Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canı bir defa kullanmıştım yinemi deneseme bu ay diye düşünüyorumda. ama dr a falan gitmeyeceğim kafama göre kullansammıki
Canim eger klomen gibi bi ilacsa kullanma cunku kist yapiyor ona gore bakip veriyor doktor zaten muayene olmadan yapma bide kisti basina bela edersin

Sen cok tatlisin ya ismini dogru koymusun ruhudeliiiiiii sıkıntılardan uzak dur derım kocanla basbasa gecır zamanını bence herkesıde cok dınleme o arkadasının zamanıymış olmuş denetımınde dedıgı gıbı öyle olaydı ooooooooo neyse sen otur sakin düşün ve ne yapcagna karar ver asıl senın ne ıstedıgın önemli tatlım

Kizlar ciktim cuma tekrar gitcez bugun adetten sonraki 12 .gun henuz buyume az yani anlicaniz cumaya kaldi

Kızlar merhaba beni de aranıza alın :)))))))) , Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... 2 yıllık evliyim ( Ve bunun 1 yılı vajinismusla geçti) , yaşım 33, 1 yıla yakındır bende hamile kalamadım, 2 ay klomen tevdavisinden sonra aşılama istedim ve Cuma günü aşılama oldum ve günümü bekliyorum.

Ruhudeli aşılamamı çok kastığım için anestezili yapmak istedi doktorum, endişelenme hiçbişey anlamıyosun bile

hoş geldin canım bende test günü bekliyorum haftaya pazartesi yapacam ..

Canım bence gitme derim
Gitsen ordayken aklın eşinde kalcak
Hem istekliyim diyosun eşinle vakit geçir bol bol romantizm

Amiin ins. Hosgeldin :) benim asilamam da persembe gunu oldu, ayin 2'sini bekliyorum test icin.

Hoşgeldin canım işallah meleğin senınledir hepimiz aynı gayedeyız aramıza almak ne demekkkkk canım benim tekrar hoşgeldın:)

Hoşbulduk canım, doktorum 12. gün yapabilirsin dedi testi ama aşılama gününü saymadan umarım biz de hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize :))))
12 .ci günden çıkıyormuymuş bende mi 12 den yapsam gerçi cesaret sıfır adet olana kadar beklerim aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…