Olur ben katilirim zaten kendime okuyorum bide o kisiye okurumKızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz
tamam sağolun ekliyorumOl
Olur ben katilirim zaten kendime okuyorum bide o kisiye okurum
Bende okurum canım beni de ekleT
tamam sağolun ekliyorum
Bende okurum belli bir kişinin ismiyle mi okuyacağız.Kızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz
Çok sağolunBende okurum canım beni de ekle
Evet 3 günde 1 41 Meryem suresi bir kişiye ekliyorumBende okurum belli bir kişinin ismiyle mi okuyacağız.
Bana crinone jel verdi canim bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutunamadi ne yazik ki onun disinda baska bir ilac vermediKizlar size asilamadan sonra ilac verdiler mi
Bende katilmak isterim canim uygunsaKızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz
Ne zamn yaptirdin canim senBana crinone jel verdi canim bebegin rahime tutunmasi icinmis ama tutunamadi ne yazik ki onun disinda baska bir ilac vermedi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Tüp bebek için şartlar ne acaba yalnışım yoksa 3 senelik evli olman gerekiyo yani demek istediğim 1buçuk senelik evli olan biri de yaptırabilir mı olmaz mı yoksaMerhaba bizde 30 aralıkda aşılama yaptırmıştık ama tutmamıştı eşimin değerleri düşük olduğu için aşılamada şansımızın olmadığını tüp düşünmemizi söledi doktorumuz bizde bu ay tüp bebek için tedaviye başladık herkese hakkında hayırlısı hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah..
canim hakkınızda hayirlisi olsun.insallah tüp bebekle bebeginize kavuşursunuzMerhaba bizde 30 aralıkda aşılama yaptırmıştık ama tutmamıştı eşimin değerleri düşük olduğu için aşılamada şansımızın olmadığını tüp düşünmemizi söledi doktorumuz bizde bu ay tüp bebek için tedaviye başladık herkese hakkında hayırlısı hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah..
Gecen sene canim aralik ayinda 2. asilamam yapilmisti ilkini tam olarak hatirlayamiyorum canimN
Ne zamn yaptirdin canim sen
Canim ne gibi sorun vardi esinde? Bende asilama yaptirdim 2 kere fakat tutmadi benimde esimde hareket sorunu var bizde tup dusunuyoruz 3 senem dolmasi gerekliymis mayis ayina kadar olmazsa bizde tup yaptiracagiz herhangi bir zorlugu var mi asilamadan farki nedir acabaMerhaba bizde 30 aralıkda aşılama yaptırmıştık ama tutmamıştı eşimin değerleri düşük olduğu için aşılamada şansımızın olmadığını tüp düşünmemizi söledi doktorumuz bizde bu ay tüp bebek için tedaviye başladık herkese hakkında hayırlısı hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah..
Amin insallahAllah gonlunuze gore versin inşallah rabbim bu cumanin hurmetine hem karnimizi hemde kucagimizi doldursun inşallah
Ekliyorum canımBende katilmak isterim canim uygunsa
Aşılama yaptırıp tutmadı dedin ya canım 15. Günden önce adet mi olmuştunCanim ne gibi sorun vardi esinde? Bende asilama yaptirdim 2 kere fakat tutmadi benimde esimde hareket sorunu var bizde tup dusunuyoruz 3 senem dolmasi gerekliymis mayis ayina kadar olmazsa bizde tup yaptiracagiz herhangi bir zorlugu var mi asilamadan farki nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?