Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım Eylül'de yaptırıcam sen niye tüpten sonra aşılama yaptırıyorsun ben önce aşılama yapılır sonuç alınamazsa tüp bebek uygulaması yapılır diye biliyorum
benim durum karışık genetik ayrıştırma için gittik embriyo birikti döllenme olmadı kalite yoktu yumurtada kalitesiz dendi bunlar olurkende rapor kullanmadımşimdi testlerde sıkıntı yok ama 1,5 senedir hamile kalamadım mecburen aşılama yapacaz 2 kere sonra tüp bebek

Anladım canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sağlıklıca evladını kucağına almayı nasip etsin

Kizlar ürolog eşimin testine falan baktı muayene etti sadece morfolojik olarak sıkıntı var spermde. 100%1 çıkmıştı son testte. Asilama yapmak için aceleniz yoksa ilaçla düzeltmeye calisalim dedi kabul ettik benim bu aylarda aşılama yapma planim yattı. Bizde 3 aylık ilaç kullancaz olmassa ekim gibi baslariz aşılamaya. Keşke bunlara gerek kalmadan bebislerimiz sürpriz yapsa annelerine. Ama herşeyin hayırlısı. Sizi seviyorum. Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin...

canım belki eşinin tedavi sürecinde hamile kalırsın

Amin canım inşallah

Üzüldüm gerçekten kaç gündür aklımdaydı sana sormak peki görüştün mü doktorunla ne diyo şimdi ne olacak yani ne yapacaksın
BEN DE ÜZÜLDÜM VALLA
alışırmıstım kendimi ama yıne de üzüldüm
bu ay boş gececek eylulde ıkıncı asılamayı olacagım

sen ne zaman olacaksın ?

BEN DE ÜZÜLDÜM VALLA
alışırmıstım kendimi ama yıne de üzüldüm
bu ay boş gececek eylulde ıkıncı asılamayı olacagım

sen ne zaman olacaksın ?
İnşallah 2.tutar da anne olursun hayırlısıyla bende ekim kasım gibi Korkuyorum çünkü Buarada sizde sorun neydi

İnşallah 2.tutar da anne olursun hayırlısıyla bende ekim kasım gibi Korkuyorum çünkü Buarada sizde sorun neydi
korkacak hiçbirşey yok
bak ben balık burcuyum çok hassasım ona göre ben bile birsey yok diyorum:)
bizde sorun eşimin spermlerinde ileri hareketi az ve morfoloji değeri düşük
ya sizin ?

kızlaar bende 2. aşılamami yaptirdim bugun 5. gunum insallha hayirlisiyla tutar

korkacak hiçbirşey yok
bak ben balık burcuyum çok hassasım ona göre ben bile birsey yok diyorum:)
bizde sorun eşimin spermlerinde ileri hareketi az ve morfoloji değeri düşük
ya sizin ?
Bizdede eşimin sperm sayısı 8milyon ve ileri hareketlilik düşük çıktı.Aslında korkum işlemle değil tamamen spekulum kaynaklı

Bizdede eşimin sperm sayısı 8milyon ve ileri hareketlilik düşük çıktı.Aslında korkum işlemle değil tamamen spekulum kaynaklı
canim sunu soyliyim dedigim gibi benim 2. asilamam 1. de cok agrim olmustu kasığımda ve karnımda hatta 3 gün lekelenme bile olmustu 2. de hic agrim sızım olmadi yani korkmayin korkacak bisey yok yüce rabbim verir sabrini

hım ileri hareket az olunca olması zorlasıyor işte bebegın
ne zamandır korunmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…