşütü zaten hepsininde çözüldükten sonra gelişimleri durdu
bir de b*ir şey merak ediyorum doktor dondurma işleminden bahsetti bu bizim isteğimize mi bağlı yoksa doktor mu karar veriyor

bir de b*ir şey merak ediyorum doktor dondurma işleminden bahsetti bu bizim isteğimize mi bağlı yoksa doktor mu karar veriyor
şöyle rahim transfere hazır değil ise doktor donduracaz öbür ay yapacaz transferi diyor yada embriyo sayın da fazla ise kalite de yüksekse donduruyorlar .. başladın mı iğnelere

Bu ay üç kişimi tüp bebek basladık ? Ben varım Ruhudeli bıde N nill85 deme

evet canım Ruhudeli bugün girmedi sanırım ne yaptı acaba

Dün sıkıntılıydı işallah sorun yoktur hayırlı haberler alırıx

Kızlar yeni girdim siteye dün ağrım vardı bugünde tansiyonum düşük başım dönüyor midem bulanıyor sabah gittik birgün daha bekleyelim dediler bugünde ilaçlara devam yarın belli olacak sonuç Rabbim hayırlısını versin hepimize insallah

şöyle rahim transfere hazır değil ise doktor donduracaz öbür ay yapacaz transferi diyor yada embriyo sayın da fazla ise kalite de yüksekse donduruyorlar .. başladın mı iğnelere
evet canım dediğin gibi senden çok yumurta toplarız dedi.yok canım diğer ay başlıcam bu ay kist oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…