Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suan saglıgın önemli dınlen stres yapma her seyde vardır bı hayır canım

benim diğer aya kaldı canım
Hayırlısı işallah kist için soğan suyu yap inanki cok faydasını gördüm altı ay önce kocaman bır kıstım vardı 5 cm su kıstı patlamadan kürtaj dedıler ben hayır dedım ilac verdı doktor 21 gün soğan suyu öbür aya esamesi kalmadı maşallah:)

daha öncelerden soğan suyunu denedim canım çok zayıflatıyor o da

hadi inşallah .. sağlık ocağına gitsen çıkmışsa söylerler mi ? saat 3,5 gibi
Canm genelde testleri saglik ocaklari alip hastnlre gonderiyor yani ayni gün sonuc cikmaz. Ertesi gün belli oluyor saglik ocaklrinda.

Canm genelde testleri saglik ocaklari alip hastnlre gonderiyor yani ayni gün sonuc cikmaz. Ertesi gün belli oluyor saglik ocaklrinda.
evet ma sistemde görüyorlar çok zaman yoğunluğa göre mihrace mesela aynı gün 4 5 gibi lmıştı sonucunu

Ya kızlar kulağim agrıyo ceneme vuruyo kabakulak olmam demeayyyy anama sorum bı gecırdım mı dıye boğazımda agrıyo hafıf atesım var gıbı annemiiiiiii arıyoömmmm ben

Ya kızlar kulağim agrıyo ceneme vuruyo kabakulak olmam demeayyyy anama sorum bı gecırdım mı dıye boğazımda agrıyo hafıf atesım var gıbı annemiiiiiii arıyoömmmm ben
üşütmüşssündür boğazın şişmiştir o da kulağına vurmuştur bebişim korma

üşütmüşssündür boğazın şişmiştir o da kulağına vurmuştur bebişim korma
Annemde kızım dıyo sıgarayı bıraktın halüsülasyonmu görmeye başladın dıyo soğuk almışın dıyo ayyyy ne bılım bacım tedavı öncesı ödüm patlıyo hasta olmak istemiyorum allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…