Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim yaa evlatlik alma karari cok zor ve cok guzel bir karar.ve herkesin cesaret edecegi bir durum degil.kalbinin güzelligi ve icindeki o umut insallah sana bu yil guzel seyler yasatir.

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavusuruz inşallah bebişlerimizee

Kızlar aşılama için adet olmayı bekliyorum ama 2 gün geçti henüz olmadım test yaptım negatif adetlerim dzenlidir hiç şaşmaz sadece geçen ay sadece bi ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum bu ay kullanmadım ama adet düzensizliği yaparmı acaba

canım belki ilac zamanını değiştirmistir..ama insallah ilactan degildirde bebektendir :)

İçim sıkıldı artık gerçekten olmayacak diyorum ben hiç “anne” kelimesini duyamayacagım :/

İçim sıkıldı artık gerçekten olmayacak diyorum ben hiç “anne” kelimesini duyamayacagım :/
Kuzum sen hala kafanı toparlayamamışsın lütfen şu karamsarlıktan kurtar kendini.böyle düşünmenin sana hiç faydası yok.bu stres,üzüntü ve kafaya takmamız bile herşeye mani oluyor biliyorsun.yapma bunu kendine canım topla kendini artık

Kuzum iyiyim ama zaman geçtikçe umut tükeniyo napayım millet kaZayla hamile kaldım diyo ya da 2.yi 3.yü doğuruyo
Biz bi tane istiyoruz o da olmuyo
Aşılamamda doktorum üç kez yumurtaların çok güzel çok umutluyum demişti cidden kocaman kocaman bi sürü yumurtalarım olmuştu bi tanesi 22mlerde bişeydi eşimin spermi de ykandı niye olmadı

benimde yumurtam coktu,hatta çoklu gebelik olabilir denildi ama olmadi.yapacak bisey yok canim.bi akrabamizin gelini 120 kilolardaydi hamile kaldi dusun.normalde kilo engel derler ya.hatta bebegi 4 aylıkken tekrar hamile kaldi ama onu 1.5aylikken düşürdü.yani diyecegim oldumu oluyor her sekilde.olmayincada bizim gibi olmuyor.umut edip beklemekten baska care yok

Yani olmuyosa olmuyo napalım aynen beklemekten başka çare yok

AYNEN CANIM BENDE 2 GÜN ÖNCE ADET OLMAM GEREKİYORDU NORMAL ŞARTLARDA BU GÜN HASTANEYE GİDİP AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKTIK AMA ADETİM OLAMADIM STRES YAPTIM SANIRIM 2 SENEDİR OLMUYOR VE TESTTE TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN GINA GELDİ TESTTE YAPMIYORUM AŞILAMAYA BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM...SEN ADET OLDUN MU

Benim de öyle olmuştu canım test günüme baya vardı adet olmuştum napmayı düşünüyosun
doktor genede kan testini görmek istedi bize negatif sonuç alırsanız aşılama yaptırmayın tekrar eşinizin değerleri kötü demişti. Tüp bebeğe yönlendirdi ama onun içinde para lazım malesef hemen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…