iyiydi canım ya sagol sordugun icin.ilkinde kanamam olmuştu bunda sadece ufak bi lekelenme oldu.ama kasık ağrım ilkindeki gibi gene var.birde eşimin sperm sayisi bir öncekine göre artmıştı.demekki havuc yedirip pekmez icirmem ise yaramisnasıl geçti canım
Hakkinda hayirlisi olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤evet canım yarin olacak aşılamam.dun gece catlatma iğnesini vuruldum.izinde aldım.aşılamadan sonra eve geçer yan gelir yatarım :)) gerçi evim 5.katta.oraya çıkana kadar yeteri kadar yoruluyorum
Sagol canimm.insallahhhhHakkinda hayirlisi olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Sevindim canım hayırlısı inşallah sağ kasığımda hala biraz batma var birde sanırım maya enfeksiyonu olmuşum çok yanıyor mikrop falan mı kaptım bilmiyorumiyiydi canım ya sagol sordugun icin.ilkinde kanamam olmuştu bunda sadece ufak bi lekelenme oldu.ama kasık ağrım ilkindeki gibi gene var.birde eşimin sperm sayisi bir öncekine göre artmıştı.demekki havuc yedirip pekmez icirmem ise yaramis:) artık gerisi Allaha kalmış.bu sefer icimde güzel bir umut var.insallah hayırlısı olur sen nasilsin
bende aksam teste tekrar baktimda ileri hizli hareketli sperm yuzdesi 0 olmus.ileri yavas hareketlide %97.hızlı hareketli olmayinca asilamada sans olurmu bilemedim..Sevindim canım hayırlısı inşallah sağ kasığımda hala biraz batma var birde sanırım maya enfeksiyonu olmuşum çok yanıyor mikrop falan mı kaptım bilmiyorum
bizimde ileri hızlı hareketimizde %40 dı ama doktor şansınız çok az aşılama tutmazsa direk tüp bebek deneyin uğraşmayın dedibende aksam teste tekrar baktimda ileri hizli hareketli sperm yuzdesi 0 olmus.ileri yavas hareketlide %97.hızlı hareketli olmayinca asilamada sans olurmu bilemedim..kuzum bence bi doktora danış.bide enfeksiyon kapıp onunla uğraşma. Varsa öyle bisey ilerlemeden önlem alinmis olur.ihmal etme bence
bizim ilk doktora geldiğimizde yapilan sperm testini 2,3 doktor gordu normal dedi.bu son testide ben internet üzerinden bir doktora sordum normal dedi.ileri hiz kac olursa olsun asilamadaki şansınız %10 dur degismez yazmis.aynen ya simdi ilacta kullanamazsinbizimde ileri hızlı hareketimizde %40 dı ama doktor şansınız çok az aşılama tutmazsa direk tüp bebek deneyin uğraşmayın dedibende 6 ayda bir maya enfeksiyonu oluyor antibiyotik veriyor doktor geçiyor 2 güne ama bu sefer kullanamam ki
devlet %40 ını karşılıyor ama 3 yıl evli olma ve 3 kez aşılama yaptırman gerekiyor sanırım başka şartı var mı bilmiyorumbizim ilk doktora geldiğimizde yapilan sperm testini 2,3 doktor gordu normal dedi.bu son testide ben internet üzerinden bir doktora sordum normal dedi.ileri hiz kac olursa olsun asilamadaki şansınız %10 dur degismez yazmis.aynen ya simdi ilacta kullanamazsintüp bebek yaptirin diyorlarda simdi devlet karsilamiyorki
bizde daha 15 aylık evliyiz zaten.3 kez asilama yaptirsakda yıl tutmuyor.yas 35 oldu.tüp bebekte su an an icin karsilayamayiz.düğünden kalma taksitlerimiz var.Nasıl olacak bilmiyorum.bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.isin kötü tarafida etrafimdaki insanlarin moral vermeye calisirken beni anlamamalari.olur niye acele ediyorsunuz.düsünmeyin kafayi takmayin falan filan.yaşım biraz kucuk olsa belki acele etmez kafaya takmazdim ama olmuyor istedevlet %40 ını karşılıyor ama 3 yıl evli olma ve 3 kez aşılama yaptırman gerekiyor sanırım başka şartı var mı bilmiyorumbiz aşılamayıda özel de yaptırdık tüp bebek merkezinde orada bize 8.500 TL fiyat verdiler tüp bebek için artık yaza kadar toplayıp öyle yaptırırız dedik ama önce bir aşılamada şansımızı deneyelim istedik
