Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşim mühendis kuzum bende iletişim öğretmeniyim guvenliklere eğitim veriyorum. Maalesef mumkun degil esimin çalıştığı sirketin merkez ofisi Ankara fakat proje nerdeyse esim orda
Anladım canım zor ama iolmak zorunda maddıyatta önemli artık paran yoksa sende yoksun eşinde memnun deıldır ama ne yapsın allahım sana tattlımı tatlı bı bebiş versın işallah

Anladım canım zor ama iolmak zorunda maddıyatta önemli artık paran yoksa sende yoksun eşinde memnun deıldır ama ne yapsın allahım sana tattlımı tatlı bı bebiş versın işallah
Esime ailesinden cok borc kaldi canim 2 bucuk senedir o borclar icun calisiyoruz asilama bin tl civarı oluyormuş o para bile bana cok geliyor dusn artik... dedigin g8bi parasix bise olmuyir

Esime ailesinden cok borc kaldi canim 2 bucuk senedir o borclar icun calisiyoruz asilama bin tl civarı oluyormuş o para bile bana cok geliyor dusn artik... dedigin g8bi parasix bise olmuyir
;( banada cok geliyorr odeyemeywcwgimizden degil zoruma gidiyor bir damla sudan yaratiyor Allah ol derse olacak ins. Vardir bir hayir

;( banada cok geliyorr odeyemeywcwgimizden degil zoruma gidiyor bir damla sudan yaratiyor Allah ol derse olacak ins. Vardir bir hayir
Belki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin

Belki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin
Aynen bilmiyoruz canim benim bir oglum var rabbim herkese nasip etsin o minak 15 ayda ancak oldu ama dogal kendiliginden tabi kurler falan yapmistim ilac falan kullanmadimdi. Ikinci 2 yili gecti olmuyor.3 ay klomen 2 ay femara 1 asilama olmadi biz mucadelemizi verelimde sonra keske demeyelim

Benım zoruma gıtmıyo eslerımız analarına babalarına borc edınmış madem bızım içinde yırtınsınlar azcık parıse gıdıp ordan dunya turu yapmıcaz onlara evlat vercex allahın izniyle evet allahım ol derse olur muhakkak ama derman aramakta ıyı bişey tatlım haklısın:)

Cok sukur 1 evlâdın varmış kuzum insallah onada guzel bir kızkardeş nasip olur bekleyip yasayip gorecez herseyi

O analar babalar keske cocuklarini biraz dusunse neyse kayinbaba sendromumu burda ortaya dokmeyeyim ama Alllah herseyin hayirlisini versin. Bizlere de tatlis bebisler nasip etsn

Bemde optum kizlar sabahlar kosturmacali oluyor yatayim wc ye gitmem gerekiyor ama pufs bebik sevdasina tutuyorum sabaha kadar dayanamam sanirim gidim en iyisi

Gune stresle baslayan ben ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorummm bence tutmadi asilamam yaklastikca sinirlerim bozuluyooo hic bir belirti yok hergun ayni kalkiyorummm.s

ah bu borçlar yüzünden biz de bekledik ben beklemek zorunda oldum evlenmeden önce ailesinin evini yaptırdı ailesi hiç bir şey yapmadı yapamadı da yani yok dediler görünene göre benim annem yapsa da kıymet olmadı 4 sene geçti hala da kendine gelince para olacak oğlunda ben bir doktora gideceğim bebek için diyince de olmuyor mu diyor ?
ya olsa gider miyim 4 senedir olmuyor işte ya çok para gider mğ ya oğlun size yaptığı kredinin sıkıntısını ben 4 senedir çekiyorum aha 3 senelik kredimiz daha var ama ben artık sabrım kalmadı dedim ...
ahhh ahh yani insan bekle bekle zaman hızlı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…