- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Hayırlısı olsun canımEşimin son kutu ilacı bitsin tahlil yaptıracak sonuca göre hareket edeceğiz canım bizde
Amin canım.Muhakkak yazarımHayırlısı olsun canım
Sen de mutlaka haber alırsan yaz bizi merakta bırakma
Benim negatifAşılama sonucu belli olan varmı arkadaşlar
Üzüldüm canım ama vardır bundada bi hayırBenim negatif
Çok üzüldüm canım inşallah Rabbim tez zamanda verir evladını kucağına hayırlısıylagünyadın;
normal şartlarda yarın benim kan tahlil günümdü ama maalesef ki ben dün hastalandım
2. aşılamada negatif olmuş oldu bu gün dr. arayacağım ve tüp bebek için ilk adımı atacağım
hemen geçiliyormu yoksa bi kaç ay bekletiliyormu onuda bu gün öğreneceğim .
Ayyy inşallah dış gebelik yoktur o tehlikeli bizede yaz durumu ben çok kötüyüm büyük ihtimal haftaya cumartesi gidicem doktora korku ümitsizlik karmakarısığım sanki çıksam bir dağ basına bağıra bağıra ağlasam rahatlayacağımamin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın DR. aradım durumu söyledim onlar reglide olsan kanda gebelik tahlili yaptırmamı istediler dış gebelikte de regli kanaması olurmuş ve tehlikeliymiş dediler şimdi gittim kan verdim saat 4 de çıkacak yarın sonuçla birlikte dr gidicem tüp bebek biraz zahmetliymiş diye duydum ama değer
maddi ve manevi yorulduk
Ayyy inşallah dış gebelik yoktur o tehlikeli bizede yaz durumu ben çok kötüyüm büyük ihtimal haftaya cumartesi gidicem doktora korku ümitsizlik karmakarısığım sanki çıksam bir dağ basına bağıra bağıra ağlasam rahatlayacağım
15 aylık evliyim canım ama 35 yasına girdim eşimde sperm sayısı ve hareketliliği düşük 3 aydır ilaç kullanıyor sendeki sorun neydisenin hikayen ne sorun ne kaç yaşındasın kaç senelik evlisin sen nelerin mücadelesini veriyorsun ?
Ağlama canım ya kıyamam elbet vardır bi Zamanı sabret dua etseni çok iyi anlıyorum benim 4 bucuk sene oldu evleneli 3 yıldır kaç dr gittim kaç tane tahlil kaç film neler neler
2 aşılamayıda geride bıraktım hep sonuç negatiffvakti zamanı değil demek ki acaba hiç mi olmayacak neler geçmedi ki aklımdan neler... kaç kişi benden sonra evlenip anneliği tattı en basiti 2 gün önce kedi yavrularını emdirirken görünce bile ağlar oldum şükür Allah ıma en azından sorunumuz yok ama dün adet olunca sistemsiz çok ağladım şimdi hissizim
ama yoruldummm
15 aylık evliyim canım ama 35 yasına girdim eşimde sperm sayısı ve hareketliliği düşük 3 aydır ilaç kullanıyor sendeki sorun neydi
Bende hep öyle düşünmüştüm hatta bazen şaşırdığım çok oluyor mesela biz bu ay çocuk düşünüyoruz korunmayı bıraktık diyorlar bi bakıyorum ay geçmeden hamile kalınmış ama nasip işte ötesi olmuyor böyle bilinmezlik daha zor seni anlayabiliyorum Rabbim yardımcımız olsunBizde hiç sorun yok tahlillerim rahim filmim eşimin iki farklı sperm testleri her şey normal bilinmeyen tanı...
eşimin sonucu çok kötü değil çok süperde değil sınırda gibi o gebeliğe engel teşkil etmez dediler
en azından bir şey olsa ilaçsa ilaç ameliyatsa hemen olayım diyorum bilinmeyen olması bile sorun olmaması bile bazen insanı yıpratıp üzüyor çünkü yapılacak bir şey yok
3 sene önce 2 defa klomen ilaç ve çatlatma iğne bir ayda sadece klomen ilaç kullandım o zaman bayram olduğu için çatlatma iğnesi olmamıştım rahim filmi çok zordu onuda denedim acaba tüpleirmmi dedi oda temiz çıktı rahim filminden sonra dr ilk üç ay kendi haline bırakıyorlar ufak yapışıklar varsa film esnasındaki ilaç açma durumu için vs. ama sonuç yok sürekli birileri bir dr öneriyor koşa koşa gidiyoruz incir yemeleri maydonoz kaynat buharında dur ebru destanın kitabını okudum bitki çaylarına kadar sadece onda bir karışım buharında durma vardı ama içinde rakı olacağı için onu yapmadım
11 ay önc eilk aşılmama yapıldı tahlil günü gelmeden enfeksiyon kaptığım için negatifi gördüm akibetinde regli oldum
2. aşılama yaptırdım dün hastalandım şimdi saat 4 de kanda sonuca bakıcaz regli bile olsam dış gebelik riski olabilirmiş dedi dr. valla allah hayırlısını versin ama çok zor ve uzun bir süreç ben sanıyordumki insan korunmayı bırakınca hop o ay hamile yok ama yaşadım ve gördüm herkes öyle değilmiş maalesef
Bende hep öyle düşünmüştüm hatta bazen şaşırdığım çok oluyor mesela biz bu ay çocuk düşünüyoruz korunmayı bıraktık diyorlar bi bakıyorum ay geçmeden hamile kalınmış ama nasip işte ötesi olmuyor böyle bilinmezlik daha zor seni anlayabiliyorum Rabbim yardımcımız olsun
Hayırlısı olsun canım çok şükür ki dış gebelikte oluşmamışCanım kan sonucumu aldım negatif dış gebelik yok şükür sabah 8:30 da dr randavüm var dr değerlendirecek artık tüp bebek programı başlayacak bakalım ne zaman ne diyecek bu ay değilde önümüzdeki aymı tüp bebeğe geçsem hiç bilemedim yarın konuşunca karara varıcaz
Keşke birkez daha deneseydin belli mi olur tutardı belkimerhaba canım
bu gün gittim dr ve bir kez daha aşılama deneyelim mi dedi hayır tüp bebek dedim rgl 3. günüm ama aşamasını anlattı ve ayın 15 ile 17 arası olacak yumurta toplama ve transfer günü o tarihte de eltimin oğlunun kına ve düğün tarihine denk geliyor önümüzdeki ay diye konuştuk hem bu süreçte heyet raporu hazırlanır bir ay bende dinlenmiş olurum bakalım bi sonra ki rglimde tüp bebek başlayacağız bu ayda dr sizde çalışın kendiliğindende olur belki bilinmez falan umut edecek sözler söyledi ama hiç sanmıyorum önümüzdeki aya bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?