- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Anladım canım zor ama iolmak zorunda maddıyatta önemli artık paran yoksa sende yoksun eşinde memnun deıldır ama ne yapsın allahım sana tattlımı tatlı bı bebiş versın işallahEşim mühendis kuzum bende iletişim öğretmeniyim guvenliklere eğitim veriyorum. Maalesef mumkun degil esimin çalıştığı sirketin merkez ofisi Ankara fakat proje nerdeyse esim orda
ilaca en mantiklisi kocamdan sonra baslamakOy kiyamam sana kac gun suruyor regl 3-4 gunse biter ozamana ama gelmedide birkac gunse hadtasonunu atlat olmazsa
Oyle yap canimmm :)ilaca en mantiklisi kocamdan sonra baslamak
Esime ailesinden cok borc kaldi canim 2 bucuk senedir o borclar icun calisiyoruz asilama bin tl civarı oluyormuş o para bile bana cok geliyor dusn artik... dedigin g8bi parasix bise olmuyirAnladım canım zor ama iolmak zorunda maddıyatta önemli artık paran yoksa sende yoksun eşinde memnun deıldır ama ne yapsın allahım sana tattlımı tatlı bı bebiş versın işallah
;( banada cok geliyorr odeyemeywcwgimizden degil zoruma gidiyorEsime ailesinden cok borc kaldi canim 2 bucuk senedir o borclar icun calisiyoruz asilama bin tl civarı oluyormuş o para bile bana cok geliyor dusn artik... dedigin g8bi parasix bise olmuyir
Belki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin;( banada cok geliyorr odeyemeywcwgimizden degil zoruma gidiyorbir damla sudan yaratiyor Allah ol derse olacak ins. Vardir bir hayir
Bebis kısmını okumamışım amin kuzum insallah insallah hepimizeEsime ailesinden cok borc kaldi canim 2 bucuk senedir o borclar icun calisiyoruz asilama bin tl civarı oluyormuş o para bile bana cok geliyor dusn artik... dedigin g8bi parasix bise olmuyir
Aynen bilmiyoruz canim benim bir oglum var rabbim herkese nasip etsin o minak 15 ayda ancak oldu ama dogal kendiliginden tabi kurler falan yapmistim ilac falan kullanmadimdi. Ikinci 2 yili gecti olmuyor.3 ay klomen 2 ay femara 1 asilama olmadi biz mucadelemizi verelimde sonra keske demeyelimBelki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin
Benım zoruma gıtmıyo eslerımız analarına babalarına borc edınmış madem bızım içinde yırtınsınlar azcık parıse gıdıp ordan dunya turu yapmıcaz onlara evlat vercex allahın izniyle evet allahım ol derse olur muhakkak ama derman aramakta ıyı bişey tatlım haklısın:)Belki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin
Cok sukur 1 evlâdın varmış kuzum insallah onada guzel bir kızkardeş nasip olur bekleyip yasayip gorecez herseyiAynen bilmiyoruz canim benim bir oglum var rabbim herkese nasip etsin o minak 15 ayda ancak oldu ama dogal kendiliginden tabi kurler falan yapmistim ilac falan kullanmadimdi. Ikinci 2 yili gecti olmuyor.3 ay klomen 2 ay femara 1 asilama olmadi biz mucadelemizi verelimde sonra keske demeyelim
O analar babalar keske cocuklarini biraz dusunse neyse kayinbaba sendromumu burda ortaya dokmeyeyimBenım zoruma gıtmıyo eslerımız analarına babalarına borc edınmış madem bızım içinde yırtınsınlar azcık parıse gıdıp ordan dunya turu yapmıcaz onlara evlat vercex allahın izniyle evet allahım ol derse olur muhakkak ama derman aramakta ıyı bişey tatlım haklısın:)
He he bendede kaynana var evlere senlıkO analar babalar keske cocuklarini biraz dusunse neyse kayinbaba sendromumu burda ortaya dokmeyeyimama Alllah herseyin hayirlisini versin. Bizlere de tatlis bebisler nasip etsn
Kaynana ya bir sekilde tamam diyorum da ah su kayınbabam ahHe he bendede kaynana var evlere senlık
Allah rahmet eylesin benım yok kaynana aratmıyo elinden gelse ortamıza gırıp yatcak o kadar sevıyooooooo bızıKaynana ya bir sekilde tamam diyorum da ah su kayınbabam ah
İyi geceler canım benimKuzular ben sabah ise gidecem hepinizi öpüyorum yarin görüşürüz
ah bu borçlar yüzünden biz de bekledik ben beklemek zorunda oldum evlenmeden önce ailesinin evini yaptırdı ailesi hiç bir şey yapmadı yapamadı da yani yok dediler görünene göre benim annem yapsa da kıymet olmadı 4 sene geçti hala da kendine gelince para olacak oğlunda ben bir doktora gideceğim bebek için diyince de olmuyor mu diyor ?Belki Rabbim onu asilamayi bize vesile kılmıştır bilemeyiz ki.. bizim borclar ocak atinda bitecek nasipse o zaman daha rahat harcama yapabilirim bu konuda .. ama dedigin gibi zoruna gidiyor insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?