- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canm bende bu ay umudum kalmadi adette olmadım olursam kasımda aşılama yaptircam nasıl aşamalardan gectin iz biraz bilgi verirmisinz ücreti çok pahalimi ilaç kullandnzmi aşılama dan sonra nelere dikkat edilmeli lütfen bi anlatnMerhaba hanımlar konuyu bilerek buraya acıyorum çünkü burada dönüş daha fazla oluyor.Daha önce aşılama yaptıran üyelerimiz vardır muhakkak bu konuda bana biraz bilgi verirmişsiniz?Nasıl olur?ne zaman gidilmelidir?regl sonrası mı yapılır?önce ilaç mı kullanılır yoksa iğne mi yapılır?Öncesinde sonrasında neler yapılmalı yada yapılmamalı?Ağrılı bir işlemmidir?Anestezi ile yapılırmı?vs vs BUARADA BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI,BÜTÜN UZUVLARI TAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (Amin)
Evettt hanımlar buraya herkesin durumunu yazalımda karıştırmayalım
@Ruhudeli yaş:35 ilk deneme için bat bekleniyor
@denetim yaş:32 ilk deneme yapıldı test günü bekleniyor (2ekim)
@Hurihuri2013 yaş :39 3.deneme başlandı
@mihracee yaş:35 2.deneme için bat bekleniyor
@Tyt82 yaş:35 ilk deneme başlandı
@sosyalbilimci yaş:29 ilk deneme için bat bekleniyor
@cerkeskizi1 yaş:28 2.deneme test günü bekleniyor (2 ekim)
@Asksevgihuzur yaş:22 1.deneme başlandı
@dream3416 yaş:37 2.deneme için bat bekleniyor
@TRuyammm yaş:33 1.deneme test günü bekleniyor (4 ekim)
@Halitim yaş:22 1.deneme için iğneler başlandı
@calmille yaş:32 2.deneme test günü bekleniyor
Cümlemizin hakkında hayırlısını versin Rabbim sağlıklıca,hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese.Eğer bilgilerinde yanlışlık yaptığım varsa yada yazmayı unuttuğum arkadaşlar bilgi verirseniz hemen ekler yada gerekli değişiklikleri yaparım....
günaydın sen nerelerdesin bir varsın bir yoksunGünaydın hatunlar
Günaydın canım basım agrıyo hala catlatma iğnesının etkılerı gecmdı ama iyiyim sancılarım yok denecek kadar az haftaya carsamba yada persembe testım yapılcak hakkımda hayırlısı sen nasıl oldun düşük oluştumu canım gece bı ara uyumuşum sızlerden bırının hamılelık haberını alıyodum rüyamda hayırlara gelsın :) bu arada sen hemen asılamaya baslıyomusun yoksa doktor aramı vercek dınlenmen için canımıniçiHurihuri2013 kuzum nasılsın test günün ne zamandı senin bu haftamıydı
Merhaba canım hoşgeldın asılama adetın ıkıncı yada besıncı günü göbekten vurulan yumurta geliştırıcı iğnelerle baslıyo yumurtaların doktorun istedığı boyuta gelince yıne göbekten bı catlatma iğnesı yapıyosun bu arada gözünü korkutmasın acımıyo bu iğneler sızlıyo hafıf catlatma iğnesınden 24 yada 36 saat sonra esının spermlerı sana bı aparat yoluyla enjekte edılıyo hıc agrılı deıl bunuda söyliyım yumurtaların en yakınına bırakılıyo spermler ıkı gün sonra progestan fıtıl veya jel kullanmaya baslıyıson sonrada benım gıbı kuluckaya yatıp 14 gün beklemeye baslıyosun canım benım:)Canm bende bu ay umudum kalmadi adette olmadım olursam kasımda aşılama yaptircam nasıl aşamalardan gectin iz biraz bilgi verirmisinz ücreti çok pahalimi ilaç kullandnzmi aşılama dan sonra nelere dikkat edilmeli lütfen bi anlatn
merhaba hoş geldiniz.Canm bende bu ay umudum kalmadi adette olmadım olursam kasımda aşılama yaptircam nasıl aşamalardan gectin iz biraz bilgi verirmisinz ücreti çok pahalimi ilaç kullandnzmi aşılama dan sonra nelere dikkat edilmeli lütfen bi anlatn
inş. hayırlı haberler olur vanımGünaydın canım basım agrıyo hala catlatma iğnesının etkılerı gecmdı ama iyiyim sancılarım yok denecek kadar az haftaya carsamba yada persembe testım yapılcak hakkımda hayırlısı sen nasıl oldun düşük oluştumu canım gece bı ara uyumuşum sızlerden bırının hamılelık haberını alıyodum rüyamda hayırlara gelsın :) bu arada sen hemen asılamaya baslıyomusun yoksa doktor aramı vercek dınlenmen için canımıniçi
Amin canım allah razı olsun hepmiz için işallah:)merhaba hoş geldiniz.
