Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte alırsın bebişini kucağına

Ayyy kızlar ben doktorumun ablasıyla muhabbetliyim şimdi yanıma geldi ne yaptın basladınmı tedaviye dedi bende haftaya nasipse dedim ben sordum kardeşime senin durumunu onda önemli birşey yok olacak Allah'ın izniyle rahat olsun demiş çok sevindim cesaretlendim resmen ya nolur dua edelim birbirimize Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı almayı nasip etsin kucağımıza inşallah (amin)

SLM BENDE CUMA GÜNÜ AŞILAMA OLDUM İKİ GÜNDÜR KANAMAM VARR SPEKULUMDAN OLABİLİYORMUŞ ÇOK ÜZLDÜM İLK GÖRÜNCE ERKEN ADET OLDUM SANDIM. OLABİLİYORMUŞ HALA TAM RAHATLAMADIM.
BENDE OKUYUP YORUMLARINIZ BİRAZ RAHATLAMAY ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR

Canım hayırlısıyla tutar inşallah işlem nasıl yani ağrı sancı yapıyormu aşılama yı ne kadar sürede yapıyor o esnada acı hissediyormusun biraz bilgi verirmisin

Canım hayırlısıyla tutar inşallah işlem nasıl yani ağrı sancı yapıyormu aşılama yı ne kadar sürede yapıyor o esnada acı hissediyormusun biraz bilgi verirmisin
amin inş.
regl 5. günü iğne olmaya başladım. 7tane iğne oldum bittikten 1 gün sonra çatlama iğnesi oldum işlem günü sabahtan eşimle hastaneye gittik numune alındı 2 saat sonra ben tekrar gittim doğumhanede işlem yapıldı. dr kendini kasmazsan ağrın olmaz dedi derin nefes al dedi spekulum taktı rahim ağzını açtı ince bir boruyla içeriye girdi ucunda şırınga vardı sanırım sonrasında orada yarımsaat 45 dk dinlendim. Ağrı hiç olmadı ama o ana kadar tedirgindim salak salak ağladım falan. sonrasında rahatladım. cuma günü aşılama oldu pazar günü sabahtan beri kanamam var çok moralim bozuldu erken regl oldum sandım dr u aradım spekulumdan dolayı olaibliyormuş. ağrı acı olmadı içiniz rahat olsun.

saolasın teşekkür ederim gerek yok nasipte ne varsa olduğu kadar
Orası öyle be güzelim Rabbim nasip ederse kusun kanadında da olsa nasibin gelir bu seni bu da o hesap güzel Allah ım dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin içindede bize (amin) buarada sizde sorun neydi canım yaşlar kaç ne kadarlık evlisin

öyle hakkımızda hayırlısını diledik bunuda canı gönülden diyorum ama sebeplere sarılıyoruz daha sonra mücadelemizi neden vermedik demeyelim diye.
Çok şükür bir sıkıntımız yokmuş nedensiz. Bir evladım var 5 yaşında Allahım ona hayırlı sağlık ömür versin kardeşi olsun diye karar verdik 2 senedir olmuyor artık tedaviye başlaadık. 10 yıllık evliyim. yaş 35 geçiyor gidiyor. Oğlum geç oldu ama kendiliğinden oldu kardeşi kök söktüreceğe benziyor bakalım.
sizde durumlar nasıl bir sorun varmı nedensizmi biz gibi.

Eşimde sperm sayısı ve hızı düşüktü ilaç tedavisi başlandı 3 ay Sonra bu hafta gideceğiz bakalım hayırlısı ne derse doktorlar onu uygulayacağız 35 yaşındayız biz 16 aylık evliyiz bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah

inş. sonuçlar çok iyi çıkar biran öncee bebiş haberlerini alırısnızzz

kızlar aşılamaya başladım geçen hafta perşembe günü 1.iğnemi vuruldum bugün kontrol vardı cuma günü tekrar kontrole çağırdı beni çatlama iğnesi de aklıma takıldı çatlama iğnesini vurulduktan kaç saat sonra aşılama yapılıyor

Allah kolaylık versin canım. Çatlama iğnesinden sonra 24 ile 36 saat içinde aşılma yapıldığını söyledi dr um. benim aşılamamda cuma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…