- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Gecmis olsun canim insallah mutlu haberlerle gelirsiniz insallah tutar hayirlisiylaÇok şükür bitti canım kasığım çok hafif ağrıdı hiç ağrısızdı denilebilir. İyiki anestezi almamışım boşuna çok sağol sende diğer bilgi veren arkadaşlarda
Çok sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinGecmis olsun canim insallah mutlu haberlerle gelirsiniz insallah tutar hayirlisiyla
Amin canim insallahÇok sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sagolun Allah razı olsun çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin taktiri
Çok sağol canım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese
Canım hayırlı olsun birlikte alıcaz InşAllah sunucumuzu. Doktor aşılama sonrası herhangi bişey kullanmanı istedi mi. Folik asit progestan gibi. Bide ne zaman test yapmanı istedi. Dışın için parol içebilirsin canım InşAllah geçer kısa süredeMrb arkadaslar gecmıs olsun bendebbugun asılamamı oldum korktugumkgıbı gecmedı diş ağrısı basladı napacam bılmıyorum
Bide canım sperm yıkama öncesi yada sonrası laboratuvardan sperm değer leri hakkında bi açıklama yaptılar miMrb arkadaslar gecmıs olsun bendebbugun asılamamı oldum korktugumkgıbı gecmedı diş ağrısı basladı napacam bılmıyorum
Sagol canım bısı demedılee verdıler kagıdı ben oncekı degerle karsılastırdım progestan verdı fıtıl olarak ıboinofo combi ıcıodum zatebz ona devam et dedu Insallah sonucumuz hayırlı olur canım 15 gub sonra gel dedı adet olursan da gel olmazsan da gel dedıBid
Bide canım sperm yıkama öncesi yada sonrası laboratuvardan sperm değer leri hakkında bi açıklama yaptılar mi
O kasik agrisi olur sakin hicbir ilac alma zamanla gecer benim hala varMerhaba kızlar bende aşılamamı oldum şimdi eve geçiyorum kolay geçti aşılamam fakat kasık ağrım var InşAllah dinlendikçe geçer oda
Ağrım yarım saat sonra geçti canım. Sen ne zaman aşılama oldun kaçıncı günündesinO kasik agrisi olur sakin hicbir ilac alma zamanla gecer benim hala var
Yok canım herhangi bi ilaç vermedi doktorum bana daKizlar size asilamadan sonra ilac verdiler mi
Doğrudur canım ben sana nazaran yeniyim benimde var batmalarımBenim bugun 4.gunum ama hala batmalar kasilmalar var canim
Sonuç olumlu olsun herşeye katlanılır rabbim güzel sonuçlar görmemizi nasip etsin inşallah hepimizeBenim bugun 4.gunum ama hala batmalar kasilmalar var canim
Aminnnnn insaallah cektigimize deger rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlatlar versin hepimizeSonuç olumlu olsun herşeye katlanılır rabbim güzel sonuçlar görmemizi nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?