Ben 2 farklı doktora gittim ilki devletteydi vajinal muayene yaptı çok şükür bi sorun yok dedi ama ortamı sevmedim aynı anda 2-3 hasta içerde oluyor vs özele gittim ki doktoruma bulunduğum şehrin en iyisi denir oda adetin 3. Günü vajinal muayene yaptı çok şükür o da yok bi sıkıntı kafana takma olur ama yok ben bekleyemem dersen gel aşılama yapıyım dedidoktorum 2 aylık klomen tedavavisinin ardından hamile kalamadığım için belki tüplerin kapalıdır önce rahim filmi çekelim dedi, Ağustosta rahim filmi çektik Eylülde aşılama oldu tatlım
Aaaa bunu bilmiyodum canim cok sagol ❤2 aşılama yaptırdığında otomatik olarak tüp raporu çıkıyor canım
rahim filmi ile aşılamayı kıyaslarsam aşılamada hiçbirşey hissetmedim rahim filminde can çekiştim hatta sonrasında bayılmıştım
Ben 2 farklı doktora gittim ilki devletteydi vajinal muayene yaptı çok şükür bi sorun yok dedi ama ortamı sevmedim aynı anda 2-3 hasta içerde oluyor vs özele gittim ki doktoruma bulunduğum şehrin en iyisi denir oda adetin 3. Günü vajinal muayene yaptı çok şükür o da yok bi sıkıntı kafana takma olur ama yok ben bekleyemem dersen gel aşılama yapıyım dedi
Aşılamada anesteAynen aşılama kolay, ama rahim filmi anestezili yaptırdığım halde benimde adetten kat be kat fazlası ağrım olmuştu hatta ağlayarak uyanmışım sancıdan
Hatta benim doktorum annemin arkadaşı var burada onun kankası ve doktorumun ablasıyla da ben muhabbetliyim her ikiside beni sorunca doktorum onun önemli bir durumu yok basit işşşşş kafasında büyütüyor boşuna ağlayıp üzülüyor biz neler gördük demiş sonra ben sordum dedim aşılama yaptırıcam be zaman geliyim adetin 2. Günü gel dedi demekki istemeyecek rahim filmi ben aşılamayı düşününce böyleyim film istese ne olur acabaBendede fılm ıstenmedı ultrason teknıklerı cok gelişmiş cok gerek görmüyoruz dedı cünkü hastalarımız cok stres yasıyolar dedı doktorum ve yumurta ıyı gelişiyosa rahım ıyı görünüyosa rahımde su yoksa buna ihtıyac duymuyoruz dedı asılama da
Aşılamaya başlamadan anestezi verildi uyudun sonra uyandın hiçbirşeyi duymadın hissetmedin demiBana da 3 kez klomen kullanalım ardından rahim filmi ardından aşılama deneriz demişti, Ama biz 2. klomende de olmayınca dedik artık aşılama deneyelim. Eşinde bi sıkıntı yoksa beklemek gerekir evet de bizde ileri hareketli sayısı azdı, Bana da bekle stres yapma olur demişti ama bekleyemedim
Benim doktor ilaçlar falan 1000 tl yi bulur dediKızlar fıyatlar yüksekmı orda mesela ilaclar dahıl ne kadar tutuyo tam olarak merak ettım bızım sadece bır iğnemiz 75 euru mesela
Eşimde sperm sayısı ve ileri hareketlilik düşüktü ilaç kullanıyor 3 aydır sigarayı bıraktı kürler falan kullandı bakalım hayırlısıBana da 3 kez klomen kullanalım ardından rahim filmi ardından aşılama deneriz demişti, Ama biz 2. klomende de olmayınca dedik artık aşılama deneyelim. Eşinde bi sıkıntı yoksa beklemek gerekir evet de bizde ileri hareketli sayısı azdı, Bana da bekle stres yapma olur demişti ama bekleyemedim
2 aşılama yaptırdığında otomatik olarak tüp raporu çıkıyor canım
Bızım de 1000 euro yu buluyo hepsı türk parasına dönüstürünce baya fark var ama canımız saolsun bebişim olsunda allahın izniyle herseyımı vermeye hazırım yaBenim doktor ilaçlar falan 1000 tl yi bulur dedi
Ben ilk ignemi aldigim zaman kucuk bir sehirdeydim. Gonal-f hazir siringa 400'e, manueli de 440 demislerdi. Hazir kullandim simdiye kadar hep. Kendi sehrime donunde doktorumdan aldim ayni igneyi 280'e :) kucuk sehirde yasayanlara Allah kolaylik versin. Eczaneler bile somuruyor.Kızlar fıyatlar yüksekmı orda mesela ilaclar dahıl ne kadar tutuyo tam olarak merak ettım bızım sadece bır iğnemiz 75 euru mesela
düşün bende uyanık çektirdim birde sol tarafım karın duvarıma yapışıktı ve yarım rahimliydimAynen aşılama kolay, ama rahim filmi anestezili yaptırdığım halde benimde adetten kat be kat fazlası ağrım olmuştu hatta ağlayarak uyanmışım sancıdan
300 tl kadar verdim benKızlar fıyatlar yüksekmı orda mesela ilaclar dahıl ne kadar tutuyo tam olarak merak ettım bızım sadece bır iğnemiz 75 euru mesela
aşılama yaptırdığına dair yazı veriyor özelde yaptırdığında tüp işini iyice araştır olumsuz şeylerde başka doktora da danışmayı ihmal etme .. evet indirimli olmasıBen bu rapor islerini falan hic bilemiyorum. Doktorumun ozel muayenehanesine gidiyorum. Tup bebek icin de bir ozel, bir de hastanede bir doktor onermisti su anki dr.um.
Henuz doktorlarla gorusup tup icin netlestirmedim ama ozelde yaptiracak olursam da rapor gerekiyor mu? Raporun avantaji indirim olmasi mi?
Bir de ben ozel doktorda yapilinca asilamalar, ben de rapor alabiliyor muyum? Bilginiz var mi?
Sıgorta var dıyemi uygun peki çünkü aldığmız iğnenın kalemi bıle senın ödediğinden pahalı burda cok ıyımış işallah sonucuda ıyı olur canım benim300 tl kadar verdim ben
Aşılamada aneste
Hatta benim doktorum annemin arkadaşı var burada onun kankası ve doktorumun ablasıyla da ben muhabbetliyim her ikiside beni sorunca doktorum onun önemli bir durumu yok basit işşşşş kafasında büyütüyor boşuna ağlayıp üzülüyor biz neler gördük demiş sonra ben sordum dedim aşılama yaptırıcam be zaman geliyim adetin 2. Günü gel dedi demekki istemeyecek rahim filmi ben aşılamayı düşününce böyleyim film istese ne olur acaba
Evet canım burdada 75 eurodan başlıyoBen ilk ignemi aldigim zaman kucuk bir sehirdeydim. Gonal-f hazir siringa 400'e, manueli de 440 demislerdi. Hazir kullandim simdiye kadar hep. Kendi sehrime donunde doktorumdan aldim ayni igneyi 280'e :) kucuk sehirde yasayanlara Allah kolaylik versin. Eczaneler bile somuruyor.
Bızım de 1000 euro yu buluyo hepsı türk parasına dönüstürünce baya fark var ama canımız saolsun bebişim olsunda allahın izniyle herseyımı vermeye hazırım ya
Aşılamaya başlamadan anestezi verildi uyudun sonra uyandın hiçbirşeyi duymadın hissetmedin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?