Canim eger klomen gibi bi ilacsa kullanma cunku kist yapiyor ona gore bakip veriyor doktor zaten muayene olmadan yapma bide kisti basina bela edersinevet canı bir defa kullanmıştım yinemi deneseme bu ay diye düşünüyorumda. ama dr a falan gitmeyeceğim kafama göre kullansammıki
Sen cok tatlisin ya ismini dogru koymusun ruhudeliiiiiii sıkıntılardan uzak dur derım kocanla basbasa gecır zamanını bence herkesıde cok dınleme o arkadasının zamanıymış olmuş denetımınde dedıgı gıbı öyle olaydı ooooooooo neyse sen otur sakin düşün ve ne yapcagna karar ver asıl senın ne ıstedıgın önemli tatlımGünaydın kızlar ya bana bi akıl verin lütfen haftaya persembe eşim tahlile gidecek sonraki haftada ben gidicem ve aşılama startı verilecek bu hafta benim yumurtlama haftam bi aklım başka şehirde teyzem var git hafta sonu yanında kal kafa dinle diyo bi aklımda ne işin var zaten köprüden önce son çıkıştasın bol bol kocişinle boşluk doldurmaca oyna zaten haftaya 3 gün perhiz yapılacak test için belli mi olur belkide Rabbim aşılamaya gerek kalmadan nasip eder diyorum ne dersiniz kızlar gitsen rahatlarmıyım iyi gelirmi ha birde teyzemle babam yakın oturuyor ve biz görüşmüyoruz şimdi onunla karşılaşırım sıkıntısı beni daha mı gerer bilemedim siz olsanız ne yapardınız birde ya kızlar çok afedersiniz ama ben çok fenayım bu ay hergün eşimle birlikte olsak yine yetmiyor acayip istekliyim yani 16 aydır ilk kez böyle oldum bir arkadaşım hamile kalacağım ay bende böyle olmustum adamı balkonda bekliyordum rahim çocuk istediğinde böyle istekli olunurmuş demişti eeee ne dediniz siz bu işe @mihraceeSchonerDuft @Tweety Hurihuri2013 cerkeskizi1 @Anne kaz Asksevgihuzur sosyalbilimci
hangi ilacı kullanıyordunKizlar ciktim cuma tekrar gitcez bugun adetten sonraki 12 .gun henuz buyume az yani anlicaniz cumaya kaldi
hoş geldin canım bende test günü bekliyorum haftaya pazartesi yapacam ..Kızlar merhaba beni de aranıza alın :)))))))) , Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... 2 yıllık evliyim ( Ve bunun 1 yılı vajinismusla geçti) , yaşım 33, 1 yıla yakındır bende hamile kalamadım, 2 ay klomen tevdavisinden sonra aşılama istedim ve Cuma günü aşılama oldum ve günümü bekliyorum.
Ruhudeli aşılamamı çok kastığım için anestezili yapmak istedi doktorum, endişelenme hiçbişey anlamıyosun bile
hoş geldin canım bende test günü bekliyorum haftaya pazartesi yapacam ..
Canım bence gitme derimGünaydın kızlar ya bana bi akıl verin lütfen haftaya persembe eşim tahlile gidecek sonraki haftada ben gidicem ve aşılama startı verilecek bu hafta benim yumurtlama haftam bi aklım başka şehirde teyzem var git hafta sonu yanında kal kafa dinle diyo bi aklımda ne işin var zaten köprüden önce son çıkıştasın bol bol kocişinle boşluk doldurmaca oyna zaten haftaya 3 gün perhiz yapılacak test için belli mi olur belkide Rabbim aşılamaya gerek kalmadan nasip eder diyorum ne dersiniz kızlar gitsen rahatlarmıyım iyi gelirmi ha birde teyzemle babam yakın oturuyor ve biz görüşmüyoruz şimdi onunla karşılaşırım sıkıntısı beni daha mı gerer bilemedim siz olsanız ne yapardınız birde ya kızlar çok afedersiniz ama ben çok fenayım bu ay hergün eşimle birlikte olsak yine yetmiyor acayip istekliyim yani 16 aydır ilk kez böyle oldum bir arkadaşım hamile kalacağım ay bende böyle olmustum adamı balkonda bekliyordum rahim çocuk istediğinde böyle istekli olunurmuş demişti eeee ne dediniz siz bu işe @mihraceeSchonerDuft @Tweety Hurihuri2013 cerkeskizi1 @Anne kaz Asksevgihuzur sosyalbilimci
Amiin ins. Hosgeldin :) benim asilamam da persembe gunu oldu, ayin 2'sini bekliyorum test icin.Kızlar merhaba beni de aranıza alın :)))))))) , Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... 2 yıllık evliyim ( Ve bunun 1 yılı vajinismusla geçti) , yaşım 33, 1 yıla yakındır bende hamile kalamadım, 2 ay klomen tevdavisinden sonra aşılama istedim ve Cuma günü aşılama oldum ve günümü bekliyorum.
Ruhudeli aşılamamı çok kastığım için anestezili yapmak istedi doktorum, endişelenme hiçbişey anlamıyosun bile
Sağolasın canım :))) Inşallah tutar ilk asilamanmiAmiin ins. Hosgeldin :) benim asilamam da persembe gunu oldu, ayin 2'sini bekliyorum test icin.
Hoşgeldin canım işallah meleğin senınledir hepimiz aynı gayedeyız aramıza almak ne demekkkkk canım benim tekrar hoşgeldın:)Kızlar merhaba beni de aranıza alın :)))))))) , Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... 2 yıllık evliyim ( Ve bunun 1 yılı vajinismusla geçti) , yaşım 33, 1 yıla yakındır bende hamile kalamadım, 2 ay klomen tevdavisinden sonra aşılama istedim ve Cuma günü aşılama oldum ve günümü bekliyorum.
Hayırlısı canım benim sıkma canınıKizlar ciktim cuma tekrar gitcez bugun adetten sonraki 12 .gun henuz buyume az yani anlicaniz cumaya kaldi
Hoşgeldin canım işallah meleğin senınledir hepimiz aynı gayedeyız aramıza almak ne demekkkkk canım benim tekrar hoşgeldın:)
12 .ci günden çıkıyormuymuş bende mi 12 den yapsamHoşbulduk canım, doktorum 12. gün yapabilirsin dedi testi ama aşılama gününü saymadan umarım biz de hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize :))))
klomenhangi ilacı kullanıyordun
ben iğne ile olmuştum 10.cu günde büyümüştü klomen ile farklı ilerliyor belkiklomen
raporlu ünv. hastanesinde yaptırdım cnmKızlar asilamayi ozelde mi yaptırdınız yoksa devlette mi?rapor cikarttiniz mi
Peki bu rapor nasil cikartiliyor canim?raporlu ünv. hastanesinde yaptırdım cnm
12 .ci günden çıkıyormuymuş bende mi 12 den yapsamgerçi cesaret sıfır adet olana kadar beklerim aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?