Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız ikimizde. Bana kanaman olursa, ağrın dayanılamayacak gibi olursa mutlaka gel dedi. Günlük hayatıma benim de kısıtlama getirmedi ama ağır kaldırma bir yerlere uzanma mümkün oldukca dinlen dedi bende bugün iş başı yaptım ama uzun süre oturdukca acayip batıyor doktoru mu arasam diyorum

isimde ağır kaldirmam gereken bisey olmuyor ama biseylere uzanma durumlarim oluyor.olmadi izin alırım napayım canım kafan rahat etsin ara.ben özellikle ilk gün ağrıdan dik yürüyemiyordum.yataktada dönerken falan rahatsiz ediyordu.ama sonraki gunler rahattı.

için rahat edecekse kullan sende canım izin ama benim kullanma gibi bir durumum yok malesef benim bugün 4. gün hala ağrım var dün gezmeye gittik hatta akşam çok fazla ağrım oldu

için rahat edecekse kullan sende canım izin ama benim kullanma gibi bir durumum yok malesef benim bugün 4. gün hala ağrım var dün gezmeye gittik hatta akşam çok fazla ağrım oldu
bende iste ancak 1gün izin kullanırım.yaa o kadar agri olmamalı diye biliyorum ben.o kadar cok agrin varsa doktorunu ara bence

bende iste ancak 1gün izin kullanırım.yaa o kadar agri olmamalı diye biliyorum ben.o kadar cok agrin varsa doktorunu ara bence
normalde benim bünyem çok hassas her yumurtlama döneminde ağrım oluyor. Şimdi birde 3 tanesinin ağrısını çekiyorum ondan diye düşünüyorum yarın hafiflemezse arıcam artık.

normalde benim bünyem çok hassas her yumurtlama döneminde ağrım oluyor. Şimdi birde 3 tanesinin ağrısını çekiyorum ondan diye düşünüyorum yarın hafiflemezse arıcam artık.
Tabi sen daha iyi bilirsin kendini canım önemli bisey olmasinda yumurta agrisi olsun

doktor beni 13. gün kan testine çağırdıda 10. gün falan idrar tahlilinde cıkar mı dersin ?
vallah canim kimisinki çıkıyormuş ama bence erken bi tarih.kana daha cabuk gectigi icin zaten doktorlar en erken sekliyle kan tahliline çağırıyorlar.yapmak istersen yap tabi ama tek cizgi goruncede moral bozma çünkü erken bir tarih

O zaman en iyisi beklemek

Senin nasıl gidiyor tedavin yarın mı olacak aşılaman ?
evet canım yarin olacak aşılamam.dun gece catlatma iğnesini vuruldum.izinde aldım.aşılamadan sonra eve geçer yan gelir yatarım :)) gerçi evim 5.katta.oraya çıkana kadar yeteri kadar yoruluyorum

Slm kızlar bu ay bende 2. Aşılamamı yaptırcam nasip olursa ilkini temmuzda yaptırmıştım baya bi ara verdim yani bakalım neler olacak tabi önce adet olmam lazım onada bi hafta var inşallah olmamda aşılamaya gerek kalmaz bu arada bende etlik zübeyde hanımda yaptırcam ilkinide orda yaptırmıştım

evet canım yarin olacak aşılamam.dun gece catlatma iğnesini vuruldum.izinde aldım.aşılamadan sonra eve geçer yan gelir yatarım :)) gerçi evim 5.katta.oraya çıkana kadar yeteri kadar yoruluyorum
Hakkında hayırlısı canım güzel haberler alırız inşallah ikimizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…