Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizde sorun eşinden mi kaynaklıydı canım
birazda kendini ifade ederken güzel romantik bi anda ne kadar üzüldüğünü kendi kötü ve yalnız hissetiğini belirt canım bu onun üzerinde pskolojik baskı yaratacaktır tabi kocanda merhamet duygusu yüksekse

Allah yardımcınız olsun canım

kızlar ben adet olmuştum doktora gittim tekrar aşılama olcam iğneler verdi doktorum daha moral bozukluğunu atlatamadan bi aşılama daha
Kuzum hayırlı olsun içini ferah tut eğer hazır değilsen de ara ver gerçekten çok önemli kafa rahatlığı

Olur mu öyle şey ya bir tüp merkezine gitseydiniz ya olmamış işte niye sizi yoruyor boşa emek para harcatiyor size iyice araştır öncesi sonrası olur mu bunun olmamış işte

Kendine yediremiyordur kuzum o da haklı biraz kendince biraz zamana bırak o sürede araştırmalarınızı yaparsınız

Bede de pco var maalesef bu illet yordu beni bu ay 57 gundur adet olmuyorum tarlusal yazdirdim saglik ocağında bakalim bize ne zaman nasip olacak

3kurusa5kofte Rabbim yar ve yardımcımız olsun cok zor bir süreç geçirmişsiniz ben henüz sadece testlerimi yaptim. Pcolu oldugum icin yumurtlma günümü bilmiyorm bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu igrenip deneyip sonra mi aşılama mi yapsam diye düşündüm buarada 1 yildr deniyoruz .

Gururuna yediremiyore bir kac gun acma.konuyu orali olma.bakalim ama dr un ihtimal yuksek vermesi cok ama cok guzel buna sevindimminanki

:Bence aşılama deneyin en az 3 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…