Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun amin canım inşallah olumlu sonuç alırsın
Yoo benim yumurta büyümesinde de çatlamasında da sorun yoktu iğneyi bence birden fazla yumurta olsun diye verdi döllenmede garanti olsun diye
Amin cnm inşallah hepimiz alırız o hayırlı haberii
Allah tez zamanda kabul etsin dualarını inşallah..İğneli daha etkili oluyormuş evetHayırlı haberler ve insallah

Kızlar günaydın buraa resm atacağım atamıyorum erken gebelık testı yaptım 2 cizgi silik cıkdı ama bakınca görünuuor çatlama iğnesi 11.gün kan vereyim mi bugunnnn ??????? ;( Burdan daha net bır çizgi var ön kamerayla cekdıgım için cıkmıuor

Igne vurulduydan 12.gunj gecir oyle kan ver canim. Vücuttan atilmamis olabilir çnkü

Kızlar aşılama sürecinde yani iğneleri vurulurken ilişki yaşanabiliyo mu
Bide eşim aşılamaya yakın sperm vercek ya gitmeden önce kaç gün perhizi gerekiyo

Bide eşim aşılamaya yakın sperm vercek ya gitmeden önce kaç gün perhizi gerekiyo
İlişki yasanabiliyor canım hatta ilişkiye gir ki erken çatlayan yumurtan falan olursa ekstra şansınız olur. Perhiz 3-5 gün arası olmali

kızlar benim adetime 10 gün var lekem geliyor.bir ayda iki adet mi oldum yani? bu arada aşılama tüp bebek yapılmadı bekleyelim demişti doktor
Yerlesme olabilir mi?10 gün önce gelme yapar mıydı normalde?İns yerleşmedir.

Peki kızlar aşılama sürecinde ilişkiye giriliyor mu? Yani şuan iğne vurulmaya başladım ilişki yaşayabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…