- 22 Eylül 2017
- 218
- 203
- 53
Bebeğim benim daha 1 ay var aşılamaya ama ben buna rağmen iş yerinden izinlerimi ayarladım aşılama yapıldığı günden itibaren wc dışında yataktan çıkmayı düşünmüyorumzaten ben rica edicem doktoruma bana anestezi ile yapsın aşılmayı diye o durumda otomatikman o gün uyuyarak geçer çünkü bünyem zayıf anestezi alınca uyandırılamıyorum
Kizlar foto cekemiyorum testi elime alinca titriyorum.inaninn kan verneye hala cesaretimmyokk yarin sabah birdaha test yapacagim daha belirgin olirsa atarim mutlaka isikta belllinoluyor
Yaptıranlar olmuş bende rica edeceğim çok korkuyorum canımAnestezi ile asilamayi duymamistim, o sekilde olabiliyor mu? Hsg falan biliyorum da. Insallah vakti gelince kolaylikla olsun.
Ay hadi insallah, Rabbim o heyecaninizi bosa cikarmasib. Mutlu haberi bizlere de verin ins
Anestezi ile asilamayi duymamistim, o sekilde olabiliyor mu? Hsg falan biliyorum da. Insallah vakti gelince kolaylikla olsun.
Amin aminnn cumlemizin insss :) umutlarim yeserdi
Ay hadi insallah, Rabbim o heyecaninizi bosa cikarmasib. Mutlu haberi bizlere de verin ins
Ben ilk gün yattım ertesi gün ve sonraki günler hep işe gittim isten gelince dinlendim birgün annemde yemek yedim diğer günler evdeydim eşim pek birşey elletmedi sağolsun ....Ben de ilk 7 gun falan dikkat edebilicem sanirim. Yatmak cok bunaltiyor. Annemin yanina geldim o yuzden dinlenebiliyorum bir de. Kendi evimde olsa muhakkak dolanirdim. Bu arada persembe oldu asilamam yanlis yazmisim bir an karistirip
Yaaa bem bile bu kadar heyecan yaptıysam seni düşünemiyorum şu anAhh cansiniz kizlare cok saolunnn dualariniz icin tesekkur ederim Alah razi olsun. Icim bir tuhaf acayip bir hal icindeyim acaba varmi yokmu icim icime sigmiyor
Yumuurta 24 saat spermler 72 saat yaşıyor yani bana göre ilk 3 gün tuttu tuttu tutmadı 15 gün yatmanın bi anlamı yok,Hoşbulduk, İnşallah güzel haber alırsınızResim ekleyin isterseniz bizlerde bakalım
Evet çarşamba oldum. İlk aşılamada burda yazılanlardan cesaretlenip fır fır dolanmıştım ortalıkta. Tutarsa zaten tutmuştur ilk an vs diye. Bir arkadaşımda ilkinde hep gezindi, ikincide kayınvalidesi 10-15 gün hiç yataktan kaldırmamış ikizleriniz bekliyor. :) bu sefer bende istirahat modundayım.
Bir yanım amaan boşver nasılsa tutmaz diyor, diğer yanım ya tutarsa diyor. Ah AllahımSiz dinleniyor musunuz, harekete devam mı?
Hayırlısı olsun canım ya sözün bittiği yerBen adet oldum inşallah size bebişler nasip olur.
İdrar testleride güvenilir demekki yoksa yok.
Herseyin hayırlısı.Hayırlısı olsun canım ya sözün bittiği yer
Merhaba canım. Konuyu hortlattigin iyi oldu. Sonunda yine hamileyimmm. Inşallah bu defa bebeğim annesini bırakmaz suan 4 hafta 4 günlükArkadaşlar birşey diyeceğim size @AsksevgihuzurSchonerDuft mihracee @agustos72 @celebrian @dream3416 @Ay12live Anne kaz Hurihuri2013 T Tweety hani daha önce duydunuz mu yada yaptınız mı bilmiyorum ama geçen gün çok sevdiğim bir büyüğüm söyledi çocuk isteyenler için 70 kez Meryem süresi okumak iyiymiş ama herkes Arapçasını 1 kez okumalıymış yani 70 ağızdan 70 adet toplamda bana söylendi bende size söylemek istedim sonuçta yer gök dua üstünedir
Ben sadece gebelik testi verdim.. ama ilk muayeneye gittiğimde önceden yapılan tüm hormon tahlillerimi götürmüştüm sorun yok benim hormonlarımda... senden istediler miHerseyin hayırlısı.
