- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
buz torbasi felan yokmu koy hemenKizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum
yok hamileligi ogrenince veririz demistiCuma yaparsın olmazsa progestan kullaniyor musun... gün gelincede yapmak istemiyorsun korkudan direk kan ver idrarda çıkmayabilir bende çıkmamıştı erteledim testi de o yüzden
kendi fazla yorma hatta hiç yorma ayaklarını kaldır dinlen ben öyle yapmadığım için biraz pişmanımyok hamileligi ogrenince veririz demisti
oylede yapsak bizimle olmayacaksa olmayacak boyle dusunme kendini suclar gibi Rabbim bize verirse bebeklerimizi kavusacagiz yoksa amudada kalksak fayda yokkendi fazla yorma hatta hiç yorma ayaklarını kaldır dinlen ben öyle yapmadığım için biraz pişmanım
günaydınGünaydın kızlar
Hani hep aşılamadan sonra ayakları kaldır dinlen demissniz ya bunun sebebi nedir merak ettim??
Çünkü normal ilişki yaşadıktan sonra öyle günlerce yatmıyoruz ki
tabi orası öyle ama biz elimizden geleni yapalım kuzum ya ben hiç dinlenmedim sonra keşke diyorsun ister istemezoylede yapsak bizimle olmayacaksa olmayacak boyle dusunme kendini suclar gibi Rabbim bize verirse bebeklerimizi kavusacagiz yoksa amudada kalksak fayda yok
düşük riski için dinlenmek gerekiyor kuzum başka bir sebebten değilGünaydın kızlar
Hani hep aşılamadan sonra ayakları kaldır dinlen demissniz ya bunun sebebi nedir merak ettim??
Çünkü normal ilişki yaşadıktan sonra öyle günlerce yatmıyoruz ki
Senin test günün ne zaman canımgünaydın
dr lar zaten bunu önermıyorlar kı
bizim kendı kendımızı pskılojık rahatlatmamız
sadece ağır iş yapma der dr lar
dinlenme ise ilk birkac saat
sen bozma moralini insallah kavusacaksin bebegine icini ferah tut biiliyorum eminim bende senin gibi yok sunu yaptm olmadi bunu yaptim olmadi derimde iste avutuyorum simdilik kendimitabi orası öyle ama biz elimizden geleni yapalım kuzum ya ben hiç dinlenmedim sonra keşke diyorsun ister istemez
keske o istekden bendede olsa hic canim istemez bi problem var sanirimPeki kızlar ozaman aşılama olayım da ben de bi iki gün dinlenirim
Buarada dün istekliydim bide yumurtlama günümdü takvime göre..
Neyse eşim işten geldi yemek vs sonra film açtık eşime yanaştım ama yorgunum dedi bide iki gün üst üste yapmayalım yarın yaparız dedi reddedildim yani
cuma günüSenin test günün ne zaman canım
daha adet olmadığına göre akşamaaaaa organize işlere girişebilriisn.Günaydın kızlar bende bugün tarih kırmızıyı gösteriyorhenüz kendisi teşrif etmedi ama belirtileri gelmeye başladı sabahtan beri akıntım var kasıklarda hafif ama çok tatlı bi ağrı var birde ilk kez adet günümde canım adamı istiyor ayyy birde dişlerim bi tatlı kaşınıyorki
hayırlı haberler olsun inşcuma günü
Yok giremem yarın tahlili var eşimin perhizdeyiz ayyy ne bilim böyle dişlerimi sürtüyorum birbirine gıcır gıcırdaha adet olmadığına göre akşamaaaaa organize işlere girişebilriisn.
dişlerin nasıl kaşınıyor kız aalalaa
Peki kızlar ozaman aşılama olayım da ben de bi iki gün dinlenirim
Buarada dün istekliydim bide yumurtlama günümdü takvime göre..
Neyse eşim işten geldi yemek vs sonra film açtık eşime yanaştım ama yorgunum dedi bide iki gün üst üste yapmayalım yarın yaparız dedi reddedildim yani
ben olacaksa olur olmayacaksa elimden birşey gelmez dedim teslim oldum en doğrusuda böyle olmak ama yine de keşkeler bırakmıyor insanısen bozma moralini insallah kavusacaksin bebegine icini ferah tut biiliyorum eminim bende senin gibi yok sunu yaptm olmadi bunu yaptim olmadi derimde iste avutuyorum simdilik kendimi
akşama olmazsan yap gitsinGünaydın kızlar bende bugün tarih kırmızıyı gösteriyorhenüz kendisi teşrif etmedi ama belirtileri gelmeye başladı sabahtan beri akıntım var kasıklarda hafif ama çok tatlı bi ağrı var birde ilk kez adet günümde canım adamı istiyor ayyy birde dişlerim bi tatlı kaşınıyorki
hep bir engel hep bir engelYok giremem yarın tahlili var eşimin perhizdeyiz ayyy ne bilim böyle dişlerimi sürtüyorum birbirine gıcır gıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?