- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Amin canım inşallah:)insallah canim benim.senin ve meleğinin duasi kabul olur eminim
CANIM KAC YASINDASIN VE NEDEN ASILAMAN TUTMADI. AZCIK BILGI VER YA BN DE BU AY ASILAMA YAPICAMKizlar herkese merhaba..ikinci asilamanin hüsranını ve umutsuzluğunu üzerimden atıp tekrar geldimincir kürü yapmaya başladım.bir kaç gün sonra da havuç kürüyle karıştırıp içmeye devam etcem.birde bu şekilde deneyelim bakalım
canim ben 34 yaşındayım.aşılamanın neden tutmadığı hakkında bir bilgim yok.yani bunu bilemeyiz.ben devlet hastanesinde yaptırdım.önce klomen hap verdiler yumurta gelişsin diye.5 gün kullanoyosun.bu arada kontrole çağırıyorlar.yumurta yeterli şekilde büyüdüyse çatlama iğnesi veriyorlar.sonrada aşılama için gün veriyorlar..bizimki sebepsiz infertilite.yani görünürde bir sorun yok ama olmuyor.İnşallah sizinki ilkinde tutarCANIM KAC YASINDASIN VE NEDEN ASILAMAN TUTMADI. AZCIK BILGI VER YA BN DE BU AY ASILAMA YAPICAM
ICIM KIPIR KIPIT INS TUTAR HEPIMIZIN DUALARI. BU HFTA OLURUM HERALDE GOGUSLERIM SISTI. ASILAMA NASIL OLUYO DEWLETTEMI YAPTIN OZELDEMI SORUNUN NEYDI
Bildigim kadariyla hamilelik canim 5 ve uzeri yeni sanirim hayirli olsunMerhaba kızlar bişey soracağım hcg 10 hamilelik değil mi
Yanlış yazmışım canım heyecandan dün 0.10 yazmam lazimdi cvp verdiğin için teşekür ederim herkeseBildigim kadariyla hamilelik canim 5 ve uzeri yeni sanirim hayirli olsun
Hayirlisi olsun canim zamanini var demekki rabbim dogru zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin insallah cumlesineYanlış yazmışım canım heyecandan dün 0.10 yazmam lazimdi cvp verdiğin için teşekür ederim herkese
Aminnn nn inşalah 3 yil olunca sabirsiz oluyomHayirlisi olsun canim zamanini var demekki rabbim dogru zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin insallah cumlesine
Dogrudur canim benimde 3 yil olucak 2 asilama tutmayinca umitsizlige dustum nasip artikAminnn nn inşalah 3 yil olunca sabirsiz oluyom
Adina sewindim canim. Bn henuz olmadim. Ins hyrlisyla kucagimiza aliriz hersey gönlümüz ce olsunSelam Aleyküm kızlar bende perşembe günü aşılama yaptiricam Allah izin verirse yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş. Akşam 8 de catlatma iğnesi vurulup perşembe sabahı da aşılamam yapılıcak InşAllah. Benimle aynı vakit aşılama yaptiricak olan varsa destek olalım birbirimize
As canım bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız. Anestezili mi yaptıracaksın konuştun mu doktorunlaSelam Aleyküm kızlar bende perşembe günü aşılama yaptiricam Allah izin verirse yumurta kontrolüm vardı bugün 3 tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş. Akşam 8 de catlatma iğnesi vurulup perşembe sabahı da aşılamam yapılıcak InşAllah. Benimle aynı vakit aşılama yaptiricak olan varsa destek olalım birbirimize
Yok canım anestezi olmuycak bana heyecanlı mısın ben çok heyecanliýim yarın 10 gibi yapılıcak aşılamam gene haberleşelim olur muAs canım bende yarın ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız. Anestezili mi yaptıracaksın konuştun mu doktorunla
Benimki 12 de cnm doktorla konuşmadık şuan kararsızım anestezili mi anestezisiz mi olsa bilemiyorum bende çok heyecanlıyım nasıl geçecek acabaYok canım anestezi olmuycak bana heyecanlı mısın ben çok heyecanliýim yarın 10 gibi yapılıcak aşılamam gene haberleşelim olur mu
2 dk lık olaymış canım anestezi istemedim o yüzden kısa sürüyo diye aynı vakitte olucaz büyük ihtimal yarına daha da sakinleşirim InşAllah diye düşünüyorumBenimki 12 de cnm doktorla konuşmadık şuan kararsızım anestezili mi anestezisiz mi olsa bilemiyorum bende çok heyecanlıyım nasıl geçecek acaba
Kızlar allah inşallah hepimize versin bende pazartesi gunu ilk asilamami oldum ama anesteziye felan gerek yok bence 5dk da bitiyor duayla girin meryem ve yasin suresini okuyun allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?