Bılmıyorum suz asılama yapmadan hormon tahlılı yaptınız mı öncesinde ?
Maşallah canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba canım. Konuyu hortlattigin iyi oldu. Sonunda yine hamileyimmm. Inşallah bu defa bebeğim annesini bırakmaz suan 4 hafta 4 günlükama bir düşügum olduğu için çok korkuyorum. Şimdi size tekrar hikayemiz hatirhatırlatmak isterim. 3 ay önce artık aşılama önerdi dr bize cunki esimin sperm morfolojisi 1 2 arası değişiyordu. Eşime ilaç verildi son kez üç aylık bir zaman istedik doktorlarimizdan belki doğal yolla gebe kalabilirim diye. Aslini sorarsaniz hazır olmak için zaman istedim. Eşime proxsed fayda etmeyince promen k ilacı verildi ve 3 ay beklemek üzere eve gönderildik. Eşim ve ben artık akisina bıraktık size temin edebilirim bu ay hiç kafami yormadim. Ve izledik kendimizi eşime bol fındık fıstık ceviz ve kabak çekirdeği yedirdim her akşam ve sabah aç karnina da keçi boynuzu pekmezinden içti. Bu ay birsuru kış hazırlığı için konserveler yaptım temizlik yaptım. Eşimle her hafta sonu piknik yaptık. Sevdiğim insanlar la zaman gecirdim. Veeee daha reglime iki gün kala farkettim ki goguslerim şişmiş. Eşim hemen test artik uzulmek istemedigim için test yapmak istemiyordum. Akşama kadar bekledim. Esimin israriyla yaptım testi. Inanin o kadar alismisim ki iki yıldır tek cizgiye yine öyledir diye hiç bakmadan çıktım lavabodan eşim hemen aldı elimden testi ne oldu diye sordu aynı anda teste bakıp yuzundeki kocaman gulumsemeyi görünce anladım sonucu. Beni hemen oturttu testi görünce delice aglamaya basladim. Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Okadar güzel bir histi ki. Rabbim tez zamanda hepinize yasatsin insallahhhhh. Hepinizi seviyorum.
Nolur naçizane fikrimi birkez deneyin. Kafanizi rahat bırakın hayatinizin tadını çıkarın. Bu ay hep öyle yaptım. Artık bebek düşünmeyi birakmistim neredeyse. Tedavi olmayı degilde artık bebek dusuncesini çıkarmaya baslamistim kafamdan olmasada olur demeye baslamistim. Rabbim karanlık ve sessiz gecelerdeki gozyaslarimi gördü dualarıma karşılık verdi elhamdülillahumarım sizin de mucizeniz en yakın vakitte gelir ve umarım yasadigim mutlulugun daha fazlasini yaşarsınız. Dualarimdasiniz. Lütfen sözde benim için dua edin rabbim bu defa melegimi bana bagaslasin
Allah razı olsun. Inşallah sizde en kısa zamanda yasarsiniz bu mutlulugu bende çok bekledim. Kendinizi yipratmayin biliyorum düşünmemek çok zor ama ben basardim sizde yapabilirsiniz. Tekrar teşekkür ederimMaşallah canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Merhaba canım ben okucam işallah allah kabul ederde melegne kavusursunYaz kuzum hafta sonu okurum allah kabul etsin özelden ismini yaz istersen
Hoşgeldın canım rabbım melegne kavuştursun eneklerın bosa cıkmasın benımde ıkıncı asılamam hüsranla bıttı işallah senınkı müjdeyle bıterMerhaba hanimlar. Son 5-6 sayfayi okuyabildim ancak. Ben de bu ay 2. Asilamami yaptirdim. 5 senelik evliyim. Rabbim hepimize kolayliklar versin, hayirlisiyla gonlumuzun muradini versin ins. Gercekten cok zor surecler
