düşünmeyenleri bize çatmış ne yazık kiO analar babalar keske cocuklarini biraz dusunse neyse kayinbaba sendromumu burda ortaya dokmeyeyimama Alllah herseyin hayirlisini versin. Bizlere de tatlis bebisler nasip etsn
Günaydın canım ben cok belirtıler hıssedıp negatıf görenlerdenım bu agrıya sızıya bağlı deil işallah hamişsındır stres ıyı deıl canım benim:)Gune stresle baslayan ben ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorummm bence tutmadi asilamam yaklastikca sinirlerim bozuluyooo hic bir belirti yok hergun ayni kalkiyorummm.s
günaydın canımGünaydın canlar:)
hayırlarla sağlıcakla en kısa zamanda RABBİM sevindirsin seni de bizleri de inşallah amin..Günaydın kızlar ...
bugün kan vermeye gidecektim değer sıfırlandı mı diye gitmedim yarın gideyim dedim kollarım delik deşik oldu yarına da garanti olur dedim umarım düşmüştür
ben adet belirtilerinin hepsini yaşadım canım oldum regl de. yaşasak bir dert yaşamasak bir dert. boşver sıkma canını stres yapmamaya çalış duaa edecek bir sürü zamanımız varr öyle bak olaya.Gune stresle baslayan ben ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorummm bence tutmadi asilamam yaklastikca sinirlerim bozuluyooo hic bir belirti yok hergun ayni kalkiyorummm.s
ah bu borçlar yüzünden biz de bekledik ben beklemek zorunda oldum evlenmeden önce ailesinin evini yaptırdı ailesi hiç bir şey yapmadı yapamadı da yani yok dediler görünene göre benim annem yapsa da kıymet olmadı 4 sene geçti hala da kendine gelince para olacak oğlunda ben bir doktora gideceğim bebek için diyince de olmuyor mu diyor ?
ya olsa gider miyim 4 senedir olmuyor işte ya çok para gider mğ ya oğlun size yaptığı kredinin sıkıntısını ben 4 senedir çekiyorum aha 3 senelik kredimiz daha var ama ben artık sabrım kalmadı dedim ...
ahhh ahh yani insan bekle bekle zaman hızlı geçiyor
ne desem bilmiyorum hayat zaten zor birde insanlar zorlaştırdımı dahada gıcık oluyor. yanii ne dertleri neee amaçaları nedir. suçmu oğullarını sevip evlenmek ondan çocuklar yapmak istemek suçmu. Kadınaaaaaaaaa erkek bakmak zorunda çalışmak zorunda değil. Çalışır eşine destek olursa o onun ikramıdır güzelliğidir. ayrıca çalışığ kazandığı paradan vermek durumunda da değil. borçlar biteckemiş atanınca siz elinizi konulunuzu çekin gençlerin üzerinden herşey biter. Anne baba bakıma muhtaçsaa elbet bakacaksın mecbursun ama değilse niye yük ounurki evlaada. ömrün en güzel en genç yılları borç ödemekle stresle niye geçirtilirki insanlara sabır arkadaşım sabır.düşünmeyenleri bize çatmış ne yazık ki
bir de rahmetli diyim o da aha şimdi kaynanam da ben atanamadığım için borç bitmiyor diyorlar ben atanınca borç bitecekmiş ahh yani gelin para kazanıyorsa kıymetli bu zamanda ya ben çok sıkıntılar çektim bu kadar sıkıntılı beden de bebek durur mu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın canlar:)
Günaydın kızlar ...
bugün kan vermeye gidecektim değer sıfırlandı mı diye gitmedim yarın gideyim dedim kollarım delik deşik oldu yarına da garanti olur dedim umarım düşmüştür
Hehe kemal sunalin bi flimi vardi alima o geldiAllah rahmet eylesin benım yok kaynana aratmıyo elinden gelse ortamıza gırıp yatcak o kadar sevıyooooooo bızı
Canim.herkesde belirti olcak diye bise yok kendini doldurmaGune stresle baslayan ben ne agri ne sizi hic bisey hissetmiyorummm bence tutmadi asilamam yaklastikca sinirlerim bozuluyooo hic bir belirti yok hergun ayni kalkiyorummm.s
Ömur bitiyor valla destek olan yok anca para isteyen varah bu borçlar yüzünden biz de bekledik ben beklemek zorunda oldum evlenmeden önce ailesinin evini yaptırdı ailesi hiç bir şey yapmadı yapamadı da yani yok dediler görünene göre benim annem yapsa da kıymet olmadı 4 sene geçti hala da kendine gelince para olacak oğlunda ben bir doktora gideceğim bebek için diyince de olmuyor mu diyor ?
ya olsa gider miyim 4 senedir olmuyor işte ya çok para gider mğ ya oğlun size yaptığı kredinin sıkıntısını ben 4 senedir çekiyorum aha 3 senelik kredimiz daha var ama ben artık sabrım kalmadı dedim ...
ahhh ahh yani insan bekle bekle zaman hızlı geçiyor
Aynen şekerimmmmmHehe kemal sunalin bi flimi vardi alima o geldi
ayy hadi hayırlarla sonuçlansın inş. canımKızlar Günaydın doktordan geldim şimdi yumurtam 15mm olmuş perşembe catlama ignesi vurulacam cumarteside aşilama olacak yumurtam inşallah catlar.
Allah var benim kayınvalidem kayınbabamlar öyle değiller. O konuda çok destekçiler. Aldığımı herşeyde maddi destek oldular kredi çekmedik hep onlar verdi biz onlara ödedik. kredi çekmeyince faiz ödemeiyorsun eşşek yüküyle. Bizim birikim yapmamız savurgan olmayışımız onların hoşuna gidiyor o yüzden destekliyorlar saolsunlar. Ama çevremde arkadaşlarımın yakınları sıkıntılı olanda çok insan üzülüyor. maddi Destek olmalarını istmeiyorlar onlardan beklentileri olmasın para pul istemeisnler ona dua ediyorlar. Anşayışlı büyüklere denk gelsin herkes inş.Ömur bitiyor valla destek olan yok anca para isteyen var
İşallah vanımıniçi bende gıttım kan verdım kontrol vardıGünaydın kızlar ...
İyi düşün iyi olsun şüphecı olma tatlım işallah allahın izmiyle hersey yolunda gdıcektır hakkında hayırlısı:)Kızlar Günaydın doktordan geldim şimdi yumurtam 15mm olmuş perşembe catlama ignesi vurulacam cumarteside aşilama olacak yumurtam inşallah catlar.
Gebelik için mi ? Yoksa böbrek için mi?İşallah vanımıniçi bende gıttım kan verdım kontrol vardı
Yok canım kadın doğumcuda kontrol amaclı alıyolar sekizinci gün senden farklı deılim kollarım delik deşik morluğu hiç gecmiyo göbeğmi hiç demiyom hele allah yardımcımız olsun emeklerımızı boşa cıkarmasım sanada bıdaha bunları yasamadan doğal yolllarla bı bebiş versın işallahhhhhhhhh:)Gebelik için mi ? Yoksa böbrek için mi?
Aynen bir de ailelerine acayip düşkünler sanki bizim ailemiz yok onun haricinde bizim aile olmamıza köstek oluyorlar ben çok kırgınım eşimin ailesine ..Ömur bitiyor valla destek olan yok anca para isteyen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?