Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim esine iyilik guzellik nasip etsin cnm sanada sabir versin insallah bebegin sana tutunmustur sen moralini hic bozma iyi dusun iyi olsun. Kendini uzme degmez cunku. Sen bebegine odaklan guzel anne..vee esin insallah tekrarlamamak uzere anlar hatasini

ben mi sabırlı hiç sabırlı değilim valla bir arkadaş var birazdan etiket yapayım onu söylesin sana ne kadar sabırlı olduğumu
O zamam cleer blue dıjital test var çünkü onda yüzde 99 sonuç veriyo ılk aşılamamda 11.günde yaptım ve sonuş doğruydu

Oyle olursa ne guzel surpriz olmus olur :) usenmeyip cikarsam sanirim yaptiracagim. Dr bana 12. Gun dedi. Bir de test gunum hem de bat gunum.

Kizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana

Kizlar yazmasamda cok takipteyum hayirlj haberlerinizi bekliyorum. Benim reglinin 4.gunune giriyorum hala gelmedi kafayi yedirtecek bana
Olabiliyo tatlım ilaclardan tabi için rahat etsın istıyosan bı test daha yaptır mucızeler bızler için ıyi geceler canım benım:)

Günaydın canım ben de bilgilerimi yazıyım :)
Yaşım 29
Aşılamada ilk deneme
Ekimde olacak ama tam tarih belli değil bat bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…