canim yaa evlatlik alma karari cok zor ve cok guzel bir karar.ve herkesin cesaret edecegi bir durum degil.kalbinin güzelligi ve icindeki o umut insallah sana bu yil guzel seyler yasatir.Ve bişey daha var kızlar 12 yıllık evliyim çok bebek rüyası gördüm yıllarca ama inanın hiç kendi doğurduğum bebeği sevmedim ben her rüyamda evlatlık aldığım bebeğin sevgisiyle bana anne demesiyle mutlu oldum yıllarca her denemeye kalktığımızda önümüze bi engel çıktı ve dedim ki bnm bebeğim olmayacak ve inandım ki bi evlatlık alırsam herşey daha güzel olacak geçen sene bu aylarda başvuruda bulundum ve aralık ayında hem tedavi şansıyla mutluluk yaşadım hemde evlatlık için başvurumun kabul edilmesiyle iki mutluluğu aynı anda yaşadım şimdi tek dileğim iki bebeğin aynı anda kucağıma gelmesi 2018 bizim için güzel bi yıl olcak hissediyorum
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebişlerimizeeasilamadan sonra zaman zor geciyor evet.biraz daha sabır canımmoral bozma,daha uzun süre hamile kalamayanlari düşün ve daha başında olduğun icin kendini sansli hisset.biliyorum bunlari yapmak zor ama en azindan pozitif olmayi denemeliyiz.hastanede bi kız vardi.10 yıldır olmamış ama hala umutluydu.insallah tutar bebegin
canım belki ilac zamanını değiştirmistir..ama insallah ilactan degildirde bebektendirKızlar aşılama için adet olmayı bekliyorum ama 2 gün geçti henüz olmadım test yaptım negatif adetlerim dzenlidir hiç şaşmaz sadece geçen ay sadece bi ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum bu ay kullanmadım ama adet düzensizliği yaparmı acaba
Kuzum sen hala kafanı toparlayamamışsınİçim sıkıldı artık gerçekten olmayacak diyorum ben hiç “anne” kelimesini duyamayacagım :/
hadi yaabende bugün hastalandım test bile yaptırmama fırsat olmadı
Benim de öyle olmuştu canım test günüme baya vardı adet olmuştumbende bugün hastalandım test bile yaptırmama fırsat olmadı
Kuzum iyiyim ama zaman geçtikçe umut tükeniyo napayım millet kaZayla hamile kaldım diyo ya da 2.yi 3.yü doğuruyoKuzum sen hala kafanı toparlayamamışsınlütfen şu karamsarlıktan kurtar kendini.böyle düşünmenin sana hiç faydası yok.bu stres,üzüntü ve kafaya takmamız bile herşeye mani oluyor biliyorsun.yapma bunu kendine canım topla kendini artık
benimde yumurtam coktu,hatta çoklu gebelik olabilir denildi ama olmadi.yapacak bisey yok canim.bi akrabamizin gelini 120 kilolardaydi hamile kaldi dusun.normalde kilo engel derler ya.hatta bebegi 4 aylıkken tekrar hamile kaldi ama onu 1.5aylikken düşürdü.yani diyecegim oldumu oluyor her sekilde.olmayincada bizim gibi olmuyor.umut edip beklemekten baska care yokKuzum iyiyim ama zaman geçtikçe umut tükeniyo napayım millet kaZayla hamile kaldım diyo ya da 2.yi 3.yü doğuruyo
Biz bi tane istiyoruz o da olmuyo
Aşılamamda doktorum üç kez yumurtaların çok güzel çok umutluyum demişti cidden kocaman kocaman bi sürü yumurtalarım olmuştu bi tanesi 22mlerde bişeydi eşimin spermi de ykandı niye olmadı
Yani olmuyosa olmuyo napalım aynen beklemekten başka çare yokbenimde yumurtam coktu,hatta çoklu gebelik olabilir denildi ama olmadi.yapacak bisey yok canim.bi akrabamizin gelini 120 kilolardaydi hamile kaldi dusun.normalde kilo engel derler ya.hatta bebegi 4 aylıkken tekrar hamile kaldi ama onu 1.5aylikken düşürdü.yani diyecegim oldumu oluyor her sekilde.olmayincada bizim gibi olmuyor.umut edip beklemekten baska care yok
yada sende ikinci kez aşılamayı bir daha düşün kuzumYani olmuyosa olmuyo napalım aynen beklemekten başka çare yok
AYNEN CANIM BENDE 2 GÜN ÖNCE ADET OLMAM GEREKİYORDU NORMAL ŞARTLARDA BU GÜN HASTANEYE GİDİP AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKTIK AMA ADETİM OLAMADIM STRES YAPTIM SANIRIM 2 SENEDİR OLMUYOR VE TESTTE TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN GINA GELDİ TESTTE YAPMIYORUMKızlar aşılama için adet olmayı bekliyorum ama 2 gün geçti henüz olmadım test yaptım negatif adetlerim dzenlidir hiç şaşmaz sadece geçen ay sadece bi ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum bu ay kullanmadım ama adet düzensizliği yaparmı acaba
doktor genede kan testini görmek istedi bize negatif sonuç alırsanız aşılama yaptırmayın tekrar eşinizin değerleri kötü demişti. Tüp bebeğe yönlendirdi ama onun içinde para lazım malesef hemen olmazBenim de öyle olmuştu canım test günüme baya vardı adet olmuştumnapmayı düşünüyosun
10. günümdü bugünhadi yaakaçıncı günündü bugün canım.
Bakalım canım ben bi süre doktor görmek istemiyorum eşim de istemedi gitmemi öyle kaldı şimdilik gitmiyorum bakalımyada sende ikinci kez aşılamayı bir daha düşün kuzum
Biraz dinlen ara ver kuzumdoktor genede kan testini görmek istedi bize negatif sonuç alırsanız aşılama yaptırmayın tekrar eşinizin değerleri kötü demişti. Tüp bebeğe yönlendirdi ama onun içinde para lazım malesef hemen olmaz
senin adetinde cok erken gelmis.benimde 13.gun lekelenmem olmustu ama genede kan testi yaptirmistim.ertesi günde adet olmustum zaten.hayırlısı olsun.surdan bi guzel haber alamadik yaa10. günümdü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?