bi yere yazmiis aman aman bi leke gelmiyor ama ben korktum doktor dusuk deyince demis . Burdan yazmadi henuz bende merak ettm ne oldu diye ama ses yojKızlarSchonerDuft den haber varmı aklım onda çok merak ettim
cok sukur serum takilmis lekelenme icin 1 hafta dinlencekmis :) biraz ajan gibi oldum sayfasina girip bakarak ama aklimiz kaldi affetsin artikKızlarSchonerDuft den haber varmı aklım onda çok merak ettim
Kızlar kusura bakmayın yazdığımı sanıyorum bir bakayım dedim kkya öyle etiketi gördüm
Lekelenme düşük riski demek dedi ama daha yeni hamileyim bence yerleşme kanaması ılacimi da geç aldım bugün eşimle pazara gittim sanırım etkisi oldu lekelenmede dün olmadı çünkü suriyeli bir doktora denk geldim çok güzel ilgilendi 1 hafta yat dinlen dedi senin için serum verebiliriz dedi çünkü çok kötü oldum gözlerim kararıyordu ultrasonda baktı kese görünmez erken dedi ama burda olacak dedi muhtemelen 1 lt serum aldım acilde kendime geldim birazcık anneme geldim uyudum biraz yerimden kalkmıyorum şimdi lekelenmede yok şükür
Yatıyorum zaten olacak olan her şekilde oluyor varsa kaderde kısmette o yüzden yormuyorum kendimiÇok şükür canım merak etmiştik
yat kalkma bol bol su ic dinlen gerekirse 1 hafta degil daha fazla yat yatarak gecir hamileligini bosverKızlar kusura bakmayın yazdığımı sanıyorum bir bakayım dedim kkya öyle etiketi gördüm
Lekelenme düşük riski demek dedi ama daha yeni hamileyim bence yerleşme kanaması ılacimi da geç aldım bugün eşimle pazara gittim sanırım etkisi oldu lekelenmede dün olmadı çünkü suriyeli bir doktora denk geldim çok güzel ilgilendi 1 hafta yat dinlen dedi senin için serum verebiliriz dedi çünkü çok kötü oldum gözlerim kararıyordu ultrasonda baktı kese görünmez erken dedi ama burda olacak dedi muhtemelen 1 lt serum aldım acilde kendime geldim birazcık anneme geldim uyudum biraz yerimden kalkmıyorum şimdi lekelenmede yok şükür
Aynen aynen burda okuduklarimdan dolayı hamile bile kalsam herhalde karnim sisene kadar kimseye soylemicem belki düşer diyeYazilanlari okudum da allah bize sabır versin yumurtayı dolleyene kadar bir dert onu tutundurana kadar ayri bir dert asilamam yapilip cift çizgiyi gorsemde galiba ilk 3 ayi atlatana kadar hatta kucagima alana kadar icten ice sevinemicem mutlulugumuzu bile yasayamiyoruz her animiz stres dolu rabbim bizi hayirla mukafatlandirsin ins gec olmasinm guc olmasin meleklerimiz sag salim bizimle olsun
Selam canım sorma benim eşim de zorluyor beniSağol canım ama eşim bildiğiniz öküz oldu iyice dünden beri ben tutunacak bişeyler arayıp buluyorum adam içine tükürüyor resmen biraz önce doktorumla konuştum aşılama ihtimali yok ama Allah’ın izniyle %99 ilk tüp denemesi tutar dedi hemen eşimi aradım nasıl neşeliyim ama güya oda sevinir dedim adam bana onu benim doktorum da söyledi bildiğim birşey bana deseydin ki normal yoldan olur yada aşılama olur o zaman sevinirdim ama ben kartların borcunu yeni bitirdim şimdi bir sürü masraf çıkacak çocuğu parayla alacağız diyor bende yine şakaya vurdum daha kıymetli olur işte diye baktım devam ediyor işte ben o paraya sana altın alırdım hamileyim müjdesi verince falan dedi çok bozuldum sesim düştü moralim bozuldu tamam madem öyle çıksın Çarşamba sonucun bekleriz 1 sene daha normal yoldan olursa olur almazsa yapacak birşey yok deyip kestirip attım bu kadar öküzlük olmaz ya
canım direk aşılama yaptır.Eşinin nazını çekme.Valla ben deliriyordum.Eşimin gönlünü yap morelini yükselt fındık , fıstık yedir.Bi hamile kalıyım gör bidaha senle ilişkiye girmicem diyordum :) En iyisi aşılama o gün gidiyor sperm veriyor kafan rahat oluyorSelam canım sorma benim eşim de zorluyor beni
Hem bebek bebek diye ısrar edip her ay gözüme bakıyor , doktora git diyip duruyor, aşılama için bekleyelim diyorum kabul etmiyor hem de bak yumurtlama zamanım hayatım bikaç gün deneyelim belki aşılamaya gerek kalmaz diyorum önce tamam diyor sonra bi gün yapıyoruz başka gün yorgunum diyor tamam diyorum belki işten güçten müsamaha gösteriyorum sonra tekrarlanıyor bunlar..
Ama sabahın köründe spora gitmeye üşenmiyosun diyorum yorulmuyosun..
Bugünlerimi değerlendiremiyoruz işte eşim böyle yapınca belki buzamana kadar ondan tutturamadık cünkü 5-6 gün ilişkiye ara verdiğimiz zamanlar oluyodu bazen yine benim zorumla oluyodu
Yani anlamıyorum madem bebek istiyosun ısrar ediyosun ilişki yaşamadan nasıl olcak dimi niye ben çabalıyorum
Gıcık oldum valla sinir oldum ya
İçimi dökmek istedim..
Selam canım sorma benim eşim de zorluyor beni
Hem bebek bebek diye ısrar edip her ay gözüme bakıyor , doktora git diyip duruyor, aşılama için bekleyelim diyorum kabul etmiyor hem de bak yumurtlama zamanım hayatım bikaç gün deneyelim belki aşılamaya gerek kalmaz diyorum önce tamam diyor sonra bi gün yapıyoruz başka gün yorgunum diyor tamam diyorum belki işten güçten müsamaha gösteriyorum sonra tekrarlanıyor bunlar..
Ama sabahın köründe spora gitmeye üşenmiyosun diyorum yorulmuyosun..
Bugünlerimi değerlendiremiyoruz işte eşim böyle yapınca belki buzamana kadar ondan tutturamadık cünkü 5-6 gün ilişkiye ara verdiğimiz zamanlar oluyodu bazen yine benim zorumla oluyodu
Yani anlamıyorum madem bebek istiyosun ısrar ediyosun ilişki yaşamadan nasıl olcak dimi niye ben çabalıyorum
Gıcık oldum valla sinir oldum ya
İçimi dökmek istedim..
Günaydın canım kasıktaki sancılar gıdip geliyo canım bende sabır dıyom allahım yardım etsın doktoruma uğrucam pazartesı asıl sen nasılsın senin durumun bebişimiz yaramazlık yapıyomuş allahım onu korusun güzel annesıne bağışlasın :)Hurihuri2013 nasıl oldun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?