- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Canım işallah allahım gerek burakmaz kendılıgınden geliverır bebısın:)aşılama ama bundan sonraki ya da diğer reglim de giderim olursa olur olmazsa oluruna bırakcaz
Suan saglıgın önemli dınlen stres yapma her seyde vardır bı hayır canımKızlar yeni girdim siteye dün ağrım vardı bugünde tansiyonum düşük başım dönüyor midem bulanıyor sabah gittik birgün daha bekleyelim dediler bugünde ilaçlara devam yarın belli olacak sonuç Rabbim hayırlısını versin hepimize insallah
Hayırlısı işallah kist için soğan suyu yap inanki cok faydasını gördüm altı ay önce kocaman bır kıstım vardı 5 cm su kıstı patlamadan kürtaj dedıler ben hayır dedım ilac verdı doktor 21 gün soğan suyu öbür aya esamesi kalmadı maşallah:)benim diğer aya kaldı canım
daha öncelerden soğan suyunu denedim canım çok zayıflatıyor o daHayırlısı işallah kist için soğan suyu yap inanki cok faydasını gördüm altı ay önce kocaman bır kıstım vardı 5 cm su kıstı patlamadan kürtaj dedıler ben hayır dedım ilac verdı doktor 21 gün soğan suyu öbür aya esamesi kalmadı maşallah:)
Bılmem ben zaten zayıfım farketmedım zayıflatıyomu???? Ben hem ilac hem onu bırarada kullandım sadece tavsıye benımkı canımdaha öncelerden soğan suyunu denedim canım çok zayıflatıyor o da
Sabaha kadar benım seker kızım delircekkkkk allahım sen bızı gör sen yardım et işallah vardır işallah:)Kizlar erken gebelik testi aldim oda ayni cikti cok silik
hadi inşallah .. sağlık ocağına gitsen çıkmışsa söylerler mi ? saat 3,5 gibiKizlar erken gebelik testi aldim oda ayni cikti cok silik
Adetin gecmemisti demi canim ?Kizlar erken gebelik testi aldim oda ayni cikti cok silik
Canm genelde testleri saglik ocaklari alip hastnlre gonderiyor yani ayni gün sonuc cikmaz. Ertesi gün belli oluyor saglik ocaklrinda.hadi inşallah .. sağlık ocağına gitsen çıkmışsa söylerler mi ? saat 3,5 gibi
evet ma sistemde görüyorlar çok zaman yoğunluğa göre mihrace mesela aynı gün 4 5 gibi lmıştı sonucunuCanm genelde testleri saglik ocaklari alip hastnlre gonderiyor yani ayni gün sonuc cikmaz. Ertesi gün belli oluyor saglik ocaklrinda.
evet ma sistemde görüyorlar çok zaman yoğunluğa göre mihrace mesela aynı gün 4 5 gibi lmıştı sonucunu
onun iş yoğunluğu vardı 10 gün kadar giremicektimihracee nerelerde bu arada bu aralar hiç yok deme canım
yokAdetin gecmemisti demi canim ?
Canm birsy daha sorabilir miyim ? Cizgi hemn mi ckti 3-5 dk sonra mi ckti ?
üşütmüşssündür boğazın şişmiştir o da kulağına vurmuştur bebişim kormaYa kızlar kulağim agrıyo ceneme vuruyo kabakulak olmam demeayyyy anama sorum bı gecırdım mı dıye boğazımda agrıyo hafıf atesım var gıbı annemiiiiiii arıyoömmmm ben
hemen beliriyor anlamadm bendeCanm birsy daha sorabilir miyim ? Cizgi hemn mi ckti 3-5 dk sonra mi ckti ?
baerkod numarami aldm yarindan once cikmaz diyorhadi inşallah .. sağlık ocağına gitsen çıkmışsa söylerler mi ? saat 3,5 gibi
Annemde kızım dıyo sıgarayı bıraktın halüsülasyonmu görmeye başladınüşütmüşssündür boğazın şişmiştir o da kulağına vurmuştur bebişim korma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?