Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herşey tek taraflı olmuyor işte anne adayları bebeğime bişi olmasında die içine atıo ama karşı taraf bunu suistimal edio kötüye kullanıo
tabi canım iki taraflı işler hele aile dengesini kurmak çok çok zor .. sen şimdi kendini rahat mutlu hissedeceğin şeyler yap bebeğini düşün mutlu ol gülümse ..

Açıkcası bende düşündüm bu adama değer mi diye

5 aydır hiç kavga etmioduk aşılama oldum yatıyorum adama bişiler oldu ben annesinden şüpheleniyorum çünkü iş saatinde saatlerce annesiyle konuşmuş teline baktığımda
Sen iyimisin canim yeni gördüm sinirim bozuldu ya kiyamam ben sana korkma melegin seni bulduysa daha sıkı sarılır annesıne üzülme olurmu

Sen iyimisin canim yeni gördüm sinirim bozuldu ya kiyamam ben sana korkma melegin seni bulduysa daha sıkı sarılır annesıne üzülme olurmu
Ahhhhhhhhh bu kaynanalarrrrr ne yapcaklar oğullarını naftalınlıyıp dolaba kaldırsınlar ayrılamıyolarsa arada cıkarıp havalandırsınlar temız pak durur oğulları köşe yastığı gibi

Ahhhhhhhhh bu kaynanalarrrrr ne yapcaklar oğullarını naftalınlıyıp dolaba kaldırsınlar ayrılamıyolarsa arada cıkarıp havalandırsınlar temız pak durur oğulları köşe yastığı gibi
benimki tam anacı bu aradeşim 39 yaşında kızlar bi yere yemeğe gidioruz mesela keşke annemlerde gelseydi dio her anımızda mutlaka annnesini pay biçiyor

inşallah canım kavgamıza yada ilşkime üzülmüyorum emeklerimiz boşa giderse ona üzülürüm çünkü herşey çok güzel gitti demişti doktor

inşallah canım kavgamıza yada ilşkime üzülmüyorum emeklerimiz boşa giderse ona üzülürüm çünkü herşey çok güzel gitti demişti doktor
allahın izni ile birşey ters giden birşey olmaz sen kendini olumlu tut canım sizdeki sıkıntı neydi kaçıncı aşılama

Cok dıceklerım var ama burda cok konuşmak hatırlamak ıstemiyom allahım ne verırse kabullen cünkü bazen hayır sandığmız seyler gün gelip ıykı olmamiş dıyebılıyoruz canım benim üzme tatlı canını olurmu en kıymetlı sensın gerısı boşşşşşşş

8. Gunde de cikanlar olmus okudum. Adet belirtilerim arttikca en azindan negatifse ona gore rahat rahat bekleyeyim diye dusundum. Cok streslendim dunden beri
Adet belirtısı olup test yapıp negatıfı görüp sonrada pozıtıf olanlar var onları okudunmu zaten asılamada döllenme yedıncı günden sonra tam olusmaya baslıyo saglıklı sonucu 14. Gün alabılıyosun oda kanda cıkıyo acele etme tatlım ya sabırrrrr zor bılıyom ama buda bı sınav işte bekle derım tabı sen bılırsın sekerım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…