- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Çok sevdiğim arkadaşım da pcoluydu ilk asılama da ikizlere hamiş kaldı....Hosbulduk, sagolun. Asilamam cok yeni 2 gun oldu. Net bir sorun yok aslinda. Cikolata kistim vardi ama degerlerime olumsuz bir tesiri yoktu, yine de aklimizi bulandirmasin diye ameliyat oldum alindi. Onun disinda pcoluyum. Ama hem cikolata kisti hem pcolu olup da dogal yolla hamile kalanlari gorunce, bunlar sebep diyemiyorum. Sizin nasil sureciniz?
Hosgeldin canım hakkında hayırlısı olur insallah nasıl geçti sürecin ağrın sancın yoktur insallah
Çok sevdiğim arkadaşım da pcoluydu ilk asılama da ikizlere hamiş kaldı....
Ben yarım rahimliyim pazartesi aşılama oldum test gününü bekliyorum
Benim aldığım testte 6 gun öncesıne kdr yazıyordu bende çıkmadı sende çıkar inşKızlar üzgün olduğunuzu biliyorum özür dileyerek soruyorum erken gebelik testini ne zaman yapabilirim
Hoşgeldiniz Aramıza inş aşılamanız tutar.ben ayın 8.de ilk aşılamamı oldum salı gunu regl gunum erken gebelik testı yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı kırmızıları görmedende rahatlayamacagım bekliyorum dortgozle.ıns herkes emeklerinin karşılığını alırMerhaba hanimlar. Son 5-6 sayfayi okuyabildim ancak. Ben de bu ay 2. Asilamami yaptirdim. 5 senelik evliyim. Rabbim hepimize kolayliklar versin, hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin ins. Gercekten cok zor surecler
O şişlik hepimizde oldu bende dün geçti saydıkların...Hosbuldum, sagolun Karnimda anormal bir sislik var, asilamanin aksamindan beri. Maalesef kabizlik da basladi goguslerde de asiri hassasiyet var, catlatma ignesinin yan etkisi bu saniyorum. dr iyi gecti dedi ama birincide de oyle soylemisti, cok umut baglayamiyorum o yuzden.
Evet aynen boyle o kadar cok ornek var ki, bu sitede bile. Tamamen nasip isi, gerisi faso fiso :) 2 gun varmis asilama tarihimiz arasinda. 2'sinde test yaptiricam ben. Rabbim hepimize evlat sahibi olabilmeyi hayirlisiyla nasip etsin ins.
Erken test ne zaman yapmam gerekli peki ? Hiç yapmadım biliyor musun nasip olmadı gerçek anlamda ...Benim aldığım testte 6 gun öncesıne kdr yazıyordu bende çıkmadı sende çıkar inş
Hoşgeldiniz Aramıza inş aşılamanız tutar.ben ayın 8.de ilk aşılamamı oldum salı gunu regl gunum erken gebelik testı yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı kırmızıları görmedende rahatlayamacagım bekliyorum dortgozle.ıns herkes emeklerinin karşılığını alır
Regl gununden 6 gun onceye kadar cikiyormus :) bence yapmaO şişlik hepimizde oldu bende dün geçti saydıkların...
Çarşamba günü mü oldun aşılama bende cuma günü yaparım evde muhtemelen test günüm 2 ekimde
Erken test ne zaman yapmam gerekli peki ? Hiç yapmadım biliyor musun nasip olmadı gerçek anlamda ...
Bencede yapmaRegl gununden 6 gun onceye kadar cikiyormus :) bence yapma
Gunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarkenGünaydın kızlar bugün nasılsınız
Cidden miGunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarken
Hoşgeldiniz Aramıza inş aşılamanız tutar.ben ayın 8.de ilk aşılamamı oldum salı gunu regl gunum erken gebelik testı yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı kırmızıları görmedende rahatlayamacagım bekliyorum dortgozle.ıns herkes emeklerinin karşılığını alır
Gunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarken
O şişlik hepimizde oldu bende dün geçti saydıkların...
Çarşamba günü mü oldun aşılama bende cuma günü yaparım evde muhtemelen test günüm 2
Valla ben dikkat etmiyorum artık sadece sıcağa çıkmıyorum dün gece 23 de odamı sildim şimdi sen öyle anlatınca yerimden kalkmazdım... 10 15 arasında kısa yürüyüşler yapıyorum ayrıcaHoşbulduk, İnşallah güzel haber alırsınızResim ekleyin isterseniz bizlerde bakalım
Evet çarşamba oldum. İlk aşılamada burda yazılanlardan cesaretlenip fır fır dolanmıştım ortalıkta. Tutarsa zaten tutmuştur ilk an vs diye. Bir arkadaşımda ilkinde hep gezindi, ikincide kayınvalidesi 10-15 gün hiç yataktan kaldırmamış ikizleriniz bekliyor. :) bu sefer bende istirahat modundayım.
Bir yanım amaan boşver nasılsa tutmaz diyor, diğer yanım ya tutarsa diyor. Ah AllahımSiz dinleniyor musunuz, harekete devam mı?
Ne diyorsun hadi insallah kız tüylerim diken diken oldu bi resim atsanda bizde baksak Allahım nolur nolur gülsün artık yüzümüzGunaydinnnn ben bugun test yaptim tekrar ama nornal test gozlerim yaniltmiyorsa cok silik bir cizgi varrr ellerim titriyor yazarken
Bebeğim benim daha 1 ay var aşılamaya ama ben buna rağmen iş yerinden izinlerimi ayarladım aşılama yapıldığı günden itibaren wc dışında yataktan çıkmayı düşünmüyorumHoşbulduk, İnşallah güzel haber alırsınızResim ekleyin isterseniz bizlerde bakalım
Evet çarşamba oldum. İlk aşılamada burda yazılanlardan cesaretlenip fır fır dolanmıştım ortalıkta. Tutarsa zaten tutmuştur ilk an vs diye. Bir arkadaşımda ilkinde hep gezindi, ikincide kayınvalidesi 10-15 gün hiç yataktan kaldırmamış ikizleriniz bekliyor. :) bu sefer bende istirahat modundayım.
Bir yanım amaan boşver nasılsa tutmaz diyor, diğer yanım ya tutarsa diyor. Ah AllahımSiz dinleniyor musunuz, harekete devam mı?
Ayyyy bi yarın olsaydı çok heyecanlandımKizlar foto cekemiyorum testi elime alinca titriyorum.inaninn kan verneye hala cesaretimmyokk yarin sabah birdaha test yapacagim daha belirgin olirsa atarim mutlaka isikta belllinoluyor
Kizlar foto cekemiyorum testi elime alinca titriyorum.inaninn kan verneye hala cesaretimmyokk yarin sabah birdaha test yapacagim daha belirgin olirsa atarim mutlaka isikta belllinoluyor
Valla ben dikkat etmiyorum artık sadece sıcağa çıkmıyorum dün gece 23 de odamı sildim şimdi sen öyle anlatınca yerimden kalkmazdım... 10 15 arasında kısa yürüyüşler yapıyorum ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?