Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok şükür bitti canım kasığım çok hafif ağrıdı hiç ağrısızdı denilebilir. İyiki anestezi almamışım boşuna çok sağol sende diğer bilgi veren arkadaşlarda
Gecmis olsun canim insallah mutlu haberlerle gelirsiniz insallah tutar hayirlisiyla

Erolummm Ovaras ikinizede cok gecmis olsun.insallah hayırlı haberler verirsiniz.simdi gun sayacaksınız kasık ağrısı ilk gün oluyor.ben ilk günler ağrıdan dik yürüyemiyordum.kendinize dikkat edin.stresten üzüntüden mümkünse uzak durun.ve güzel haberlerinizi alalım inşallah.

Sagolun Allah razı olsun çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin taktiri

Çok sağol canım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese

Mrb arkadaslar gecmıs olsun bendebbugun asılamamı oldum korktugumkgıbı gecmedı diş ağrısı basladı napacam bılmıyorum

Mrb arkadaslar gecmıs olsun bendebbugun asılamamı oldum korktugumkgıbı gecmedı diş ağrısı basladı napacam bılmıyorum
Canım hayırlı olsun birlikte alıcaz InşAllah sunucumuzu. Doktor aşılama sonrası herhangi bişey kullanmanı istedi mi. Folik asit progestan gibi. Bide ne zaman test yapmanı istedi. Dışın için parol içebilirsin canım InşAllah geçer kısa sürede

Bid
Bide canım sperm yıkama öncesi yada sonrası laboratuvardan sperm değer leri hakkında bi açıklama yaptılar mi

Bid

Bide canım sperm yıkama öncesi yada sonrası laboratuvardan sperm değer leri hakkında bi açıklama yaptılar mi
Sagol canım bısı demedılee verdıler kagıdı ben oncekı degerle karsılastırdım progestan verdı fıtıl olarak ıboinofo combi ıcıodum zatebz ona devam et dedu Insallah sonucumuz hayırlı olur canım 15 gub sonra gel dedı adet olursan da gel olmazsan da gel dedı

Banada progesteron jel verdi 15 günlük. Benimde hareket ettiğimde hafif bi kasık ve bel ağrım var işlemden önce ilaç almıştım ben hala etkisi olabilir diye düşünüyorum. Diş ağrısı için doktorla görüşüp parol alınabilir sanırım.

Hmm kasik agrisi oluyor su an bende bile var ara ara batiyor obyuzden yatin dinlenin gerekmedikce ayagi kalkmayin sikilsaniz bile caniniz sikilacak ama yapcak bisi yok cektigimiz acilara degecek insallah kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…