- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ben mi sabırlıSen nıye acele edıyon tatlım beklicen tabı ne kaldı şurda pazartesıye sen sabırlısın yapmassın sen
Rabbim esine iyilik guzellik nasip etsin cnm sanada sabir versin insallah bebegin sana tutunmustur sen moralini hic bozma iyi dusun iyi olsun. Kendini uzme degmez cunku. Sen bebegine odaklan guzel anne..vee esin insallah tekrarlamamak uzere anlar hatasinikızlar yardımnıza ihtiyacım var sabah eşimle çok kötü kavga ettik kafama şişe fırlattı o derece büyük.neyse özel sorunlarım değil konu demem o ki aşılamımın bekleme evresinde bişi olmuşmudur çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok stres oldum kavgada çünkü
O zamam cleer blue dıjital test var çünkü onda yüzde 99 sonuç veriyo ılk aşılamamda 11.günde yaptım ve sonuş doğruyduben mi sabırlıhiç sabırlı değilim valla bir arkadaş var birazdan etiket yapayım onu söylesin sana ne kadar sabırlı olduğumu
Sen 12. Gunun olup nasil yapmiyorsunben mi sabırlıhiç sabırlı değilim valla bir arkadaş var birazdan etiket yapayım onu söylesin sana ne kadar sabırlı olduğumu
Adet belirtısı olup test yapıp negatıfı görüp sonrada pozıtıf olanlar var onları okudunmu zaten asılamada döllenme yedıncı günden sonra tam olusmaya baslıyo saglıklı sonucu 14. Gün alabılıyosun oda kanda cıkıyo acele etme tatlım ya sabırrrrr zor bılıyom ama buda bı sınav işte bekle derım tabı sen bılırsın sekerım:)
eve giderken bakacam o teste sağol canımO zamam cleer blue dıjital test var çünkü onda yüzde 99 sonuç veriyo ılk aşılamamda 11.günde yaptım ve sonuş doğruydu
korku başa bela güzelimSen 12. Gunun olup nasil yapmiyorsunben kosa kosa yaptirmistim. 12. Gunu bekleyemiuorum daha :)
Canım nasıl oldun bıraz daha iyimisininşallah canım kavgamıza yada ilşkime üzülmüyorum emeklerimiz boşa giderse ona üzülürüm çünkü herşey çok güzel gitti demişti doktor
Tekrar kan mı versen beta 1 küsurdu seninKizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana
Acaba mı bi test daha yapsan mı?Kizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana
Bencede doğru karar canım iyi geceler:)Kızlar şaşırtıcı ama test yapmamaya karar verdim afet olmazsam eğer haftaya bugüne kadar belki o zaman yaparım korkuyorum.....
Olabiliyo tatlım ilaclardan tabi için rahat etsın istıyosan bı test daha yaptır mucızeler bızler için ıyi geceler canım benım:)Kizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana
İyi geceler deli kız uykumu tutmadı bizim burda daha erken siZde baya geçAcaba mı bi test daha yapsan mı?
günaydınn hayırlı cumalar canımGünaydın kızlarrr hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?