Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevdiğim arkadaşım da pcoluydu ilk asılama da ikizlere hamiş kaldı....
Ben yarım rahimliyim pazartesi aşılama oldum test gününü bekliyorum

Hosgeldin canım hakkında hayırlısı olur insallah nasıl geçti sürecin ağrın sancın yoktur insallah

Hosbuldum, sagolun Karnimda anormal bir sislik var, asilamanin aksamindan beri. Maalesef kabizlik da basladi goguslerde de asiri hassasiyet var, catlatma ignesinin yan etkisi bu saniyorum. dr iyi gecti dedi ama birincide de oyle soylemisti, cok umut baglayamiyorum o yuzden.

Çok sevdiğim arkadaşım da pcoluydu ilk asılama da ikizlere hamiş kaldı....
Ben yarım rahimliyim pazartesi aşılama oldum test gününü bekliyorum

Evet aynen boyle o kadar cok ornek var ki, bu sitede bile. Tamamen nasip isi, gerisi faso fiso :) 2 gun varmis asilama tarihimiz arasinda. 2'sinde test yaptiricam ben. Rabbim hepimize evlat sahibi olabilmeyi hayirlisiyla nasip etsin ins.

Kızlar üzgün olduğunuzu biliyorum özür dileyerek soruyorum erken gebelik testini ne zaman yapabilirim
Benim aldığım testte 6 gun öncesıne kdr yazıyordu bende çıkmadı sende çıkar inş
Merhaba hanimlar. Son 5-6 sayfayi okuyabildim ancak. Ben de bu ay 2. Asilamami yaptirdim. 5 senelik evliyim. Rabbim hepimize kolayliklar versin, hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin ins. Gercekten cok zor surecler
Hoşgeldiniz Aramıza inş aşılamanız tutar.ben ayın 8.de ilk aşılamamı oldum salı gunu regl gunum erken gebelik testı yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı kırmızıları görmedende rahatlayamacagım bekliyorum dortgozle.ıns herkes emeklerinin karşılığını alır

O şişlik hepimizde oldu bende dün geçti saydıkların...
Çarşamba günü mü oldun aşılama bende cuma günü yaparım evde muhtemelen test günüm 2 ekimde

Erken test ne zaman yapmam gerekli peki ? Hiç yapmadım biliyor musun nasip olmadı gerçek anlamda ...

Regl gununden 6 gun onceye kadar cikiyormus :) bence yapma

Şöyleki normalde adetten sonraki günler birliktelik olsa üç haftalık bebek olmuş olur erken gebelikmtestinde çıkar ama şimdimaşılama adetten sonra onüçün ondördüncü günde yapılıyor.aşılamada Erken gebelik testi yapınca dokuz on gunluk bebegi anlamaya çalışıyor yanıltma ihtimalimyüksek gibi o yüzden yapma derim aşılama değilde normal şekilde gebelik sürecinde daha sağlıklı sonuç verir sanki erken gebelik testi

Yapmayacam sanırım ikinizde yapma diyorsunuz kendimi hamile sanıp tadını çıkarayım.... eşim bana bir şey elletmiyor bu arada korkudan dinleneyim diye bende ses etmiyorum temizliği ben yapcam o mecbur ama olsundu

Gunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarken

Hoşbulduk, İnşallah güzel haber alırsınız Resim ekleyin isterseniz bizlerde bakalım

O şişlik hepimizde oldu bende dün geçti saydıkların...
Çarşamba günü mü oldun aşılama bende cuma günü yaparım evde muhtemelen test günüm 2

Evet çarşamba oldum. İlk aşılamada burda yazılanlardan cesaretlenip fır fır dolanmıştım ortalıkta. Tutarsa zaten tutmuştur ilk an vs diye. Bir arkadaşımda ilkinde hep gezindi, ikincide kayınvalidesi 10-15 gün hiç yataktan kaldırmamış ikizleriniz bekliyor. :) bu sefer bende istirahat modundayım.

Bir yanım amaan boşver nasılsa tutmaz diyor, diğer yanım ya tutarsa diyor. Ah Allahım Siz dinleniyor musunuz, harekete devam mı?

Valla ben dikkat etmiyorum artık sadece sıcağa çıkmıyorum dün gece 23 de odamı sildim şimdi sen öyle anlatınca yerimden kalkmazdım... 10 15 arasında kısa yürüyüşler yapıyorum ayrıca

Gunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarken
Ne diyorsun hadi insallah kız tüylerim diken diken oldu bi resim atsanda bizde baksak Allahım nolur nolur gülsün artık yüzümüz

Bebeğim benim daha 1 ay var aşılamaya ama ben buna rağmen iş yerinden izinlerimi ayarladım aşılama yapıldığı günden itibaren wc dışında yataktan çıkmayı düşünmüyorum zaten ben rica edicem doktoruma bana anestezi ile yapsın aşılmayı diye o durumda otomatikman o gün uyuyarak geçer çünkü bünyem zayıf anestezi alınca uyandırılamıyorum

Kizlar foto cekemiyorum testi elime alinca titriyorum.inaninn kan verneye hala cesaretimmyokk yarin sabah birdaha test yapacagim daha belirgin olirsa atarim mutlaka isikta belllinoluyor

Kizlar foto cekemiyorum testi elime alinca titriyorum.inaninn kan verneye hala cesaretimmyokk yarin sabah birdaha test yapacagim daha belirgin olirsa atarim mutlaka isikta belllinoluyor

Dualarım seninle canım.. yarın bir yap bakalım hemen bize de haber ver .?yarını dört gözle bekliyorum

Valla ben dikkat etmiyorum artık sadece sıcağa çıkmıyorum dün gece 23 de odamı sildim şimdi sen öyle anlatınca yerimden kalkmazdım... 10 15 arasında kısa yürüyüşler yapıyorum ayrıca

Ben de ilk 7 gun falan dikkat edebilicem sanirim. Yatmak cok bunaltiyor. Annemin yanina geldim o yuzden dinlenebiliyorum bir de. Kendi evimde olsa muhakkak dolanirdim. Bu arada persembe oldu asilamam yanlis yazmisim bir an karistirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…