inş. Gerek kalmadan aşılamaya kendiliğinden gelir minak. aşılama kolay bir yöntem. regl döneminden önce dr agidiyorsun tahliller yapılıyor. sonra regl 3. günü yada 5. günü iğne yada hağla yumurta olgunlaştırlıyor ortalama 7 gün sürüyor ilaç bitince dr tekrar gidiyorsun ultrasonla yumuşlara bakılıyor büyüklüğüne yeterli büyüklüğe gelemdiyse birkaç gün daha iğne yada hap kullanıyorsun. sonra büyüdüğünde çatlama iğnesi veriyor dr bazı dr vermiyorbekliyor. aşılamada genelede veriliyor. iğneyi olduktan sonra 24-36 saa tiçinde aşılaman yapılıyor. dr size saat veriyor eşinizle gidiyorsunuz eşinizden sperm alınıyor yıkanıyor en hareketli sağlıklı olanlar seçiliyor yıkama işleminden 2 saat sonra size aşılanıyor. bunun için anestizye gerek yok ağrızı kolay bir yöntem. benim aşılamam doğum hanede oldu spekulum taktı dr bir hortumla rahime kadar ilerleldi hortumu diğe ucunda şırınga gibi birşey vardı oradan enjekte etti. yarımsaat dinlendim doğumhanede sonra normal hayata devam. ama maalesef tutmadı. 12.günü test yapıyorsun. toplamda dr 1000 tl ye maal oldu özel hastenedeydim.
inş. hayırlı haberler olur vanım
cumartesi düştü sanırım iki pıhtı düşmüştü ara ara kanama da oluyor ..... 2 3 adet geçtikten sonra tekrar gel dedi rahim dinlensin dedi ... inşallah sırası ile sizlerden alırız bu güzel haberi kuzum ....Günaydın canım basım agrıyo hala catlatma iğnesının etkılerı gecmdı ama iyiyim sancılarım yok denecek kadar az haftaya carsamba yada persembe testım yapılcak hakkımda hayırlısı sen nasıl oldun düşük oluştumu canım gece bı ara uyumuşum sızlerden bırının hamılelık haberını alıyodum rüyamda hayırlara gelsın :) bu arada sen hemen asılamaya baslıyomusun yoksa doktor aramı vercek dınlenmen için canımıniçi
ilçlardan hormonlar coşmuştur siz çalışmalara devam edinben 1 defa aşılama yaptırdım kızlar başkada pek düşünmüyorum. bu a ynormal yollardan devam ediyoruz 1000 tl cebimize kalsın
ama bu gruptanda çıkamıyorum
Şuan bi ses yok böbreğim bana acıdı sessızlıge büründü sükürrrrr:) sorma dün yordum gece basagrısı yedı benı bıdaha yapmıcam tembel karı olcam:) bence senın kendılığınden hamıle kalma sansın var içime öyle doğuyo hadı bakalım işallah dua edıcem sana bol bol güzel kalpli arkadasım:)cumartesi düştü sanırım iki pıhtı düşmüştü ara ara kanama da oluyor ..... 2 3 adet geçtikten sonra tekrar gel dedi rahim dinlensin dedi ... inşallah sırası ile sizlerden alırız bu güzel haberi kuzum ....
hadi inşallah dualarım sizinle kuzum yormuyorsun dimi kendini böbreğin nasıl oldu
ah canım inş bu arada kendiliğindne gelir minak. ama genelde aşılamada yollar açılıyormuş sonrakia ylarda kendiliğindne hamile kalan çok oluyormuş.cumartesi düştü sanırım iki pıhtı düşmüştü ara ara kanama da oluyor ..... 2 3 adet geçtikten sonra tekrar gel dedi rahim dinlensin dedi ... inşallah sırası ile sizlerden alırız bu güzel haberi kuzum ....
hadi inşallah dualarım sizinle kuzum yormuyorsun dimi kendini böbreğin nasıl oldu
ilçlardan hormonlar coşmuştur siz çalışmalara devam edin
Canim cok karisik bir hayatim var. Aileden ve esimden uzağım esim istanbulda ben ankaradayim. Pazartesi istanbula gecicem. Cocuk adina herhangi bir gelisme yok 60 gin oldu adet olmayalim doktora gittik tarlusal verdi adet sökücü yani nasil devam etmeliyim bu yolda bilmiyorumgünaydın sen nerelerdesin bir varsın bir yoksun
Kız çıkma zatenben 1 defa aşılama yaptırdım kızlar başkada pek düşünmüyorum. bu a ynormal yollardan devam ediyoruz 1000 tl cebimize kalsın
ama bu gruptanda çıkamıyorum
Perhizdeyiz şekerim
bu erkeklerin 2 gün üst üste yapmayalımına bitiyorumisteriz reddediliriz istemeyiz hiç istemiyon derler onları çözmekte zor
ben olacaksa olur olmayacaksa elimden birşey gelmez dedim teslim oldum en doğrusuda böyle olmak ama yine de keşkeler bırakmıyor insanı
akşama olmazsan yap gitsinçarşamba örnek verecekti eşin perhiz gerekiyormuydu
Deli kızzzzz yerim senı bende ne zaman ortaya cıkcak bu kız dıyodum :) nasıl oluyum kız bekle bekle bı hal oldum hep beklıyom ıykı sız varsınıxda vakıt gecıyo sen ne yapıyon kocacınla durum düzeldı heralde ayyy işallah hiç bozulmasında:)KızzzzHurihuri2013 özledim napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?