- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ahhah tadını al bacım gol olacaksa oluyorbu ay çok rahatım inanki.
ama yinede nedenlere sarılıyorum. incir kürüne başladım eşimede keçiboynuzu yapıyorum her akşam dün bitti regl hemen işe koyuldum ama iştee üste kaldık ahahaha
hemde ne yazık yaaaayy yazık bize ya
sinir anında olur ama izi kalıyor yine deBenimkide aslında anlık sinirle söylemişti sonra çok pişman oldu
anam 1,5 senedir onun için çalışılır mıO neydi gııııı hepimizi pek bi fingirdek gördüm bugünanam bacım 1,5 yıldır evliyim ilk günden beri pozisyon olmaz benim altta olmam lazım bugün yumurtlama öncesi yok yumurtlama günü diye diye bildiğin ödev yaptık bi pok anlamadım ama bu ay dünya varmış dedim huhuwwww bende insanım canım ilk kez ne yaptığımın tadına vardım bana da yazık anam
ahhah tadını al bacım gol olacaksa oluyorözel çabaya gerek yok öncelik zevkimiz
hemde ne yazık yaaa
sinir anında olur ama izi kalıyor yine de
anam 1,5 senedir onun için çalışılır mıyakacan mumları giyicen cicileri sonrası uçuş
İki hafta sonra adet günüm bakalım bekliyorum canım :)Ben de yata yata giyiniyorum
Olmayınca olmuyor arkadas
sen asılama olacaktın oldun mu?
Iyiyim kuzum biraz daha topladık kendimizi ama ağrım var biraz adet olsam da rahatlasam birazİyimisin canımSchonerDuft
Neden yoruyorsun kendini ayaklarını havaya dik uzan kalkma yerinden az ve sık beslen beslenme çok çok önemliBen bıraz iyilestım ya sabahtan beri börekler kurabıyeler yemekler temızlık bız akıllanmayız heeeeee bazen bu hıperaktıflıgımden nefret ediyorum tabı ınanmaz adamlar ıkı gündür can çekişiyon bugün cosmussun dıcek ahhhhhh durduramıyom kı kendımı
Yazık bana ya aşılama gününden sonra sıfırNoluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince
Istekli olupta bekletmekte güzelGiyiyim şöyle minileri bi zaten saçım makyajım tamam mini ve topukluya bakar iş
Ama yemekten sonra mı giysem acaba
Hadi hayırlısı olsun insallahİki hafta sonra adet günüm bakalım bekliyorum canım :)
Senin test günü ne zamandıHadi hayırlısı olsun insallah
Ateşi kaç derece ? Bence örnek vermeden sorsun öyle versinKızlar ya bişey sorucam eşim Çarşamba sperm tahlili verecek ama üşütmüş ağrı kesici alıyor ateşi de var bunlar sperm sonucunu etkilermi??
Evet zaman geçmiyor .. inada 1 sn 1 dakika gibi kitap aldım okuyum dedim kenara bıraktımSkildim kizlar zaman gecmek bilmiyor
nasil oldun napiyosun valla cumartesi adet tarihim gelmek bilmiyorEvet zaman geçmiyor .. inada 1 sn 1 dakika gibi kitap aldım okuyum dedim kenara bıraktım
Öyle çok değildi ateşi ağrı kesici alınca çok şükür rahatladı insallah gece kötü olmazAteşi kaç derece ? Bence örnek vermeden sorsun öyle versin
KikiNoluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince
Cuma yaparsın olmazsa progestan kullaniyor musun... gün gelincede yapmak istemiyorsun korkudan direk kan ver idrarda çıkmayabilir bende çıkmamıştı erteledim testi de o yüzdennasil oldun napiyosun valla cumartesi adet tarihim gelmek bilmiyor
Bol bol mandalina yesin c vitamini iyi gelir hasta olmasını önlerÖyle çok değildi ateşi ağrı kesici alınca çok şükür rahatladı insallah gece kötü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?