Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu ay çok rahatım inanki.
ama yinede nedenlere sarılıyorum. incir kürüne başladım eşimede keçiboynuzu yapıyorum her akşam dün bitti regl hemen işe koyuldum ama iştee üste kaldık ahahaha
ahhah tadını al bacım gol olacaksa oluyor özel çabaya gerek yok öncelik zevkimiz

ayy yazık bize ya
hemde ne yazık yaaa

Benimkide aslında anlık sinirle söylemişti sonra çok pişman oldu
sinir anında olur ama izi kalıyor yine de

anam 1,5 senedir onun için çalışılır mı yakacan mumları giyicen cicileri sonrası uçuş

Ben bıraz iyilestım ya sabahtan beri börekler kurabıyeler yemekler temızlık bız akıllanmayız heeeeee bazen bu hıperaktıflıgımden nefret ediyorum tabı ınanmaz adamlar ıkı gündür can çekişiyon bugün cosmussun dıcek ahhhhhh durduramıyom kı kendımı

Noluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince

Giyiyim şöyle minileri bi zaten saçım makyajım tamam mini ve topukluya bakar iş
Ama yemekten sonra mı giysem acaba

Iyiyim kuzum biraz daha topladık kendimizi ama ağrım var biraz adet olsam da rahatlasam biraz

Neden yoruyorsun kendini ayaklarını havaya dik uzan kalkma yerinden az ve sık beslen beslenme çok çok önemli

Noluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince
Yazık bana ya aşılama gününden sonra sıfır şimdide adet bekliyorum Bir sey yapamayız

Giyiyim şöyle minileri bi zaten saçım makyajım tamam mini ve topukluya bakar iş
Ama yemekten sonra mı giysem acaba
Istekli olupta bekletmekte güzel

Kızlar ya bişey sorucam eşim Çarşamba sperm tahlili verecek ama üşütmüş ağrı kesici alıyor ateşi de var bunlar sperm sonucunu etkilermi??

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…