- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
hslden bak sen belli olmaz sabah erkenden görürsün en kötü hemen bizede haber ver hemibaerkod numarami aldm yarindan once cikmaz diyor
kuzum birşey olmaz allahın izni ile merak etme sen sağlıklı besleniyon mu bakim neler yiyonAnnemde kızım dıyo sıgarayı bıraktın halüsülasyonmu görmeye başladındıyo soğuk almışın dıyo ayyyy ne bılım bacım tedavı öncesı ödüm patlıyo hasta olmak istemiyorum allahın izniyle
Sabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyomkuzum birşey olmaz allahın izni ile merak etme sen sağlıklı besleniyon mu bakim neler yiyon
Sabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyom
İspatlı delilli sizi kandırmıyom
Ooh maşaallah şifa olsun inşaallahSabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyom
tm ablacm hayrlisi bakalmhslden bak sen belli olmaz sabah erkenden görürsün en kötü hemen bizede haber ver hemi
2 LT DE Büyük başarı kuzumSabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyom
hurmayı transferden sonra yeme ama kuzumİspatlı delilli sizi kandırmıyom
Amin allah razı olsun canım:)Ooh maşaallah şifa olsun inşaallah
Nıyeki canımıniçi? Evet ya su içmeyen ben ıkı litre su içiyom cok azmettım allahım güç veriyo bana sanki hersey cok güzel olcak öyle azım ve umut doluyum ya sızın desteklerınızde var allah rası olsun :)hurmayı transferden sonra yeme ama kuzum
allah bu umududaim tsin bebeğim.. rahim kasılıyoruşNıyeki canımıniçi? Evet ya su içmeyen ben ıkı litre su içiyom cok azmettım allahım güç veriyo bana sanki hersey cok güzel olcak öyle azım ve umut doluyum ya sızın desteklerınızde var allah rası olsun :)
mşallah canım allah kucağna d almayınasip etsinMerhaba kızlar bende asilama tedavisiyle hamile kaldim çok şükür ama hala sizleri takip ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder
Amin insallah allah razı olsun:)mşallah canım allah kucağna d almayınasip etsin
doktor bana ilaç da vermedi soğan suyunu daha öncelerde defalarca denedimBılmem ben zaten zayıfım farketmedım zayıflatıyomu???? Ben hem ilac hem onu bırarada kullandım sadece tavsıye benımkı canım
hayırlı olsun kuzum peki aşılamadan sonra nelere dikkat ettinMerhaba kızlar bende asilama tedavisiyle hamile kaldim çok şükür ama hala sizleri takip ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder
hayırlı olsun kuzum peki aşılamadan sonra nelere dikkat
Normal hayatima devam ettim uzun ayakta durup yurumedim o kadarhayırlı olsun kuzum peki aşılamadan sonra nelere dikkat ettin
Çekil kız kenara bende geliyorum o nasıl masa öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?