Tatlım ruhudeliye okuyacaz canım yanlış olmasınMerhaba canım ben okucam işallah allah kabul ederde melegne kavusursun
Hepinizede okurum ben sıkılma dua yanlış olmaz sahıbını bulur güzellikTatlım ruhudeliye okuyacaz canım yanlış olmasınRuhudeli
Sen testı sormuşsun ya 12 gün yap ıstersen cünkü genelde cıkıyo o günlerde tatlım ben bırıncıde 12. Günde yaptımmmm işallah pozıtıf olur senınkı allahım dan dılerımHepinizede okurum ben sıkılma dua yanlış olmaz sahıbını bulur güzellik
Umarım bızde bırgün bu hıkayeye benzer bıseyler yazarız allahım bızede nasıp eder bunu sende melegnı saglıklı bır sekılde kucagna alırsın işallahMerhaba canım. Konuyu hortlattigin iyi oldu. Sonunda yine hamileyimmm. Inşallah bu defa bebeğim annesini bırakmaz suan 4 hafta 4 günlükama bir düşügum olduğu için çok korkuyorum. Şimdi size tekrar hikayemiz hatirhatırlatmak isterim. 3 ay önce artık aşılama önerdi dr bize cunki esimin sperm morfolojisi 1 2 arası değişiyordu. Eşime ilaç verildi son kez üç aylık bir zaman istedik doktorlarimizdan belki doğal yolla gebe kalabilirim diye. Aslini sorarsaniz hazır olmak için zaman istedim. Eşime proxsed fayda etmeyince promen k ilacı verildi ve 3 ay beklemek üzere eve gönderildik. Eşim ve ben artık akisina bıraktık size temin edebilirim bu ay hiç kafami yormadim. Ve izledik kendimizi eşime bol fındık fıstık ceviz ve kabak çekirdeği yedirdim her akşam ve sabah aç karnina da keçi boynuzu pekmezinden içti. Bu ay birsuru kış hazırlığı için konserveler yaptım temizlik yaptım. Eşimle her hafta sonu piknik yaptık. Sevdiğim insanlar la zaman gecirdim. Veeee daha reglime iki gün kala farkettim ki goguslerim şişmiş. Eşim hemen test artik uzulmek istemedigim için test yapmak istemiyordum. Akşama kadar bekledim. Esimin israriyla yaptım testi. Inanin o kadar alismisim ki iki yıldır tek cizgiye yine öyledir diye hiç bakmadan çıktım lavabodan eşim hemen aldı elimden testi ne oldu diye sordu aynı anda teste bakıp yuzundeki kocaman gulumsemeyi görünce anladım sonucu. Beni hemen oturttu testi görünce delice aglamaya basladim. Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. Okadar güzel bir histi ki. Rabbim tez zamanda hepinize yasatsin insallahhhhh. Hepinizi seviyorum.
Nolur naçizane fikrimi birkez deneyin. Kafanizi rahat bırakın hayatinizin tadını çıkarın. Bu ay hep öyle yaptım. Artık bebek düşünmeyi birakmistim neredeyse. Tedavi olmayı degilde artık bebek dusuncesini çıkarmaya baslamistim kafamdan olmasada olur demeye baslamistim. Rabbim karanlık ve sessiz gecelerdeki gozyaslarimi gördü dualarıma karşılık verdi elhamdülillahumarım sizin de mucizeniz en yakın vakitte gelir ve umarım yasadigim mutlulugun daha fazlasini yaşarsınız. Dualarimdasiniz. Lütfen sözde benim için dua edin rabbim bu defa melegimi bana bagaslasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?