Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahmetli diyim yine de kaynatam biz seni çalış diye aldık çalışmıyorsan neden aldık almazdık dedi bana eltimin kaynımın karısının ve eşimin yanında düşün daha bundan ağır laf olur mu ?
o kaynatamın hastalığı yüzünden eşim tedaviye yanaşmadı bile babasının hastalığını dşündü anca rahim filmi çekindim 2 seneyi geçti hemen size aşılama yapalım dedi doktor yanaşmadı eşim bak aradan 2 sene geçti daha fazla iş yine aşılamaya kaldı ahhh ahh..
ne diyim şimdi aynı cümleleri kaynanam kurdu eşime dedim kendine bakacak gelini kendi soğutuyor yani dedim bilmiyrum akıllı olsa annen böyle cümleler kurmaz dedim hep kendi istekleri kendi eksikleri benim hiç eksiğim yok ya..
annem dul karı gibi oldun altın takmadın şunu isterim diyemedin diyor..
memlekketten annemden yıllardır evime taşıdım yine o kaynana ALLAH RAZI OLSUN annenden demedi demek ki annenin parası var diyor kadın kirada oturuyor 800 tl maaş alıyor üniversitede çocuk okutuyor ve annen de para var diyor insanın akıl sağlığı ile oynuyorlar gerçekten de ...
ama atansam da kusura bakmasın da kaynanam kendine koklatacağımı sanmasın evi var maaşı var tek can yani 1000 tlden fazla para alıyor ama yine de yok diyor ne diyim

böylesine bakmıcan sinir oldum kv şimdi

Hayat cok garip insanları anlamak cok zor ne dıyım allah ıslah etsın canım

Eşimle tartıştıkk kendimi çok kötü hissediyorum
Evde tüm gün tekim cok nadir dısarı cıkarım ama hep yaptıgım şey yemek temizlik kızlar
Aşılama için işe girmedim çalısmıyorum
Kpss kursuna yazılıyım dedim memurluk için eşim evde hazırlan diyo evde calısamıyorum
Açıköğretime yazılıyım dedim kendi yazıldı bana istediğim bölümlere ne gerek var dedi boşver dedi
Şimdi kendimi bişeye yaramaz bişey yapmayan boş gibi hissediyorum çünkü cidden akşama kadar bişey yapmıyorum ev işi dışında..
Eşim de nankörlük etme seni gezdiriyorum ehliyet aldırdım her istediğini alıyorum filan dedi tartıstık beni anlamadı cok üzgünüm

Her evlilikte olur bunlar kafana takmaya çalış Hassas bir dönemden geçiyoruz. Evde tek oturan sen degilsin ya şu bebek işi hallolsun hersey yoluna girer allahın izniyle. Anlıyorum bunaldin.ama herkes bi derdi yle ugrasiyor.allah beterinden korusun.

İyi düşün iyi olsun şüphecı olma tatlım işallah allahın izmiyle hersey yolunda gdıcektır hakkında hayırlısı:)

İnşallah ya.kendimi bi garip hissediyorum. Olmıcakmış gibi.

Erkekler duygusuz ve kalınkafalıdır bazen olaylara farklı bakmak gerekiyo tatlım bende çalışmıyorum suan tek amacım bı bebeğe sahıp olmak evden kolay cıkmam arabam kapının önünde ama gezme isteğim yok yemek ve temizlik yaparım bunu hafıfe alma asıl bızim işimiz zor ev işi hiç bıtmez anlatmak istediğim yaaa bebişe odaklan yada sınavlara sorunları büyütmek bıze bişey kazandırmaz inan lütfen üzülme canım benim

Kuzum bende atanamadm duzgun bir isim de ypk bizm bolumden atamada cok az.. esim atamam olmadigini bilerek evlendi.. kayinbabam bazrn laf eder bende cevabi veririm oturur yerine

Yani bişeyler yapmak istiyorum canım
Bugün nedense içim cok boğuldu bunaldı cidden boğuluyo gibi hissettim başladım ağlamaya ama nasıl hüngür hüngür kendimi kaç saat durduramadım çok garipti noluyo bana

Haklısın canım üzülmemek gerek ama bugün cok saldım kendimi kaç saat agladım durduramadım nedense böyle oldu anlamadım
Gezmek tozmak değil de başka şeyler yapmak istiyorum ne biliyim bi uğraş bişey..ev işinden başka bişey yapmıyorum canım elbette ev işi cok zor aksama kadar işim bitmez benim mesela ama kendimi oyalamak geliştirmek adına bişey yaptıgım yok
Ya eşim açıköğretime yazıldı ben de yazılmak istedim ne var ki bunda
Kpss kursuna gönderirrim dedi şimdi evde calıs diyo onu da anlıyorum tek maaşla geçiniyoruz ama bebeğim olsa ona bakıyorum dicem o da yok
Ben ev işinden başka bişeye yaramıyorum gibi canım
Eşim tek gezmemi de istemez arada arkadaşlarımla görüşürüm ama dısarı cok cıkarmaz anca onunla birlikte cıkarsam

Kuzum bende atanamadm duzgun bir isim de ypk bizm bolumden atamada cok az.. esim atamam olmadigini bilerek evlendi.. kayinbabam bazrn laf eder bende cevabi veririm oturur yerine
inşallah atanırız ben de veriyorum artık yoksa çatlarım

Olsun ağladın rahatladın.bazen banada oluyor diyorum ki depresyona mi girdim acaba niye böyle oldum.elim kolum kalkmiyor

kaç yıllık evlisin bilmiyorum şartlarını da öyle ama çocuk yapacam diye kendini geri çekme hayattan ben bunu 2014 ten beri yapıyorum ve çok pişmanım yazılmak mı istiyorsun açıköğretime yazıl ama ileri görerek yap işine yaramıcaksa yazılma boşa emek işe mi girmek istiyorsun gir aşılamayı bekleme yada zaman kalitesiz mi geçiyor git kursa yazıl gitar olur el işi olur ... eşinle durumuna gelince bu dönem gergin oluyoruz tedaviyi bekliyoruz tedavi süreci geliyo ayrı yıpranıyoruz sonuç beklerken öyle bu sefer en yakınımıza sarıyoruz boş yere eşin anlamıştır seni sen üzülüp yıpratma kendini olur mu tabi nönkörlük etme demesi de çok kırıcı olur mu bi tanem

Olsun ağladın rahatladın.bazen banada oluyor diyorum ki depresyona mi girdim acaba niye böyle oldum.elim kolum kalkmiyor
Ağladım rahatladım da canım ben genelde aglayıp susardım kısa sürerdi yani
Ama bugün duramadım durduramadım gözyaşlarımı nedense

Tamam canım çok sağol
Açıköğretim geçti zaten,.beni oyalasın diye yazılcaktım bide belki farklı alanlarda işe girerim diye ama eşim istemedi..işe de girmedim canım aşılama için doktora gidip gelcem izin konusu sorun olur evde oturcam öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…