Hadi bakalım hayırlısı kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBende cuma günü oldum. Bayramda güzel haberler alırız inşallah
Canım konuyu açtığımda bir arkadaş yaptırmıştı onun tutmamış şimdi iki arkadaş var yaptırdı yeni beklemedeler tutar inşallah seninde tutar inşallah canım yaz muhakkakmerhaba bayanlar
baya zaman olmuş kimse bir şey yazmamış sonuç alan olumlu yada olumsuz bizimlede paylaşın umut olurmusunuz lütfen
bende 2. aşılamamı yaptırdım ve 4. gündeyim hiç ağrı sızı hiç bir şey yok beden
Hayırlı olsun inşallah tutarBende bugün 2. aşılamamı oldum kızlar bundan sonrası beklemekle geçecek
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun inşallah tutar
Canım bugün yarın adet günüm..adet bitince film çekilcem temiz çıkarsa eylülde aşılama inşallahYaz kuzum ya bizde öğrenelim ne zaman yaptıracaksın sen
İnşallah tutar canım sonucu bizimlede paylaş lütfenBende bugün 2. aşılamamı oldum kızlar bundan sonrası beklemekle geçecek
İnşallah vardır kuzum sonucu bizimlede paylaş lütfen merakta bırakmaIyi akşamlar kizlar bu gün asilamanin 9 günün deyim duramadim bekleyemedim test hafif silik çıktı hemen 5 dkkanin içinde sizce.erken midir yoksa var midir gebelik
İnşallah temiz çıkarCanım bugün yarın adet günüm..adet bitince film çekilcem temiz çıkarsa eylülde aşılama inşallah
İnşallah temiz çıkarCanım bugün yarın adet günüm..adet bitince film çekilcem temiz çıkarsa eylülde aşılama inşallah
İnşallah tutar canım. Ben yapmaya cesaret edemiyorum.Inslhh amin cnm6 gün sonra.kan testi yaptırıcam.o zman.yazarim.cnm
İnşallah meleğin gelir bu sefer tutmuştur ağrın var mı yada kanama oldumu ?Bende bugün 2. aşılamamı oldum kızlar bundan sonrası beklemekle geçecek
Amin canım çok teşekkür ederim 2 gündür hafif lekelenme oldu ve kasıklarimda hafif ağrı vardı ama bugun hiç bişey yok muhtemelen ıgnenin etkisoydu benin doktorum 1 ay icinde 2 kez aşılama yapıyor cumartesi 1.yi yaptı bugün 2.yi yapacak inşallah bu ay tutar hepimizin bebisleri bizimle olurİnşallah meleğin gelir bu sefer tutmuştur ağrın var mı yada kanama oldumu ?
İnşallah canım buraya yazıcam mutlakaİnşallah tutar canım sonucu bizimlede paylaş lütfen
İnşallah canımİnşallah temiz çıkar
Eşimin son kutu ilacı bitsin tahlil yaptıracak sonuca göre hareket edeceğiz canım bizdeİnşallah canım
Sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?