- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
insallah sonuc alirsinda geri kalanlarla ugrasmazsin rabbim yardimcimiz olsunÜç senelik evlıyım yutdusında yaşıyorum bu üçüncü aşılamam olcak persembe günü baslıcam ığnelere sanırsam salı günü yapılır asılamam allahın ıznıyle 39 yasındayım esım 44 hıcbır sorun yok dıyo doktorum sonuncu asılamam olcakmış bu işallah tutar tutmassa tüp bebege gecıcez canım benım
benim hikayemde 3 senelik evliyim 22 yasindayim yasim kucuk olsada 3 senedir ugrasiyorm bi ara ara verdim 1 senedir baya ugrasiyorum esim varikosel ameliyati oldu biraz bekledik simdi ilk asilammami denicemYok zaten daha ikinci asilamam. Tup karari almistim ben aslinda; son bir manevrayla tekrar asilama yapmak istedim :) su an 4'e kadar deneme modundayim tupe gecmeden once.
5 senelik evliyim ben. Pcom var. 2 asilama bir kist ameliyati oldum. Pco ve kiste ragmen butun degerlerim normal. Sebepsiz infertilite. Senin hikayen nedir?
Amin sen baya küçüksün allah gönlüne göre versın tatlıminsallah sonuc alirsinda geri kalanlarla ugrasmazsin rabbim yardimcimiz olsun
Amin sen baya küçüksün allah gönlüne göre versın tatlım[/QUOTE
Aranızda en büyük benım ya hepınızın sansı benımkınden fazla gıbı geliyo ne bılım canım yaAmin sen baya küçüksün allah gönlüne göre versın tatlım
Yapma daha yok ortada bısey umudunu yıtırmek yokkkkkkkkk tatlımHayirlisi olsun insbenim de keyfim kacti birazcik, adet oncesi belirtiler basladi gibi
Sivilce mesela, canimin tatli cekmesi gibi. Bugune kadar umutluydum ama sanirim umudumu kaybettim bugun.
amiiin olur mu kimin kimden sansli oldugu bilinmez ablacim rabbim ol diyecek olacak belki bizlerde senin yasina kadar hic couk sahibi olamayacagiz bu mucadeleleri veriyoruz ama Allahim ol derse olacak bunuda biloyoruz her ne kadar etkenler yas kilo su bu densedeAmin sen baya küçüksün allah gönlüne göre versın tatlım
Bence gitme :)Günaydın kızlar ya bana bi akıl verin lütfen haftaya persembe eşim tahlile gidecek sonraki haftada ben gidicem ve aşılama startı verilecek bu hafta benim yumurtlama haftam bi aklım başka şehirde teyzem var git hafta sonu yanında kal kafa dinle diyo bi aklımda ne işin var zaten köprüden önce son çıkıştasın bol bol kocişinle boşluk doldurmaca oyna zaten haftaya 3 gün perhiz yapılacak test için belli mi olur belkide Rabbim aşılamaya gerek kalmadan nasip eder diyorum ne dersiniz kızlar gitsen rahatlarmıyım iyi gelirmi ha birde teyzemle babam yakın oturuyor ve biz görüşmüyoruz şimdi onunla karşılaşırım sıkıntısı beni daha mı gerer bilemedim siz olsanız ne yapardınız birde ya kızlar çok afedersiniz ama ben çok fenayım bu ay hergün eşimle birlikte olsak yine yetmiyor acayip istekliyim yani 16 aydır ilk kez böyle oldum bir arkadaşım hamile kalacağım ay bende böyle olmustum adamı balkonda bekliyordum rahim çocuk istediğinde böyle istekli olunurmuş demişti eeee ne dediniz siz bu işe @mihraceeSchonerDuft T Tweety Hurihuri2013 cerkeskizi1 @Anne kaz Asksevgihuzur @sosyalbilimci
Benim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyseHayirlisi olsun insbenim de keyfim kacti birazcik, adet oncesi belirtiler basladi gibi
Sivilce mesela, canimin tatli cekmesi gibi. Bugune kadar umutluydum ama sanirim umudumu kaybettim bugun.
Anam kızBenim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyse
Hemen yelkenleri suya indirme iyi düşün iyi olsun kötü düşünmek kötüyü çağırırmış aklını başka şeylere ver hiç birşey yapamıyorsan boya kitabı al boyama yap kitap okuHayirlisi olsun insbenim de keyfim kacti birazcik, adet oncesi belirtiler basladi gibi
Seni çok pis döverim alırım elime odunu ıslatıp ıslatıp döverim hemde hııııııııAranızda en büyük benım ya hepınızın sansı benımkınden fazla gıbı geliyo ne bılım canım ya
Yapma daha yok ortada bısey umudunu yıtırmek yokkkkkkkkk tatlım
Benim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyse
Her belirtiyi hamilelige yorma potansiyelim var şuan ... pazartesi canımAnam kızSchonerDuft bas dönmesi mide bulantısı hayır olur inşallah pazartesiydi demi tahlil günün
Folik asit alıyorum sadece ....Ne bileyim, duygusal kismi cok zor bu isinzaten bi de balik burcuyum, gel-git cok..
Ya dinlemeyim diyorum kendimi ama en ufak hareketleri bile hissediyorum. Muhtemelen tamamen ignelerin yan etkisi. Ama iste gonul..
progesteron aliyor muydun disaridan takviye?
O hormon hamilelikte artiyor diye biliyorum, belki onun tesirindendir.
Dizi film ne varsa onlara sardim. Ya iyi dusunuyorum, bosu bosuna hayal kurma diyorum sonra. Kotu dusunuyorum moralim bozuluyor. Kafami dagitmakta cok zorlandim bugun.Hemen yelkenleri suya indirme iyi düşün iyi olsun kötü düşünmek kötüyü çağırırmış aklını başka şeylere ver hiç birşey yapamıyorsan boya kitabı al boyama yap kitap oku
Yok basim donuyor midem bulaniyor yazmissin ya, normalde erken belirtiler. Eger progesteron aliyorsan belki onun etkisidir diyecektim. Ben de bas donmesi var mesela ama haptan oldugunu biliyorum. Baslamadan once yoktu. 8. Gunde cikanlari arastiriyorum su an, dayanamayip test yapasim var 2 gun sonraHer belirtiyi hamilelige yorma potansiyelim var şuan ... pazartesi canım
Folik asit alıyorum sadece ....
Çatlama etkisi 10 13 gün sürer jelde kullanıyorsan etkiler değişiyordur
Yok folik asit kullanıyorum sadece ...Yok basim donuyor midem bulaniyor yazmissin ya, normalde erken belirtiler. Eger progesteron aliyorsan belki onun etkisidir diyecektim. Ben de bas donmesi var mesela ama haptan oldugunu biliyorum. Baslamadan once yoktu. 8. Gunde cikanlari arastiriyorum su an, dayanamayip test yapasim var 2 gun sonra
Yok folik asit kullanıyorum sadece ...
Kaçıncı gün bugün? Benim 10.cu gün bende başlarda 10. gün yapacam dedim yani bugün yapmadım o gün gelince cesaret gidiyor en güzeli gününü beklemek ....
Midem kaç gündür kötü yanlız dün istifra edecek gibi oldum .. baş dönmesi de oldu ilk kez şöyle de olabilir beyin kendini hamile hissetmek istiyorsa belirtiler çıkar umut halen sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?