bizde 18 aylık evliyiz canım ve aynı tepkiler bizde de var. Biz eşimin sorununu 9 aylıkken öğrendik o zaman dan beri erken diyorlar ama bu bir tedavi süreci ha deyince olmayadabilir. O yüzden ertelemek istemiyorum ben açıkcası ama kimse anlamıyor bunu.bizde daha 15 aylık evliyiz zaten.3 kez asilama yaptirsakda yıl tutmuyor.yas 35 oldu.tüp bebekte su an an icin karsilayamayiz.düğünden kalma taksitlerimiz var.Nasıl olacak bilmiyorum.bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.isin kötü tarafida etrafimdaki insanlarin moral vermeye calisirken beni anlamamalari.olur niye acele ediyorsunuz.düsünmeyin kafayi takmayin falan filan.yaşım biraz kucuk olsa belki acele etmez kafaya takmazdim ama olmuyor iste
16 demişim 18 olacak obizde daha 15 aylık evliyiz zaten.3 kez asilama yaptirsakda yıl tutmuyor.yas 35 oldu.tüp bebekte su an an icin karsilayamayiz.düğünden kalma taksitlerimiz var.Nasıl olacak bilmiyorum.bazen cok umutsuzluga kapiliyorum.isin kötü tarafida etrafimdaki insanlarin moral vermeye calisirken beni anlamamalari.olur niye acele ediyorsunuz.düsünmeyin kafayi takmayin falan filan.yaşım biraz kucuk olsa belki acele etmez kafaya takmazdim ama olmuyor iste
yok kuzum öncekinde de 18 yazmışsın zaten16 demişim 18 olacak o
yok kuzum öncekinde de 18 yazmışsın zatenaramizda pek bisey yokmus ay olarak.aynen anlamiyorlar bunu.normalde testlere sunlara bunlara bakinca hersey normal olmamasi icin bi sebep yok ama olmuyor.e böyle oluncada daha zor.cikmaza giriyor insan.[/Qzzx
Aynen öyle bu arada zaman geçmek bilmiyor 1 hafta kaldı benim test günümede ama bir yandan da korkuyorum negatifi görüp moralmen çökmekten
Aynen öyle bu arada zaman geçmek bilmiyor 1 hafta kaldı benim test günümede ama bir yandan da korkuyorum negatifi görüp moralmen çökmektenyok kuzum öncekinde de 18 yazmışsın zatenaramizda pek bisey yokmus ay olarak.aynen anlamiyorlar bunu.normalde testlere sunlara bunlara bakinca hersey normal olmamasi icin bi sebep yok ama olmuyor.e böyle oluncada daha zor.cikmaza giriyor insan.
asilamadan sonra zaman zor geciyor evet.biraz daha sabır canımAynen öyle bu arada zaman geçmek bilmiyor 1 hafta kaldı benim test günümede ama bir yandan da korkuyorum negatifi görüp moralmen çökmekten
canım hosgeldinMerhaba arkadaşlar yeni katıldım siteye bende geçen cuma ilk aşılamamı oldum sanırım test için 1 haftam var tek başına beklemek biraz zor beni de aranıza kabul edermisiniz çok sıkılıyorum bu arada yaşım 29 ve 12 yıllık evliyim sizler gibi bebek hasreti çekiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
hb canım çok tşk ederim rabbim herkesi kavuştursun inşallah. ne deyim ki yok yok bizde eşimde varikosel vardı çift taraflı 2 kez ameliyat oldu bnm tüpler tıkalı diye ameliyat ettiler en önemlisi de ben tip 1 diyabetliyim guatrım var en son pko da çıktı maşallahım var yanicanım hosgeldininsallah bu kadar uzun bir bekleyişten sonra kavuşursun bebeğine.sizde sorun neydi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?