insallah bu arada kendiliğinden olurda bir daha o.stresi yaşamazsın canımBakalım canım ben bi süre doktor görmek istemiyorum eşim de istemedi gitmemi öyle kaldı şimdilik gitmiyorum bakalım
artık ben yada bi başkası surdan ben hamileyim diye guzel bir haber versin ya.hilallll inşallah sen bu kez güzel haberi verirsin bize kuzum
doktor genede kan testi istiyor benden negatif sonucunu birde ondan duyayım diye heraldesenin adetinde cok erken gelmis.benimde 13.gun lekelenmem olmustu ama genede kan testi yaptirmistim.ertesi günde adet olmustum zaten.hayırlısı olsun.surdan bi guzel haber alamadik yaa
ya bazen kanamada olsa hamilelik oluyormus ya.ondan dolayi kesin olsun istiyorlar galiba.ama insan kendini biliyor.normal kanamamizdan farklı olsa anlarız zatendoktor genede kan testi istiyor benden negatif sonucunu birde ondan duyayım diye heralde
aynen adet belirtilerimde vardı zaten ama kondurmuyordum gebelik belirtileriyle benzer diyeya bazen kanamada olsa hamilelik oluyormus ya.ondan dolayi kesin olsun istiyorlar galiba.ama insan kendini biliyor.normal kanamamizdan farklı olsa anlarız zaten
Nasil heyacan yaptim bir bilsen.cok.şükür güzel bir haber aldik.coook tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin sağlıkla kucagina al insallah canımKızlar aşılamaya gerek kalmadı çok şükür rabbime aser gecikmen haptan değil bebiştenmişşş
Amin canım çok sqol rabbim sizede nasip etsin inşallahNasil heyacan yaptim bir bilsen.cok.şükür güzel bir haber aldik.coook tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin sağlıkla kucagina al insallah canım
aminn canim insallahAmin canım çok sqol rabbim sizede nasip etsin inşallah
tebrik ederim canım bu ay bende aşılamaya gidecektim adetimi bekliyorum 3 gün gecikti.. sabah test yaptım nagatifKızlar aşılamaya gerek kalmadı çok şükür rabbime aser gecikmen haptan değil bebiştenmişşş
Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.
Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.
Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?
Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?[/QUOTE
Merhaba sizinki aşılama değil ama aşılama oldugumuzda doktorlar 13.gun kan tahlili istiyorlar.sizde ilk ilişkiye girdiğiniz günü baz alıp 13.-14. Gün kanda baktırabilirsiniz bence
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar aşılamaya gerek kalmadı çok şükür rabbime aser gecikmen haptan değil bebiştenmişşş
benim de ağrılarım cok olmuştu kasıklarımda ve belimde doktorum yumurtlama ağrısı olduğunu normal olduğu söylemişti. 14. gün kan testine çağırdı ama ben adet oldum gidemeden. Senin ki inşallah tutarKızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.
Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.
Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?
Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
Amiin inşallah cnm hakkımızda hayırlısıHayırlısı olsun canım Allah emeğini mucizesiyle mükafatlandırsın inşallah
Çoğu kişi için evet zor bi karar ama inan hiç tereddüt etmedim canım sonuçta bir melek rabbim inşallah nasip eder onu bana kendim doğurmasam da o haberi aldıktan sonra kendimi hamile gibi kabul ettim ve bebeğimi bana getirdiklerinde ikimizde yeniden doğmuş gibi olucaz aldığım karardan dolayı çok mutlu ve umutluyumcanim yaa evlatlik alma karari cok zor ve cok guzel bir karar.ve herkesin cesaret edecegi bir durum degil.kalbinin güzelligi ve icindeki o umut insallah sana bu yil guzel seyler yasatir.
Hayırlı olsun aşılamanız insallah gebe kalmışsınızdır.peki progesteron testi kacinci gunde yaptirdiniz? Deger kactı? Ben de 10. Gunumde asilama yaptirdim ama progesteron 1 in altinda cikti 17. GunumdeYok gonal f iğnesi kullandım. Sonra senin gibi çatlatma iğnesi. Benim de erken gelişmişti yumurtalarım adetin 10. günü asilama yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?