Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn cnm inşallah..Hayırlı haberle gel insss

Beni yatırdılar kuzum ama sırtım dümdüz değildi yani kafam yukardaydı biraz akmıştı ondan mı tutmadı diyosun?
Yani ne bileyim öyle dusundum.benimde kafam sırtım hafif kalkikti.orda bi kiza yer kalmamıştı ona normal sedye gibi yerde sırt üstü aşılama yaptilar onunki tuttu.benimde aklıma takildi

Yani ne bileyim öyle dusundum.benimde kafam sırtım hafif kalkikti.orda bi kiza yer kalmamıştı ona normal sedye gibi yerde sırt üstü aşılama yaptilar onunki tuttu.benimde aklıma takildi
Canım bana doğum catalinda yaptılar aşılamayı sırtım biraz kalkikti ama sonrasında o catalda ayaklarımı yüksek tuttum 20 dk falan.

Canım bana doğum catalinda yaptılar aşılamayı sırtım biraz kalkikti ama sonrasında o catalda ayaklarımı yüksek tuttum 20 dk falan.
canım ilk önce bebegini allah bağışlasın.sağlıkla kucağına al insallah..o koltuğun adını bilmiyorum ama o doğum yapılan koltuktu evet.ama aşılama yapılırken o kenarlara bacağımı koymadim.dizlerim kırık bi sekilde durdum.bitincede gene dizler karına doğru cekik hafif yatar pozisyonda bacak bacak üstünde 15-20 dk beklettiler.herşey nasip.tuttuktan sonra her türlü tutardi galiba.insallah ikinci aşılamada nasip olur banada

Allah size de nasip etsin en kısa zamanda. Yani tutacağı varsa sırtın egikse de yatmasan da vitamin içmesen de her türlü oluyor yani

Kızlar bende ocakta yaptırcam aşılamamı..
Ama ben çoğul gebelik istiyorum dr.un verdiği ilaçlar dışında yumurtalarımı birden fazla olması için ne yapmalıyım..
Şimdiden ananas, kivi, avokado ve ceviz yemeye başladım..
12 ocakta adet olucam dr.a bir ocakta gidecem aşılama yaptırmak istediğimi söylicez.. daha önce dr önermişti biz istememiştik ama artık bizde istiyoruz..

Nelere dikkat etmem gerekiyor benide bilgilendirir misiniz?

canım genelde beslenmeye dikkat edin diyor.her iki taraf icinde sigara alkol kullanimi azaltılmalıdır diyorlar.özellikle anne adayi rahat,stresten uzak olmalı gibi seyler.eger yumurtlamanda sıkıntı yoksa zaten birden fazla iyi yumurtan olusabiliyor ilaclarla.benim öyle olmustu cogul gebelik olabilir dedi doktor ama hic olmadi bide ben simdi esime havuc yediriyorum.hareketli sprem sayisini arttıriyormus.bide sabah keciboynuzu pekemezi iciyor.hayırlısı olsun.insallah ilkinde tutar

Canım sigara ve alkolümüz yok çok şükür..
Senin ikinci aşılaman mı olucak..
Ozaman bende eşime havuç ve keçi boynuzunu söylim..
Inşallah hepimizin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar...
Sters yapmamak elde değil ki canım

aynen canim benim eger bi aksilik olmazsa onunuzdeki hafta ortasi ikinci aşılama yapılacak.evet stres olmamak imkansiz gibi birsey.insallah en kisa zamanda sağlıcakla kavusuruz yavrularimiza

aynen canim benim eger bi aksilik olmazsa onunuzdeki hafta ortasi ikinci aşılama yapılacak.evet stres olmamak imkansiz gibi birsey.insallah en kisa zamanda sağlıcakla kavusuruz yavrularimiza
Inşallah güzel geçer.. buraya yaz mutlaka gelişmeleri.. dua ediyorum senin için..

kızlar iyi akşamlar size bi soru sorcam ben 10 mg sakinleştirici kullanıyorum.yan etkilerinde de prolaktin hormonunu yükseltir yazıyor.doktoruma da gebelik çalışmalarına da ara verdik soramıyorum ama ilaç içmessemde uyuyamıyorum acaba adet olduğumda bi hormon testimi yaptırsam

hanımlar merhaba,herkese iyi yıllarr..Umarım 2018bize tüm dileklerimiizi getirir..
Biliyorsunuz gecen ay asılamam tutmadı,adetlerim normal 25,28 günde gelir..31.12 25.gündü gelmedi..bugun 27.gün hala yok.Sabah test yaptım hayal mayal bisey var ama foto atarken ışıkla oynadım..Yarında gelmezse testi tekrarlıcam..İns göz yanılmam değildr..

Eklentiler

• IMG_E1522.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
evet sanki cok hayalet bi cizgi var gibi.ama biz hep o ikinci cizgiyi görmek istediğimiz icin bize gaiptende çizgiler görünüyor :) insallah bebesin gelmistir canım

Amin canım hepimize inşallah kasıklarımda çok ağrı var uzun süre oturunca batıyor gibi oluyor sanada olmuş muydu?
Canım ilk iki gun benimde kasık ağrım olmuştu.bide hafif hafif kanamam vardi benim.bende bugün hastaneye gittim persembe günü 2.aşılamam olacak.doktor gündelik hayata devam edebilirsiniz diyor ama bu sefer işten izin alıp yatip dinlensemmi.yoksa hic kasmayıp işime gücüme devammi etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…