Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bayanlar

baya zaman olmuş kimse bir şey yazmamış sonuç alan olumlu yada olumsuz bizimlede paylaşın umut olurmusunuz lütfen
bende 2. aşılamamı yaptırdım ve 4. gündeyim hiç ağrı sızı hiç bir şey yok beden

Canım konuyu açtığımda bir arkadaş yaptırmıştı onun tutmamış şimdi iki arkadaş var yaptırdı yeni beklemedeler tutar inşallah seninde tutar inşallah canım yaz muhakkak

Iyi akşamlar kizlar bu gün asilamanin 9 günün deyim duramadim bekleyemedim test hafif silik çıktı hemen 5 dkkanin içinde sizce.erken midir yoksa var midir gebelik

Iyi akşamlar kizlar bu gün asilamanin 9 günün deyim duramadim bekleyemedim test hafif silik çıktı hemen 5 dkkanin içinde sizce.erken midir yoksa var midir gebelik
İnşallah vardır kuzum sonucu bizimlede paylaş lütfen merakta bırakma

İnşallah meleğin gelir bu sefer tutmuştur ağrın var mı yada kanama oldumu ?
Amin canım çok teşekkür ederim 2 gündür hafif lekelenme oldu ve kasıklarimda hafif ağrı vardı ama bugun hiç bişey yok muhtemelen ıgnenin etkisoydu benin doktorum 1 ay icinde 2 kez aşılama yapıyor cumartesi 1.yi yaptı bugün 2.yi yapacak inşallah bu ay tutar hepimizin bebisleri bizimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…