Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte alırsın bebişini kucağınao kadar sabır kalmadı uzun süredir istiyoruz ve 1 yıl arayla iki tane aşılama yapıldı amasonuç hayal kırıklığı artık zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebekse tüp bebek zaten tüp bebek de bile kesin diye bir şey yok bakalım neler yaşayacağımı bilmiyorum bu ay dinleneyim ilk reglide yeni maceraya doğru bakalım hayırlısı neyse o olsun
İnşallahEkimde aşılama olcam :)
İnşallah en kısa zamanda hamiş haberleri alırızzz
Canım hayırlısıyla tutar inşallah işlem nasıl yani ağrı sancı yapıyormu aşılama yı ne kadar sürede yapıyor o esnada acı hissediyormusun biraz bilgi verirmisinSLM BENDE CUMA GÜNÜ AŞILAMA OLDUM İKİ GÜNDÜR KANAMAM VARR SPEKULUMDAN OLABİLİYORMUŞ ÇOK ÜZLDÜM İLK GÖRÜNCE ERKEN ADET OLDUM SANDIM. OLABİLİYORMUŞ HALA TAM RAHATLAMADIM.
BENDE OKUYUP YORUMLARINIZ BİRAZ RAHATLAMAY ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR
amin inş.Canım hayırlısıyla tutar inşallah işlem nasıl yani ağrı sancı yapıyormu aşılama yı ne kadar sürede yapıyor o esnada acı hissediyormusun biraz bilgi verirmisin
sormanı tavsiye ederim. sonrasında insan tırsıyor erken adet oldum diye ccanın sıkılmasın seninde.Spekulumdan kanamamı niyeymiş ki ben doktora gidicem bu hafta sorayım mı niye olurmus
Yok ben senin için sorayım mı dedim hani kafana takılıyorsa diyesormanı tavsiye ederim. sonrasında insan tırsıyor erken adet oldum diye ccanın sıkılmasın seninde.
saolasın teşekkür ederim gerek yok nasipte ne varsa olduğu kadarYok ben senin için sorayım mı dedim hani kafana takılıyorsa diye
Orası öyle be güzelim Rabbim nasip ederse kusun kanadında da olsa nasibin gelir bu seni bu da o hesap güzel Allah ım dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin içindede bize (amin) buarada sizde sorun neydi canım yaşlar kaç ne kadarlık evlisinsaolasın teşekkür ederim gerek yok nasipte ne varsa olduğu kadar
öyle hakkımızda hayırlısını diledik bunuda canı gönülden diyorum ama sebeplere sarılıyoruz daha sonra mücadelemizi neden vermedik demeyelim diye.Orası öyle be güzelim Rabbim nasip ederse kusun kanadında da olsa nasibin gelir bu seni bu da o hesap güzel Allah ım dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin içindede bize (amin) buarada sizde sorun neydi canım yaşlar kaç ne kadarlık evlisin
Eşimde sperm sayısı ve hızı düşüktü ilaç tedavisi başlandı 3 ay Sonra bu hafta gideceğiz bakalım hayırlısı ne derse doktorlar onu uygulayacağız 35 yaşındayız biz 16 aylık evliyiz bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallahöyle hakkımızda hayırlısını diledik bunuda canı gönülden diyorum ama sebeplere sarılıyoruz daha sonra mücadelemizi neden vermedik demeyelim diye.
Çok şükür bir sıkıntımız yokmuş nedensiz. Bir evladım var 5 yaşında Allahım ona hayırlı sağlık ömür versin kardeşi olsun diye karar verdik 2 senedir olmuyor artık tedaviye başlaadık. 10 yıllık evliyim. yaş 35 geçiyor gidiyor. Oğlum geç oldu ama kendiliğinden oldu kardeşi kök söktüreceğe benziyorbakalım.
sizde durumlar nasıl bir sorun varmı nedensizmi biz gibi.
inş. sonuçlar çok iyi çıkar biran öncee bebiş haberlerini alırısnızzzEşimde sperm sayısı ve hızı düşüktü ilaç tedavisi başlandı 3 ay Sonra bu hafta gideceğiz bakalım hayırlısı ne derse doktorlar onu uygulayacağız 35 yaşındayız biz 16 aylık evliyiz bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin canım inşallah cümle isteyene nasip olur inşallahinş. sonuçlar çok iyi çıkar biran öncee bebiş haberlerini alırısnızzz
Allah kolaylık versin canım. Çatlama iğnesinden sonra 24 ile 36 saat içinde aşılma yapıldığını söyledi dr um. benim aşılamamda cuma oldukızlar aşılamaya başladım geçen hafta perşembe günü 1.iğnemi vuruldum bugün kontrol vardı cuma günü tekrar kontrole çağırdı beni çatlama iğnesi de aklıma takıldı çatlama iğnesini vurulduktan kaç saat sonra aşılama yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?