Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insallah sonuc alirsinda geri kalanlarla ugrasmazsin rabbim yardimcimiz olsun

benim hikayemde 3 senelik evliyim 22 yasindayim yasim kucuk olsada 3 senedir ugrasiyorm bi ara ara verdim 1 senedir baya ugrasiyorum esim varikosel ameliyati oldu biraz bekledik simdi ilk asilammami denicem

Hayirlisi olsun ins benim de keyfim kacti birazcik, adet oncesi belirtiler basladi gibi
Sivilce mesela, canimin tatli cekmesi gibi. Bugune kadar umutluydum ama sanirim umudumu kaybettim bugun.

Amin sen baya küçüksün allah gönlüne göre versın tatlım
amiiin olur mu kimin kimden sansli oldugu bilinmez ablacim rabbim ol diyecek olacak belki bizlerde senin yasina kadar hic couk sahibi olamayacagiz bu mucadeleleri veriyoruz ama Allahim ol derse olacak bunuda biloyoruz her ne kadar etkenler yas kilo su bu densede

Bence gitme :)
Gidecegin yerde pek rahat degilmiş,
Evde eşinle kal ama hep hareketli müzik dinle rahat ol bence :)

Hayirlisi olsun ins benim de keyfim kacti birazcik, adet oncesi belirtiler basladi gibi
Sivilce mesela, canimin tatli cekmesi gibi. Bugune kadar umutluydum ama sanirim umudumu kaybettim bugun.
Benim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyse

Hemen yelkenleri suya indirme iyi düşün iyi olsun kötü düşünmek kötüyü çağırırmış aklını başka şeylere ver hiç birşey yapamıyorsan boya kitabı al boyama yap kitap oku

Yapma daha yok ortada bısey umudunu yıtırmek yokkkkkkkkk tatlım

Ne bileyim, duygusal kismi cok zor bu isin zaten bi de balik burcuyum, gel-git cok..

Benim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyse

Ya dinlemeyim diyorum kendimi ama en ufak hareketleri bile hissediyorum. Muhtemelen tamamen ignelerin yan etkisi. Ama iste gonul..
progesteron aliyor muydun disaridan takviye?
O hormon hamilelikte artiyor diye biliyorum, belki onun tesirindendir.

Anam kız SchonerDuft bas dönmesi mide bulantısı hayır olur inşallah pazartesiydi demi tahlil günün
Her belirtiyi hamilelige yorma potansiyelim var şuan ... pazartesi canım

Folik asit alıyorum sadece ....
Çatlama etkisi 10 13 gün sürer jelde kullanıyorsan etkiler değişiyordur

Hemen yelkenleri suya indirme iyi düşün iyi olsun kötü düşünmek kötüyü çağırırmış aklını başka şeylere ver hiç birşey yapamıyorsan boya kitabı al boyama yap kitap oku
Dizi film ne varsa onlara sardim. Ya iyi dusunuyorum, bosu bosuna hayal kurma diyorum sonra. Kotu dusunuyorum moralim bozuluyor. Kafami dagitmakta cok zorlandim bugun.

Her belirtiyi hamilelige yorma potansiyelim var şuan ... pazartesi canım

Folik asit alıyorum sadece ....
Çatlama etkisi 10 13 gün sürer jelde kullanıyorsan etkiler değişiyordur
Yok basim donuyor midem bulaniyor yazmissin ya, normalde erken belirtiler. Eger progesteron aliyorsan belki onun etkisidir diyecektim. Ben de bas donmesi var mesela ama haptan oldugunu biliyorum. Baslamadan once yoktu. 8. Gunde cikanlari arastiriyorum su an, dayanamayip test yapasim var 2 gun sonra

Yok folik asit kullanıyorum sadece ...
Kaçıncı gün bugün? Benim 10.cu gün bende başlarda 10. gün yapacam dedim yani bugün yapmadım o gün gelince cesaret gidiyor en güzeli gününü beklemek ....
Midem kaç gündür kötü yanlız dün istifra edecek gibi oldum .. baş dönmesi de oldu ilk kez şöyle de olabilir beyin kendini hamile hissetmek istiyorsa belirtiler çıkar umut halen sıfır

7. Gunum benim. Evet dedigin gibi de olabilir. Talniz benim dun gece sol tarafimda asiri bir sancim oldu. Folikullerden birinin catlamayip kiste dondugunden supheleniyorum. 25 cmdi birisi catlatma ignesini vurdugumda, muhtemelen o. Onceki kistimden tanidim
Sancinin turunu. Bugun doktora ugramaya calisacagim. Benim su an hamile olduguma dair en ufak bir umidim yok yani isin mantikli tarafi :) doktorum maalesef burada okuduklarima gore catlatma ignesi icin biraz gecikmis.. 22 ve 25 cmdi. Herkes 18-19'da falan vurmus ignelerini.

Gunaydiin bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…